Ο προσωπικός υπολογιστής δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο απαραίτητος , επομένως φέτος, στο CES 2021, η HP Inc. παρουσίασε καινοτομίες, απαραίτητες για τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των ανθρώπων και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την εργασία και την ζωή, σήμερα.

Αυτές περιλαμβάνουν νέες συσκευές και λύσεις σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν και να ενισχύουν ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας και προσωπικά creative studios.

Καθώς το μισό του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού εξακολουθεί να εργάζεται εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας, νέοι τρόποι χρήσης εμφανίζονται για τον υπολογιστή τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εργαζόμενους που παραμένουν στο σπίτι. Από το ξεκίνημα της πανδημίας, υπήρξε αύξηση επτά ωρών ανά εβδομάδα στον χρόνο που αφιερώνει κάποιος σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της καθημερινής δημιουργικότητας – με την φωτογραφία, τη συγγραφή ιστοριών ή άρθρων και το live streaming να είναι οι τρεις κορυφαίες δραστηριότητες μεταξύ των χρηστών. Όμως, η εργασία από το σπίτι δεν είναι πάντα απλή, καθώς μόνο το 30% των ανθρώπων έχουν ένα προσωπικό χώρο για την απαραίτητη συγκέντρωση. Ωστόσο, το 72% των εργαζομένων αναζητά ένα υβριδικό μοντέλο γραφείου στο σπίτι και το 48% της Gen Z σκέφτεται να βασιστεί σε πιο freelance μοντέλα εργασίας στο μέλλον, απαιτώντας λύσεις με βελτιωμένα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

«Την στιγμή που ο υπολογιστής είναι πιο σημαντικός από ποτέ, αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμας είναι οι άνθρωποι. Οι καινοτομίες μας συνεχίζουν να βασίζονται σε βαθιές γνώσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να μένουν παραγωγικοί, συνδεδεμένοι και να συνεισφέρουν σε αυτόν τον νέο κόσμο,» δήλωσε ο Alex Cho, Πρόεδρος, Personal Systems, HP Inc. «Κοιτάζουμε πέρα από την συσκευή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που θα βελτιώσει την εμπειρία τους – από λογισμικό που παρέχει lighting control για βιντεοκλήσεις, περιφερειακά που επιτρέπουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, έως και τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες μπορούν να διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση συσκευών.»

Συνεργασία πέραν προσδοκίας 

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε και το που, έχει αυξήσει την ανάγκη για μια τεχνολογία που μας κρατάει παραγωγικούς και μας δίνει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε εξ αποστάσεως, πράγμα που σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Η ΗΡ ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη με τα νέα  HP Dragonfly G2 και HP Dragonfly Max.

To HP Elite Dragonfly G2 δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να κινούνται γύρω από το σπίτι ή το γραφείο όντας το ελαφρύτερο επαγγελματικό μετατρεψιμο λάπτοπ στον κόσμο με αρχικό βάρος κάτω από 1kg. Επι