Πόσες φορές σας έχει συμβεί να έχετε επενδύσει ώρες να ψάχνετε το ιδανικό δώρο, μα ο παραλήπτης του να το αποδέχεται με ένα παγωμένο, αμήχανο χαμόγελο; Για να αποφύγετε παρόμοιες καταστάσεις και για να αγοράσετε δώρα που πραγματικά θα προκαλέσουν χαρά και ευτυχία αυτές τις γιορτές, διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν!

Είναι δεδομένο πως φέτος χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αρκετές… γενναιόδωρες εκπλήξεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το 2020 η τεχνολογία μπήκε για τα καλά στις ζωές ακόμα και όσων παρέμεναν επιφυλακτικά μακριά της. Η χρήση laptops, smartphones, wearables και κάθε λογής gadget, έγινε μονόδρομος για την καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα δώρο τεχνολογίας για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα;

Η Huawei και φέτος τα Χριστούγεννα απλώνει το εντυπωσιακό «πέπλο» των συσκευών της με Χριστουγεννιάτικη διάθεση εφόσον σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της θα βρείτε απίθανες προσφορές, σκορπώντας χαμόγελα στους απανταχού λάτρεις των καινοτόμων συσκευών που κάνουν την ημέρα μας ομορφότερη. Στις πολυάριθμες και γεμάτες ποικιλία χριστουγεννιάτικες προσφορές σε συσκευές Huawei συγκαταλέγονται μοναδικές ιδέες για δώρα που μόλις βγουν από το περιτύλιγμά τους θα προκαλέσουν… αλαλαγμούς ενθουσιασμού!

Μέσω του  δικτύου επίσημων συνεργατών του κινεζικού κολοσσού, έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021 μπορείτε να αποκτήσετε smartphones, laptops, tablets και wearables σε τιμές τόσο συμφέρουσες που θα έκαναν τρισευτυχισμένο ακόμα και τον Εμπενίζερ Σκρουτζ!

Smartphones: Το επίκεντρο του ψηφιακού σας κόσμου

Δεν περιμέναμε την πανδημία για να συνειδητοποιήσουμε πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής μας δραστηριότητας, της παραγωγικότητάς μας, της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας μας βρίσκεται συνεχώς στην παλάμη μας υπό τη μορφή ενός smartphone. Η εταιρεία που επανειλημμένα έχει δείξει τον δρόμο στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, χάρη στις καινοτομίες της και στα τεχνολογικά άλματα των ναυαρχίδων της (με χαρακτηριστική την επίδειξη ισχύος στη φετινή εντυπωσιακή σειρά P40!), δεν διστάζει να καταστήσει ακόμα πιο προσιτά τα smartphones της αυτή την περίοδο. Έτσι, μέχρι τις 10/1 μπορείτε να αποκτήσετε σε προσφορά τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.

Wearables: Άθληση… μετά μουσικής

Με κλειστά τα γυμναστήρια, τα γήπεδα και τις λοιπές οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες, το 2020 μετέτρεψε την άθληση σε… προσωπική υπόθεση. Περισσότεροι Έλληνες από ποτέ έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους το περπάτημα, το τρέξιμο και άλλους τρόπους εκγύμνασης, προκειμένου να μην πάθουν… μανιοκατάθλιψη από την καραντίνα. Άξιος συμπαραστάτης σε κάθε τέτοια προσπάθεια μπορεί να αποδειχθεί ένα «έξυπνο» ρολόι, με τις προτάσεις της Huawei να πρωταγωνιστούν και σε αυτή την κατηγορία. Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο που πραγματικά θα πιάσει τόπο και θα εκτιμηθεί από οποιονδήποτε θέλει να έχει πλήρη εποπτεία της αθλητικής του δραστηριότητας και της υγείας του, αλλά και να υποδέχεται στον καρπό του notifications από το κινητό του, τότε βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση. Τα smartwatches της Huawei δεν είναι απλά «έξυπνα» και πολυλειτουργικά, είναι πανέμορφα και προσθέτουν μια ξεχωριστή, αξιοπρόσεκτη νότα σε κάθε στιλ! Σε προσφορά διατίθενται τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 WGold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT, ενώ αξίζει να υπογραμμίσουμε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα και ελευθερία επιλογής για τους χρήστες. Σε τιμή έκπληξη εντοπίσαμε και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3.

Laptops: Απαραίτητα σε κάθε σπίτι

Τους μήνες που προηγήθηκαν, ο φορητός υπολογιστής έγινε σε κάθε σπίτι πιο απαραίτητος και από το πλυντήριο! Τηλεκπαίδευση, τηλεργασία και ψηφιακή ψυχαγωγία στο σπίτι οδήγησαν στα ύψη τις πωλήσεις laptop. Το timing της Huawei για την είσοδό της στην αγορά της πληροφορικής ήταν εκπληκτικό! Μια σειρά από αξιόπιστες, ταχύτατες και καλαίσθητες προτάσεις κατέφθασαν στη χώρα μας και το καταναλωτικό κοινό έσπευσε να τις αγκαλιάσει, επενδύοντας στην αξιοπιστία που εγγυάται το συγκεκριμένο brand. Αυτές τις γιορτές, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″ σε μοναδικές, χριστουγεννιάτικες τιμές!

Tablets: Τηλεκπαίδευση για μικρούς, χαλάρωση για μεγάλους!

Τα tablets της Huawei είναι τόσο ισχυρά και πλούσια σε δυνατότητες που μπορούν σε αρκετές περιπτώσεις να υποκαταστήσουν ένα laptop. Αποτελούν το ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους, καθώς μπορούν να καλύψουν μια πλειάδα σεναρίων χρήσης: από το να αναλάβουν το ρόλο της ψηφιακής σας… εφημερίδας όσο βρίσκεστε στην άνεση του καναπέ ή της πολυθρόνας σας, μέχρι να γίνουν εργαλείο τηλεκπαίδευσης για τα μικρότερα μέλη μιας οικογένειας, προφανώς με κόστος πολύ πιο προσιτό από αυτό ενός laptop. Όταν μάλιστα στο τραπέζι πέφτουν και οι εντυπωσιακές προσφορές της Huawei, η απόκτησή τους γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE σάς περιμένουν για να τα δωρίσετε ή να τα χαρείτε οι ίδιοι!


Αναζητήστε τις Huawei Xmas 2020 προσφορές μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.