Οι… έννοιες «MediaMarkt» και «μοναδικές ευκαιρίες» έχουν ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού. Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, από τεχνολογικά gadgets μέχρι οικιακές συσκευές, έχουν στοιχηθεί και φέτος στα χριστουγεννιάτικα ψηφιακά ράφια του www.mediamarkt.gr με εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Εκτός από τις online αγορές με παράδοση στο σπίτι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπηρεσία click-away και να περάσετε οι ίδιοι από το κατάστημα, για να παραλάβετε άμεσα την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω διαδικτύου, δίνοντας τέλος στην ανυπομονησία σας!

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που θα τα αποκτήσετε, ο προορισμός είναι κοινός: στα MediaMarkt θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να χρειαστεί να κλέψετε budget από το εορταστικό σας τραπέζι!

Διαλέξαμε, λοιπόν, για εσάς δέκα από τις πιο… ετερόκλητες, ξεχωριστές μα και συμφέρουσες ευκαιρίες που βρήκαμε στο mediamarkt.gr, φτιάχνοντας ένα Χριστουγεννιάτικο Top 10 δώρων που θα καλύψει ακόμα και τους πιο… δύστροπους.

1) XIAOMI MI Led Smart Bulb: Δώστε χρώμα σε κάθε δωμάτιο

Ποιος είπε πως ο στολισμός του σπιτιού πρέπει να περιορίζεται σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο; Με τον έξυπνο λαμπτήρα XIAOMI MI Led Smart Bulb μπορείτε να ενισχύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα, επιλέγοντας μεταξύ 16 εκατ. διαθέσιμων χρωμάτων, ελέγχοντας τα πάντα από το smartphone σας, καθώς συνδέεται στο WiFi δίκτυό σας και υποστηρίζει πλήθος smart λειτουργιών. Υποδεχθείτε τη νέα δεκαετία με έναν λαμπτήρα που θα σας κρατήσει συντροφιά τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της!

2) SONY MDR-ZX110P: Ναι, υπάρχουν και σε ροζ!

Είναι Sony, είναι οικονομικότατα και βγαίνουν και σε ροζ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τα ενσύρματα over-ear ακουστικά SONY MDR-ZX110P, προκειμένου να τα βάλει σε ένα κουτί και να τα τυλίξει για δώρο; Διαθέτουν οδηγούς νεοδυμίου 30 mm για ποιοτικό ήχο, αναδιπλούμενο design για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, καθώς και ενσωματωμένο μικρόφωνό για hands-free κλήσεις, τηλεκπαίδευση ή τηλεδιασκέψεις.

3) CRYSTAL HOME 17806: Για ζεστές στιγμές… ανέξοδα

Το αφοπλιστικά οικονομικό θερμαινόμενο επίστρωμα CRYSTAL HOME 17806 μετατρέπει κάθε κρεβάτι σε ζεστό καταφύγιο χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ακόμα κι αν τα καλοριφέρ ή τα κλιματιστικά παραμένουν κλειστά. Με κατανάλωση όσο μια παλιά λάμπα 60W, το κρεβάτι σας θα γίνεται «φούρνος» και δεν θα θέλετε να το εγκαταλείψετε!

4) FUNKO Pop! DC Heroes: Holiday – Batman as Ebenezer Scrooge: Τίτλος που προδίδει την τιμή

Θέλετε ένα μικρό δωράκι, γύρω στα 15 εύρω, αλλά που δεν θα… καταχωνιαστεί σε κάποια κούτα; Ο Batman έρχεται εναρμονισμένος με το κλίμα των εορτών, ντυμένος… Σκρουτζ. Μια φιγούρα FUNKO Pop! DC Heroes που σίγουρα θα ομορφύνει κάθε παιδικό (και όχι μόνο!) δωμάτιο, με χαμηλό κόστος, πιστό στις αρχές του Ebenezer!

5) TCL 65EP660: Προσιτή τηλεόραση στις 65 ίντσες

Αν δεν πάει η οικογένεια στον κινηματογράφο, έρχεται ο κινηματογράφος σπίτι. Πώς; Μα με μια 65άρα τηλεόραση, όπως η επιβλητική TCL 65EP660, μια Smart 4K Android TV που κατορθώνει να διατηρήσει σε «προσγειωμένα» επίπεδα το κόστος της, παρά τις πλούσιες δυνατότητές της. Αποκτήστε την και το σαλόνι σας δεν θα φαντάζει ποτέ πια βαρετό! Με Netflix, Youtube, ανεξάντλητες επιλογές εφαρμογών από το Google Play Store, WiFi Miracast/Chromecast για σύνδεση με smartphone ή laptop και 3 HDMI  2.0B θύρες, το συγκεκριμένο μοντέλο της TCL θα γίνει το επίκεντρο της οικιακής σας ψυχαγωγίας.

6) SAMSUNG Galaxy A21s: Νέα χρονιά, νέο κινητό

Όπως μας αφήνει το 2020, καλό θα ήταν να μας αφήσουν και τα απαρχαιωμένα τηλέφωνα, παραχωρώντας τη θέση τους σε συσκευές, όπως το πανέμορφο και ισχυρότατο SAMSUNG Galaxy A21s. Πρόκειται για ένα smartphone που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη μεσαία κατηγορία, καθώς συνδυάζει ελκυστικότατη εμφάνιση, 6,5 ιντσών οθόνη, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και τετραπλή κύρια κάμερα 48MP.

7) REMINGTON PG6030 Edge Grooming Kit: Με κόστος λιγότερο από ένα κούρεμα!

Η ξυριστική μηχανή REMINGTON PG6030, συνοδεύεται από έξι εξαρτήματα για να σας επιτρέψει να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας πάνω στο νέο σας look, χωρίς να εξαρτάστε από τις λίστες αναμονής των κομμωτηρίων. Διαθέτει αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, τέσσερις εναλλακτικές κεφαλές και δύο χτενάκια για μήκος κοπής 2-24 mm. Η βάση της λειτουργεί και ως φορτιστής, εξασφαλίζοντας μέχρι και 40 λεπτά αυτονομίας.

8) OSIO ACO 7700: Δώρο και για το αυτοκίνητο

Με διψήφια τιμή και πλήθος δυνατοτήτων, το OSIO ACO 7700 υπόσχεται να μεταμορφώσει την εμπειρία σας μέσα στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ηχοσύστημα 2 DIN με Full HD οθόνη αφής 7″, έτοιμο να υποδεχθεί κλήσεις ή multimedia περιεχόμενο από το smartphone σας μέσω bluetooth. Διαθέτει υποδοχή Aux-In 3.5 mm για σύνδεση με άλλες πηγές ήχου, καθώς και υποδοχές για κάρτες SD και usb sticks μέχρι 32GB. Τέλος, με την επιλογή MirrorLink μπορεί να φιλοξενήσει ό,τι ακριβώς βλέπετε στην οθόνη του Android smartphone σας.

9) SENCOR SBL 7175 RS: Στην υγειά σας!

Με το SENCOR SBL 7175 RS μπορείτε να παρασκευάσετε κάθε λογής χυμούς από φρούτα και λαχανικά, αξιοποιώντας τα δυο προγράμματα 45/60 δευτερολέπτων. Οι έξι αφαιρούμενες λεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην επιτρέπουν την απώλεια ενζύμων και βιταμινών, μειώνοντας την οξείδωση των θρεπτικών στοιχείων των smoothies σας. Συνοδεύεται από ένα μοναδικό αθλητικό μπουκάλι 0,6 L για να φιλοξενήσετε τις υγιεινές εμπνεύσεις σας.

10) LENOVO IdeaPad 3 15.6″ 15IIL05: Ένα laptop, άπειρες χρήσεις!

Κλείνουμε το Top 10 των προτάσεών μας για χριστουγεννιάτικα δώρα με μια επιλογή από μια προϊοντική κατηγορία που αναδείχθηκε ως η πλέον περιζήτητη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αυτή των φορητών υπολογιστών. Το LENOVO IdeaPad 3 15.6″ 15IIL05 που σας προτείνουμε συνδυάζει αξιοθαύμαστα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστής Intel Core i5 10ης γενιάς, 12GB RAM, 512GB SSD και Full HD οθόνη 15.6 ιντσών, χωρίς να εκτοξεύει στα ύψη την τιμή του. Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και ψυχαγωγία στο σπίτι μπορούν να… αλλάξουν level με ένα ταχύτατο και αξιόπιστο laptop όπως το συγκεκριμένο.