Τα σενάρια περί επικείμενης εξαγοράς της On Telecoms διαφεύδει κατηγορηματικά η Cyta, η οποία διευκρινίζει ότι επιθυμεί να συνάψει συνεργασίες που θα βοηθήσουν τους επιχειρηματικούς της στόχους.


ATHK_CYTAΣτην ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:
“Η CYTA-ATHK διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πιθανής εξαγοράς της θυγατρικής της εταιρείας Cyta Hellas που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, από οποιαδήποτε εταιρεία. Η CΥΤΑ, μετά από δραστηριοποίηση δέκα μηνών στην Ελλάδα, συνεχίζει με επιτυχία την υλοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδίου στην ελληνική αγορά, ξεπερνώντας κατά πολύ τους αρχικούς της στόχους.


Η CΥΤΑ αξιολογεί κατά καιρούς προτάσεις για στρατηγικές συμμαχίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, γίνονται επαφές με άλλες εταιρείες, χωρίς όμως, σε καμία περίπτωση, να τίθεται από την Cyta θέμα εξαγοράς της θυγατρικής της στην Ελλάδα.


Η αναπτυξιακή πορεία της CΥΤΑ στην Ελλάδα υλοποιείται με επιτυχία και έχει ήδη κατασκευάσει δικό της οπτικό δίκτυο πέραν των 1.450 χλμ. και εγκαταστήσει εξοπλισμό ικανό να εξυπηρετήσει πέραν των 80.000 πελατών, συνεχίζοντας τη σταδιακή επέκτασή της και σε άλλες περιοχές. Η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της στοχευόμενης αγοράς, διαφοροποιώντας τη μάρκα Cyta σε θέματα γκάμας προϊόντων, αξιοπιστίας και ποιότητας στην εξυπηρέτηση. Η οικονομική κατάσταση της εταιρείας και η δεδομένη απρόσκοπτη υποστήριξη της μητρικής Cyta προδιαγράφουν ένα εγγυημένο μέλλον, γεγονός που καθιστά εκτός συζήτησης οποιαδήποτε σκέψη για πώληση ή ενσωμάτωση της Cyta Hellas σε άλλη εταιρεία”.