Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της  LG Electronics (LG) διευρύνει τη σειρά των LED οθονών με τα μοντέλα LAEB015 και LAA015F τα οποία διαθέτουν αναβαθμισμένο σχεδιασμό και ευκολία στην εγκατάσταση, προσφέροντας μια ανώτερη εμπειρία χρήσης.

Η 136 ιντσών οθόνη LAEB015 διατίθεται ως πακέτο ‘all-in-one’ με ενσωματωμένο controller και menu χρήστη όπως ένα κλασικό monitor LG. Συγκεκριμένα, περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα εγκατάστασης καθώς και βάση επιτοίχιας τοποθέτησης σε οριζόντιο προσανατολισμό. Επίσης, παρέχεται προαιρετικά μηχανοκίνητη βάση, με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της οθόνης μεταξύ 2,0 m και 2,5 m διευκολύνοντας την  τοποθέτηση. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της σειράς LAEB015, είναι ότι ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης, καθώς  δεν απαιτεί ειδικές συνδέσεις  με τον LED Controller (που είναι ενσωματωμένος) ή τα LED panels. Οι εγκαταστάτες, αφού ασφαλίσουν τα δύο μέρη που περιλαμβάνονται στο flight kit, μπορούν να προσαρτήσουν σε αυτά τα LED cabinets και απλά να συνδέσουν το καλώδιο τροφοδοσίας, εξοικονομώντας χρόνο (ενδεικτικός χρόνος εγκατάστασης μόλις 1 ώρα με 3 άτομα). 

Τέλος, η σειρά LAEB λειτουργεί με ένα μονό ή διπλό καλώδιο τροφοδοσίας AC χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες συνδέσεις ρεύματος. Όταν δεν χρησιμοποιείται το τηλεχειριστήριο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, η οθόνη σβήνει και τα μέρη του κεντρικού κυκλώματος στο εσωτερικό του πλαισίου LED μεταβαίνουν σε κατάσταση αναμονής, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.

Η βραβευμένη με reddot και iF Design Award οθόνη LAA015F 130 ιντσών είναι κατάλληλη για αίθουσες συνεδριάσεων με μέγεθος που ξεπερνάει ένα κλασικό 2×2 video wall με LCD 55 ιντσών. Αποδίδει εκπληκτικό ενιαίο περιεχόμενο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, ενώ με την υποστήριξη HDR (HDR10, HDR10 Pro) προσφέρει ευρύτερο φάσμα χρωμάτων με μεγαλύτερη αναλογία αντίθεσης, κάνοντας το περιεχόμενο πιο ζωντανό. Ακόμη, επιτρέπει στους επαγγελματίες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας μόνο το τηλεχειριστήριο, αντί να χρειάζεται διασύνδεση με υπολογιστή. 

Η συγκεκριμένη οθόνη της LG αποτελείται από μία κεντρική και οκτώ δευτερεύουσες μονάδες LED, με την καθεμία να αναγνωρίζει αυτόματα τη θέση και τις τιμές ρυθμίσεων. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο Quad Core SoC μπορεί να εκτελεί άμεσα πολλές εργασίες, παρέχοντας ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου. Παράλληλα, διαθέτοντας την πλατφόρμα LG webOS προσφέρει μέγιστη ευκολία, με φιλικό περιβάλλον χρήσης και απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών. Έχει πιστοποιηθεί από την Crestron Connected® για το υψηλότερο επίπεδο συμβατότητας με επαγγελματικά χειριστήρια AV, επιτυγχάνοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση και αυτόματο έλεγχο. Eίναι, επίσης συμβατή με το LG SuperSign CMS, την ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου. Όσο αφορά την συντήρηση, δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσης με την cloud υπηρεσία Signage365Care από το τμήμα εξυπηρέτησης της LG Europe, ώστε να διαγνωσθούν σφάλματα από απόσταση. 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.