Η TCL Communication, επέκτεινε περαιτέρω την γκάμα των Alcatel προϊόντων με την κυκλοφορία τριών smartphone και tablet – το Alcatel 3L, το Alcatel 1S και το Alcatel 1T 7 WIFI για όλη την οικογένεια.

Εξοπλισμένα με AI κάμερες, βοηθούν τους χρήστες να αποτυπώνουν κάθε ξεχωριστή στιγμή με ευκολία. Σε άκρως ανταγωνιστική τιμή, το πιο πρόσφατο tablet είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που διευκολύνει την καθημερινότητα γονέων και παιδιών στις τρέχουσες συνθήκες.

“Η επόμενη γενιά από Alcatel smartphone επαναπροσδιορίζει την προσιτή για όλους καινοτομία και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών μας,” δήλωσε ο Stefan Streit, General Manager of Global Marketing της TCL Communication. “Οι καταναλωτές απαιτούν όλο και περισσότερες κάμερες που λειτουργούν με τεχνολογία AI και εμείς ανταποκρινόμαστε στο αίτημά τους, διασφαλίζοντας ότι αποτελούν βασική λειτουργία στη νέα σειράsmartphone. Αναγνωρίζουμε, επίσης, ότι οι θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο ζωής οδήγησαν τις οικογένειες να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι φέτος. Το νέο μας tablet εξυπηρετεί μοναδικές και ατομικές ανάγκες,  παρέχοντας εξαιρετική ψυχαγωγία και καλύτερες εκπαιδευτικές εμπειρίες σε μια απίστευτα προσιτή τιμή.”

Νέο Alcatel 3L: Ξεκλειδώστε μια Έξυπνη Κάμερα και βελτιωμένη οπτική εμπειρία

Ως κομμάτι της Σειράς Alcatel 3, το Alcatel 3L εστιάζει στην μεταφορά θεματικών οπτικών και φωτογραφικών εμπειριών στους χρήστες. Το νέο προσιτό τηλέφωνο έρχεται με τριπλή κύρια κάμερα με τεχνολογία AI, προσφέροντας στους χρήστες επιπλέον αυτοπεποίθηση στη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας σε κάθε περίσταση. Περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 48MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, έναν macro φακό 2MP για λεπτομερείς κοντινές λήψεις και μια κάμερα βάθους 2MP για καλλιτεχνικό εφέbokeh. Ο αισθητήρας bigpixel 4-σε-1 επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εκτός από τις πίσω κάμερες, ο μπροστινός φακός 8MP με δυνατότητα HDR και η λειτουργία Face Tracking παράγουν ζωντανά πορτραίτα με βελτιωμένες λεπτομέρειες προσώπου. Οι ισχυροί αλγόριθμοι Al επιτρέπουν στο Alcatel 3L να αναγνωρίζει 22 διαφορετικές σκηνές, προσαρμόζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις εικόνας για τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο.

Το Alcatel 3L παρέχει ευρεία και άνετη προβολή. Χάρη στη βελτίωση οθόνης σε πραγματικό χρόνο, με μια οθόνη 6.52 ιντσών 20:9 HD+ Vast, καθώς και με εντυπωσιακή αναλογία οθόνης/σώματος 88.5%, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν σε μια συναρπαστική, ζωντανή εμπειρία. Το τηλέφωνο είναι διακοσμημένο με διπλό κυρτό γυαλί 2.5D και 4 διαφορετικούς τρόπους προβολής, όπως την λειτουργία Eye Comfort, Reading, Dark και Sunlight. Η λειτουργία Eye Comfort ελαχιστοποιεί την ποσότητα του επιβλαβούς bluelight για την προστασία των ματιών των χρηστών σε μακροχρόνια βάση. Η λειτουργία Reading δημιουργεί μια μονόχρωμη οθόνη που μοιάζει μ