Το Huawei MatePad Pro σου δίνει την δυνατότητα να μεταβείς σε λειτουργία υπολογιστή με ένα μόνο άγγιγμα. Η επιφάνεια εργασίας σου επιτρέπει να κάνεις ζουμ σε πολλαπλές εφαρμογές, να σύρεις και να τη ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζει στις εργασιακές σου συνήθειες. Επιπλέον ορισμένα αρχεία μπορούν ακόμη να αποθηκευτούν απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, όπως ακριβώς στον υπολογιστή σου.

Με την αναλογία οθόνης προς το σώμα να φτάνει 90% και το πλαίσιο να φτάνει τα 4,9 χιλιοστά, η FullView οθόνη 10,8 ιντσών διαθέτει υψηλή γκάμα χρωμάτων DCI-P3 και φωτεινότητα που φτάνει τα 540 nits. Ακόμα είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland και μειώνει σημαντικά το μπλε φως συμβάλλοντας στην προστασία των ματιών.

Υψηλή απόδοση Kirin

Με την βοήθεια του οκταπύρηνου Kirin 990, το Huawei MatePad Pro παρουσιάζει βελτιωμένες επιδόσεις και αυξημένη ενεργειακή απόδοση. Συνδυάζοντας τον με την GPU Mali-G76 MC η οποία είναι ενισχυμένη με την τεχνολογία GPU-Turbo, προσφέρει καλύτερη εμπειρία gaming και θέαση σε ταινίες.

Huawei Share συνεργασία πολλαπλών οθονών

Η οθόνη του τηλεφώνου σου προβάλλεται στο tablet σου και σου επιτρέπει να λειτουργείς σε μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ελευθερία. Τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις μια κλήση, να στείλεις ένα μήνυμα και να ελέγξεις τις φωτογραφίες από το τηλέφωνό σου, στην οθόνη του tablet.