Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές να ‘παίξουν δυνατά’ με την αγορά μιας LG OLED BX TV 65 ή 55 ιντσών από τις 10 έως και 28 Ιανουαρίου 2021 και να αποκτήσουν μια pre paid κάρτα αξίας 100€. Οι τηλεοράσεις OLED BX αποτελούν την ιδανική επιλογή για gamers, καθώς ενσωματώνουν προηγμένα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε μια σίγουρη νίκη. 

Υποστηρίζοντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, που αποδίδει πιο καθαρές εικόνες, με καλύτερη απόκριση, χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την απόλυτη gaming εμπειρία. Παράλληλα, ο υψηλότερος ρυθμός καρέ, καθώς και τα VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης), ALLM (λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου) και eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου) πληρούν τις προδιαγραφές HDMI 2.1. που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση, σε υψηλότερη ανάλυση, αποδίδοντας ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Ακόμη, διαθέτοντας χρόνο απόκρισης 1ms, τα μοντέλα τηλεοράσεων OLED BX, εγγυώνται γρήγορη κίνηση, ενώ ενσωματώνουν το OLED Eye Comfort, χάρη στο οποίο εκπέμπουν μπλε φως σε ποσοστό 29%, για μειωμένη κόπωση των ματιών.

Για να λάβουν μέρος στην προωθητική ενέργεια, οι καταναλωτές θα πρέπει με την ολοκλήρωση της αγοράς να καλέσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό) ή στο 2104800564 (από κινητό) και να δώσουν τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσουν σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα λάβουν και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ η αποστολή της pre paid card θα πραγματοποιηθεί με courier στο χώρο τους.

Όροι και προϋποθέσεις στο: https://www.lg.com/gr/promotion/prepaid-cards-offer-oledbx-series-2021