Η TCL ανακοίνωσε δυο νέα tablet που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των σημερινών επαγγελματιών και μαθητών, το TCLNXTPAPER και το TCLTAB 10s.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή οθόνης,  το NXTPAPER είναι το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο tablet που θα χρησιμοποιεί την καινοτόμο νέα τεχνολογία οθόνης  NXTPAPER της  TCL, ενώ το TCL TAB 10s παρέχει μια προσιτή εμπειρία μάθησης με μεγάλη οθόνη και γραφίδα.

“Το NXTPAPER είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της φιλοσοφίας Display Greatness που έχει ενσωματώσει η TCL Mobile από τότε που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και δείχνει πώς ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή καινοτόμων νέων προϊόντων γρήγορα και οικονομικά,” δήλωσε ο Stefan Streit,General Manager of Global Marketingτης TCL Communication. “Αυτός ο νέος τύπος οθόνης θα ωφελήσει άμεσα τους εργαζόμενους που δουλεύουν εξ αποστάσεως, αλλά και τους μαθητές, φέρνοντας νέες δυνατότητες που βοηθούν στην ενθάρρυνση της παραγωγικότητας, διευκολύνουν τη ζωή και διατηρούν τα μάτια μας ασφαλή.”

Η ιδιόκτητη τεχνολογία NXTPAPER της εταιρείας, που ανακοινώθηκε το περασμένο φθινόπωρο στην IFA 2020 στο Βερολίνο, επιτυγχάνει την εκπληκτική απόδοση οθόνης με μια εξαιρετικά ανακλαστική οθόνη IPSπου χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία TCL για την επαναχρησιμοποίηση του φυσικού φωτός, με αποτέλεσμα την ζωντανή αναπαραγωγή χρώματος χωρίς bluelight ή flicker. Η τεχνολογία οθόνης TCL NXTPAPER παρέχει αντίθεση 25% υψηλότερη από τα περισσότερα e-ink tablet και είναι περισσότερο από 65% πιο αποδοτική από τις τυπικές οθόνες LCD, παρέχοντας καλύτερη απόδοση μπαταρίας με μεγαλύτερη διάρκεια. Παρέχει, επίσης, ομαλότερη αναπαραγωγή βίντεο, εξασφαλίζοντας βελτιστοποιημένη ψυχαγωγία για δραστηριότητες  μάθησης, εργασίας και διασκέδασης. 

Σχεδιασμένο ειδικά για συσκευές με μεγαλύτερες διαστάσεις, το NXTPAPER παρέχει μια οπτική εμπειρία που προσομοιάζει σε χαρτί με πλήρη ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και με λιγότερη καταπόνηση για τα μάτια του χρήστη, σε σύγκριση με τα περισσότερα tablet της αγοράς.

Η Τεχνολογία TCL NXTPAPER προσφέρει Απόδοση, μαζί με Ασφάλεια για τα Μάτια

Προσφέροντας μια από τις πιο προηγμένες οθόνες προστασίας των ματιών στην αγορά, το νέο tablet NXTPAPER της TCLείναι ο κομψός κινητός σύντροφος  για το σχολείο, την εργασία ή το παιχνίδι. Διαθέτει οθόνη FHD NXTPAPER 8 ιντσών που προσφέρει οπτική εμπειρία που μοιάζει με πραγματικό χαρτί, χωρίς flicker ή επιβλαβές bluelight.

Ιδιαίτερα χρήσιμο για μαθητές και επαγγελματίες, το TCL NXTPAPER τροφοδοτείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή και διαθέτει ισχυρή μπαταρία 5500mAh για αδιάκοπη χρήση όλη την ημέρα, με μπροστινή κάμερα 5-megapixel και κύρια κάμερα 8-megapixel, χρήσιμες για τηλεδιασκέψεις, ηλεκτρονική μάθηση, παρουσιάσεις και άλλα.

Το TCLNXTPAPER συνοδεύεται από την επιλογή Kids Learning, παρέχοντας ένα φιλικό για τα παιδιά user interfaceκαι δυνατότητες για γονικούς ελέγχους. Λειτουργεί, επίσης, με το Google Assistant, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται απρόσκοπτα εργασίες, να λαμβάνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και να παίζουν μουσική χρησιμοποι