Η Sony ανακοινώνει σήμερα τον FE 35mm F1.4 GM (μοντέλο SEL35F14GM) – την πιο πρόσφατη προσθήκη στην αναγνωρισμένη σειρά full-frame φακών G Master – που αποδίδει κορυφαία ποιότητα εικόνας και όμορφα εφέ «bokeh» για ευρεία εκφραστική ικανότητα σε μια εξαιρετικά compact και ελαφριά σχεδίαση.

Ο φακός FE 35mm F1.4 GM είναι το απαραίτητο εργαλείο για όλους τους χρήστες E-mount φακών της Sony, καθώς, σε συνδυασμό με τα σώματα των φωτογραφικών μηχανών της εταιρείας, υποστηρίζει προηγμένες δυνατότητες εστίασης, ενώ είναι ιδανικός για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, όπως λήψεις φωτογραφιών και βίντεο από τοπία, πορτραίτα την καθημερινότητα στο δρόμο.  

 «Στη Sony, σκοπός μας είναι να συγκινήσουμε τον κόσμο μέσα από τη δύναμη της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας, οπότε σχεδιάσαμε τον FE 35mm F1.4 GM για να αποτυπώσει τέλεια τις στιγμές που πρέπει να μείνουν για πάντα», δήλωσε ο Yann Salmon Legagneur, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Digital Imaging της Sony Ευρώπης. «Με εξαιρετική ποιότητα ανάλυσης και έξυπνη τεχνολογία εστίασης, όλα σε έναν compact, ελαφρύ σχεδιασμό, πρόκειται για έναν φακό που δεν συμβιβάζεται σχετικά με την ποιότητα εικόνας».

Εξαιρετική ανάλυση εικόνας σε έναν compact φακό 

Η προηγμένη τεχνολογία οπτικού σχεδιασμού και κατασκευής της Sony φέρνει εξαιρετική ανάλυση, υπέροχο εφέ «bokeh» και απόδοση εστίασης ακριβείας σε έναν compact φακό που ταιριάζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας, ζυγίζοντας μόλις 524 γραμμάρια και έχοντας διαστάσεις μόλις 76 mm dia. x 96 mm, με διάμετρο φίλτρου Φ67mm. Ο FE 35mm F1.4 GM διαθέτει προηγμένη οπτική τεχνολογία που προσφέρει εκπληκτική αντίθεση και εξαιρετική ανάλυση. Δύο στοιχεία XA (εξαιρετικά ασφαιρικά) διατηρούν αποτελεσματικά την εξαιρετική ανάλυση σε όλη την περιοχή της εικόνας. Ο compact φακός 35mm δεν είναι μόνο φορητός και εύκολος στη χρήση, αλλά αποδίδει αξιοθαύμαστα σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Ένα γυάλινο στοιχείο ED και άλλες οπτικές βελτιώσεις καταστέλλουν εξαιρετικά τη χρωματική εκτροπή και το μωβ περιθώριο για εκπληκτικά αποτελέσματα.

Όμορφο εφέ «bokeh» για ευρεία εκφραστική ικανότητα

O FE 35mm F1.4 GM προσφέρει σχεδόν κυκλικό διάφραγμα χάρη στην κατασκευή του με 11 λεπίδες – ένα σπάνιο επίπεδο ποιότητας για φορητό φακό. Ο λεπτομερής σφαιρικός έλεγχος εκτροπής, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στα στάδια κατασκευής, συμβάλλει στο όμορφο G Master «bokeh» εφέ που κάνει τα θέματα να ξεχωρίζουν.

Δύο καινοτόμα στοιχεία XA επιτρέπουν απίστευτα εντυπωσιακές κοντινές λήψεις με απαλό και ομαλό φόντο «bokeh». Ο συνδυασμός του μέγιστου ανοίγματος διαφράγματος F1.4 και της ευελιξίας στην επιλογή της τέλειας απόστασης λήψης (ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 27cm με μέγιστη μεγέθυνση 0,23x σε λειτουργία αυτόματης εστίασης) επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο και το εκπληκτικό «bokeh» εφέ κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. 

Προηγμένη εστίαση για ενισχυμένες εικόνες  

Δύο από τους XD (εξαιρετικά δυναμικούς) Γραμμικούς Μηχανισμούς της Sony παρέχουν την αποτελεσματική ώθηση που απαιτείται για α