Η LG Electronics (LG) σχεδίασε τα ασύρματα ακουστικά Tone Free (μοντέλα FN6, FN4), για να προσφέρει μουσική με αξεπέραστο ήχο, συνοδεύοντας ιδανικά κάθε προπόνηση εντός και εκτός σπιτιού. Χάρη στην άνετη εφαρμογή τους και την τεχνολογία MERIDIAN, που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης, θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος στο τρέξιμο, στο περπάτημα και στη βόλτα. 

Ενσωματώνοντας το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), τα LG Tone Free συνθέτουν ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αποδίδοντας φωνητικά με εξαιρετική καθαρότητα. Επιπλέον, εκτός από την τυπική Immersive λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε άλλες τρεις προεπιλογές, τη Natural, Bass Boost και Treble Boost. Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής TONE Free και τη βοήθεια τεσσάρων προεπιλογών EQ της Meridian και δύο προσαρμόσιμων λειτουργιών EQ, έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να ενισχύσουν ή να μειώσουν συγκεκριμένες συχνότητες και να εξατομικεύσουν την αγαπημένη τους μουσική. Ακόμη, συνδέονται αμέσως με το τηλέφωνό τους, ενώ διακόπτουν αυτόματα τη μουσική όταν τα αφαιρούν από τα αυτιά τους.

Παράλληλα, περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ αυτιών ιατρικού τύπου, που κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη. Ιδιαίτερα, τα ασύρματα ακουστικά FN6 διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση. 

Η εκπληκτική εφαρμογή των Tone Free συμβάλλει στον αποκλεισμό του περιβάλλοντος θορύβου, ακόμα και όταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο. Τέλος, είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4, ενώ με τη συνολική διάρκεια μπαταρίας να φτάνει τις 18 ώρες, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη φόρτισή τους.