Με περισσότερους από τους μισούς υπαλλήλους παγκοσμίως να εργάζονται από το σπίτι, ο κόσμος αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε νέους τρόπους εργασίας, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο είτε σε άλλες τοποθεσίες.

Η ΗΡ ανακοίνωσε νέα προϊόντα στο Personal Systems portfolio της για να βοηθήσει τους εργαζομένους να παραμείνουν συνδεδεμένοι, συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί.

Οι τελευταίοι υπολογιστές της σειράς EliteBook 800, ZBook Firefly 14, και ZBook Firefly 15 διαθέτουν νέες δυνατότητες που επιτρέπουν τους χρήστες να:

  • Μένουν παραγωγικοί οπουδήποτε. Μείνετε συνδεδεμένοι και εργαστείτε σχεδόν από οπουδήποτε με τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες σύνδεσης με ρυθμό δεδομένων gigabit  Wi-Fi 6, 4G LTE ή 5G. Η νέα δυνατότητα μείωσης θορύβου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη καταστέλλει τους θορύβους στο παρασκήνιο και τα κλικ του πληκτρολογίου κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Το HP QuickDrop βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία γρήγορα και με ασφάλεια μεταξύ ενός υπολογιστή και ενός τηλεφώνου HP.
  • Εργάζονται με ηρεμία. Οι υπολογιστές HP Elite και τα HP workstations αποτελούν μέρος των πιο ασφαλών και διαχειρίσιμων υπολογιστών στον κόσμο. Η νέα ενσωματωμένη δυνατότητα Tile ™ επιτρέπει στους χρήστες (και στους ειδικούς τεχνολογίας) να εντοπίζουν εύκολα τους υπολογιστές είτε κοντά ή μακριά. Το HP Tamper Lock, η νέα τεχνολογία που ανιχνεύει παράνομες εισβολές, κλειδώνει τον υπολογιστή σας εάν έχει παραβιαστεί και ειδοποιεί τον χρήστη. Επιπλέον, με το HP Easy Clean μπορείτε να καθαρίζετε τις συσκευές σας άφοβα αφού απενεργοποιεί της οθόνη αφής, το πληκτρολόγιο και το clickpad με το πάτημα ενός κουμπιού. Το HP Sure View Reflect επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται διακριτικά και με ασφάλεια αφού δίνει στην οθόνη μία χάλκινη αντανακλαστική μορφή όταν φαίνεται από το πλάι.
  • Νιώθουν ευχάριστα για τα βιώσιμα υλικά. Υποστηρίζοντας δυναμικά τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, οι υπολογιστές αυτοί αποτελούν μέρος του πιο βιώσιμου portfolio υπολογιστών στον κόσμο και χρησιμοποιούν πλαστικά που θα κατέληγαν στον ωκεανό στο περίβλημα των ηχείων καθώς και η συσκευασία του εξωτερικού κουτιού είναι 100% βιώσιμη.

Νέοι υπολογιστές Premium για επαγγελματίες και ομάδες IT

Οι σειρά υπολογιστών HP EliteBook 800 G8 είναι κατασκευασμένη με ελαφρύ και ευέλικτο σχεδιασμό και εξαιρετική σύνδεση και συνεργασία για ισχυρή ανθεκτικότητα στις επιχειρήσεις. Με την υποστήριξη επεξεργαστών Intel® Core ™ έως 11ης γενιάς, οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κινητικότητας γύρω από το σπίτι, το γραφείο και οπουδήποτε αλλού. Συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή 11ης γενιάς Intel® Core ™ vPro® έρχονται τον Ιανουάριο του 2021.

Με την σειρά HP EliteBook 800 G8, διαθέσιμη σε οθόνες 13,3 “, 14″ και 15,6″, οι χρήστες λαμβάνουν έναν ισχυρό, εξαιρετικά ασφαλή και ανθεκτικό φορητό υπολογιστή με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που τους κρατά συνδεδεμένους και παραγωγικούς. Το HP EliteBook 850 G8 διαθέτει μια ξεχωριστή επιλογή γραφικών NVIDIA® GeForce® MX450 για απόλυτη απόδοση. Σε συνδυασμό με την Intel, επιλεγμένες διαμορφώσεις της σειράς HP EliteBook 800 έχουν δοκιμαστεί και επαληθευτεί ώστε να πληρούν τα πρότυπα για την πλατφόρμα Intel® Evo® εξασφαλίζοντας υψηλή απόκριση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γρήγορη φόρτιση και άμεση αφύπνιση. Συστήματα που έχουν ρυθμιστεί και επαληθευτεί ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της πλατφόρμας Intel® Evo ™ vPro® που βασίζονται σε επεξεργαστές Intel® Core ™ vPro® 11ης γενιάς έρχονται τον Ιανουάριο του 2021. Με όχι μόνο χρήστες αλλά και ομάδες IT που εργάζονται εξ αποστάσεως, το HP Patch Assistant βοηθά στην παρακολούθηση της υγείας και της ασφάλειας της συσκευής των εργαζομένων, αυτοματοποιώντας κρίσιμες ενημερώσεις.

Εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες, το HP EliteBook x360 830 G8 διαθέτει hinge 360 μοιρών και διαγώνια οθόνη αφής 13,3” για να προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δημιουργούν, συνδέονται και συνεργάζονται. Το προαιρετικό HP Rechargeable Active Pen G3 διαθέτει ειδική ειδοποίηση σε περίπτωση που οι χρήστες το ξεχάσουν κάπου.

Αυξάνοντας την παραγωγικότητα για δημιουργούς και επιχειρηματίες που εργάζονται μακριά από το γραφείο

Το νέο HP ZBook Firefly G8, διαθέσιμο με διαγώνια οθόνη 14″ και 15,6″, εξοπλίζει τους χρήστες εν κινήσει με την ισχύ και την απόδοση που απαιτούνται για το σχεδιασμό σε 2D και την επισκόπηση 3D επαναλήψεων. Χτισμένο για εξαιρετική κινητικότητα, ξεκινώντας από μόλις 1,3 κιλά, το ZBook 14 είναι το ελαφρύτερο φορητό workstation στον κόσμο.

  • Απολαύστε έναν πραγματικό έγχρωμο ψηφιακό καμβά με μια οθόνη DreamColor με ένα δισεκατομμύριο χρώματα στην οθόνη και οπτική πιστότητα παγκόσμιας κλάσης. Οι χρήστες θα έχουν εμπιστοσύνη στα χρώματα τους, καθώς οι νέες επικυρωμένες οθόνες PANTONE πληρούν τα κριτήρια πιστότητας χρωμάτων της PANTONE στην προσομοίωση της πλήρους γκάμας χρωμάτων PANTONE στον πραγματικό κόσμο.
  • Χαρίζει υψηλή παραγωγικότητα. Εξασφαλίστε βελτιωμένη απόδοση με νέα επαγγελματικά γραφικά NVIDIA T500, με 4 GB GDDR6 VRAM και έως και 3 φορές καλύτερη απόδοση γραφικών σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, και 2,6 φορές καλύτερη απόδοση από την Dell Precision 3550. Επιπλέον, σας βοηθάει να είστε πιο παραγωγικοί κατά τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών, όπως βιντεοδιάσκεψη, περιήγηση και streaming.
  • Το ZCentral Remote Boost φέρνει στους χρήστες έναν επαναστατικό τρόπο συνεργασίας, επιτρέποντας τη συνεργασία μεταξύ ομάδων και εφαρμογών από απόσταση με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.

 

Επιπλέον, το ZBook Studio και το Create G7 θα είναι σύντομα διαθέσιμα με το Ubuntu 20.04 και τα εργαλεία της επιστήμης δεδομένων προφορτωμένα για να αποδίδουν από την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι επιστήμονες δεδομένων μπορούν να ξεκινήσουν να εκπαιδεύουν μοντέλα με τον νέο τους υπολογιστή αμέσως, αντί να ξοδεύουν χρόνο να εγκαθιστούν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία. Αυτό το σύνολο hardware και software λύσεων θα επιτρέψει στους επιστήμονες δεδομένων να επιταχύνουν την εργασία τους με την ευελιξία και τη φορητότητα ενός ZBook. Μάθετε περισσότερα για το πώς η HP απλοποιεί την εργασία της επιστήμης δεδομένων εδώ.