Oι γιορτές τελειώνουν και αφήνουν πίσω τους κιλά και μάλιστα πολλά. Εάν είστε από αυτούς που θέλουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους κατάσταση και να επιτύχουν απώλεια βάρους τότε το Activity Tracker Xiaomi Mi 5 θα σας βοηθήσει στο δύσκολο αυτό έργο σας. 

Το Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 διαθέτει οθόνη AMOLED true color 1,1″ με ανάλυση 126 x 294 για εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου και 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη. Επιπλέον σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ περισσότερων από 100 animation προσόψεων.

Προσφέρει παρακολούθηση ακριβείας αθλητικών δραστηριοτήτων και υγείας. Χάρη στο επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων και των αισθητήρων γυροσκοπίου 3 αξόνων, θα καταγράφει καθημερινά τον καρδιακό ρυθμό, την πίεση και την ποιότητα ύπνου σας. Τα 11 διαθέσιμα sports modes περιλαμβάνουν κωπηλατικό και ελλειπτικό μηχάνημα, yoga, σκοινάκι, ποδήλατο εσωτερικού χώρου κλπ.

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του προσφέρει έως 14 ημέρες αυτονομία, ενώ η φόρτισή της γίνεται άμεσα και εύκολα χάρη στα μαγνητικά pins φόρτισης. Μάλιστα, μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα του κινητού σας απομακρυσμένα, τραβώντας μια φωτογραφία χωρίς να αγγίξετε το smartphone σας.

Τέλος, το band είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, οπότε θα το έχετε μαζί σας στη θάλασσα αλλά και στο ντους.

Αποκτήστε το τώρα από 49,98 ευρώ στα 39,90 ευρώ.