Από τον καφέ σας και το μεσημεριανό σνακ μέχρι είδη περιπτέρου σε ελκυστικές συνδυαστικές προσφορές, στο ekioskys.gr θα βρείτε τα πάντα.

Στην περίοδο της πανδημίας, με δεδομένη τη δυσκολία κάθε μετακίνησης, οι online αγορές επεκτάθηκαν σε κάθε πιθανή κατηγορία, ακόμα και στα είδη περιπτέρου. Το eKiosky’s είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στο χώρο της μικρής λιανικής αρκετά πριν τη γιγάντωση των αναγκών για online παραγγελίες, γεγονός που κατέστησε το δίκτυό του «ετοιμοπόλεμο» και κατά τη διάρκεια των lockdown. Στα ψηφιακά ράφια του ekioskys.gr σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μικρολιανικής, όπως καφέ, σνακ, γεύματα, αναψυκτικά, είδη περιπτέρου, είδη φαγητού, καθαριστικά σπιτιού, είδη περιποίησης και προσωπικής υγιεινής κ.ά. με άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Παραγγελία-παράδοση

Κάθε παραγγελία πραγματοποιείται από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, smartphone ή tablet) μέσω της εύχρηστης ιστοσελίδας ekioskys.gr. Αφού περιηγηθείτε στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων και προσφορών, επιλέγετε αυτά που θέλετε, προσθέτοντάς τα στο καλάθι σας. H ελάχιστη παραγγελία είναι 3 ευρώ (τα καπνικά προϊόντα δεν συμμετέχουν στην ελάχιστη παραγγελία των 3€), ενώ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Μπορείτε είτε να πληρώσετε online από τη σελίδα του eKiosky’s με κάρτα (VISA ή Mastercard) είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με POS ή μετρητά (εφόσον κάνετε χρήση της δωρεάν υπηρεσίας εγγεγραμμένου χρήστη και όχι επισκέπτη).