Για την realme, το 2020 αποτέλεσε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά, καθώς η εταιρεία συγκέντρωσε μία σειρά από σημαντικά βραβεία και διακρίσεις, ενισχύοντας διεθνώς της φήμη για τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει αλλά και για τα ορόσημα που έχει πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία της.

Τα επιτεύγματα της realme για το 2020 φανέρωσαν την αληθινή δυναμική της εταιρείας, που κατάφερε να επεκταθεί περαιτέρω σε παγκόσμιο επίπεδο, μπαίνοντας δυναμικά και στην ελληνική αγορά και ενάντια στις αρνητικές προβλέψεις που ήταν κυρίαρχες στο εσωτερικό ολόκληρης της βιομηχανίας για το έτος.

Μεγάλο μέρος της εμπορικής και τεχνολογικής επιτυχίας της realme πρέπει να αποδοθεί τόσο στο όραμα για την συνεχή παροχή τεχνολογίας αιχμής και στον καθορισμό των νέων τάσεων στην αγορά, όσο -και αυτό ενδεχομένως να είναι το πιο σημαντικό-, και στη σχέση της εταιρείας με το κοινό στο οποίο απευθύνεται, τους νέους μεταξύ 18 και 25 ετών σε όλον τον κόσμο, που μοιράζονται και κατανοούν το πάθος της για την τεχνολογία τελευταίας λέξης. Έχοντας τους νέους στο πλευρό της, η realme κέρδισε παγκοσμίως συνολικά 17 βραβεία ως μάρκα, 159 βραβεία για τα προϊόντα της και 5 βραβεία για τον κορυφαίο σχεδιασμό της, όλα μέσα στο 2020. 

Αυτά τα ορόσημα αντικατοπτρίζονται και στα στοιχεία μέσων υψηλού κύρους αλλά και στους αξιόπιστους ερευνητικούς οργανισμούς. Η διεθνούς φήμης ερευνητική εταιρεία Counterpoint Research ανέδειξε τη realme ως το «ταχύτερα αναπτυσσόμενο εμπορικό σήμα smartphone στον κόσμο», με πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές προϊόντων σε παγκόσμια κλίμακα για το 2020, ενώ οι Financial Times επιβεβαίωσαν ότι η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού. Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία αξιολογήσεων smartphones GSM Arena βαθμολόγησε την realme ως τη νο 1 εταιρεία κινητών μεσαίας κατηγορίας για το 2020.

Sky Li, Διευθύνων Σύμβουλος της Realme

Η realme, με σύνθημα «Τόλμησε να προχωρήσεις μπροστά», υιοθετεί μια στρατηγική με γνώμονα τις τεχνολογικές καινοτομίες που αποζητούν οι νέοι καταναλωτές, πάντα σε προσιτές και ελκυστικές τιμές. «Ακολουθούμε πιστά σε κάθε μας βήμα τη φιλοσοφία μας, που είναι να βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή του καινοτόμου σχεδιασμού, που προσδίδει αξία στα προϊόντα μας, ενώ αποτελεί και μία θέση με την οποία οι νέοι μπορούν να ταυτιστούν, εκτιμώντας την γκάμα προϊόντων που τους προσφέρουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Sky Li, Διευθύνων Σύμβουλος της Realme. «Αυτή η στρατηγική έχει συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης των πελατών μας αλλά και στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας, καθιστώντας τα μέχρι τώρα επιτεύγματά μας όχι μία περιοδική τακτική αλλά θεμέλιο λίθο της εταιρείας μας» συμπληρώνει.

Οι επιτυχίες της realme σε τεχνικό επίπεδο είναι επίσης εντυπωσιακές και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τη διεθνή τεχνολογική κοινότητα. Αν και σχετικά νέα, η εταιρεία έχει ήδη κερδίσει κορυφαία διεθνή βραβεία σχεδιασμού, όπως το Good Designed Award 2020 για τρία διαφορετικά της προϊόντα, και το Red Dot Design Award για το realme X2 Pro. Ο σχεδιασμός παγκόσμιας κλάσης ενισχύεται από την τεχνολογία αιχμής που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα, καθώς η realme είναι η πρώτη μάρκα που εισήγαγε την τεχνολογία 5G σε πολλές αγορές διεθνώς σε εξαιρετικά ανταγωνιστικό εύρος τιμών, καθιστώντας έτσι το 5G πραγματικά προσιτό για όλους, με το μοντέλο realme 7 5G να έχει κόστος κάτω των 300 ευρώ.

Η ηγετική θέση της realme στην καρδιά της αγοράς επιβεβαιώνει έτσι με τον πιο εγκάρδιο τρόπο την προτίμηση των καταναλωτών προς την εταιρεία τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και στην αγορά της Ελλάδας. Με την τόσο ισχυρή δυναμική που απέκτησε μέσα στο 2020, η realme είναι έτοιμη να κάνει με ορμή το άλμα προς το 2021, ως μια νέα ανερχόμενη δύναμη, που έχει έρθει για να ταράξει για τα καλά τα νερά της βιομηχανίας νέων τεχνολογιών και smartphones.