Καθώς περιμένουμε την άφιξη του νέου έτους το League of Legends: Wild Rift φόρεσε τα…. γιορτινά του και για τρεις ημέρες θα μοιράσει bonus XP, Blue Motes και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν όποιον champion θέλουν ακόμα και αν δεν τον έχουν αποκτήσει.

Ημερομηνίες

Το νέο event ξεκινά την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021 στις 10:00.

Δοκιμάστε όλους τους Champions

Από το πρωί της Πέμπτης (31/12) και μέχρι την Κυριακή (3/1) οι παίκτες του Wild Rift θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με όποιον champion θέλουν, ακόμα και αν δεν τον έχουν αποκτήσει. Όλοι οι champions – ακόμα και ο Wukong που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη – θα μπουν προσωρινά στο δωρεάν rotation. Πρόκειται για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσετε όποιον θέλετε πριν πάτε στο κατάστημα για να τον αποκτήσετε.

Επιπλέον XP και Blue Motes

Στο πλαίσιο του εορταστικού event όσο περισσότερο παίζετε τόσο περισσότερο θα κερδίζετε. Το XP αλλά και τα Blue Motes που θα λαμβάνετε στο τέλος του κάθε παιχνιδιού θα αυξηθούν κατά 100%. Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε πιο γρήγορα levels και να αυξήσετε τα Blue Motes σας ώστε να μεγαλώσετε την συλλογή σας από champions.