Από πρωτότυπες προτάσεις για εορταστική διακόσμηση μέχρι κατάλληλα δώρα για κάθε μέλος της οικογένειας, όλες οι απαντήσεις στους… γρίφους των Χριστουγέννων βρίσκονται στον εορταστικό σάκο των Public!

Η λέξη «Χριστούγεννα» φέρνει στο μυαλό ένα εορταστικά διακοσμημένο τραπέζι, με ένα στολισμένο δέντρο γεμάτο δώρα δίπλα του και πολυάριθμες όμορφες ζεστές γωνιές με χριστουγεννιάτικα μικροαντικείμενα που μας βάζουν στο κλίμα. Αν θέλετε να «ντύσετε» γιορτινά το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα, φροντίζοντας από τον κατάλληλο φωτισμό μέχρι τα στολίδια του δέντρου, δεν χρειάζεται να «πελαγώσετε», ο προορισμός και φέτος είναι ένας: μια ματιά στην ατελείωτη γκάμα από χριστουγεννιάτικα είδη των καταστημάτων Public αρκεί για να σας πείσει!

Public e-gift card: Στείλτε δώρα… στο λεπτό!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που ανταλλάζουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος, όμως, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να παραδώσουμε οι ίδιοι τα δώρα μας, το άγχος για το αν θα φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους μεγιστοποιείται. Και κάπου εδώ καταφθάνει η… αγχολυτική λύση της ηλεκτρονικής δωροκάρτας e-gift card, η οποία εκδίδεται με ελάχιστα κλικ στο public.gr και καταφθάνει άμεσα μέσω email ή sms στον αποδέκτη του δώρου, μαζί με τις ευχές σας! Η e-gift card μπορεί να έχει αξία από 10€ έώς και 500€, την οποία ο παραλήπτης της μπορεί να εξαργυρώσει σε προϊόντα επιλογής του, εντός 9 μηνών. Έτσι και το δώρο σας θα φτάσει έγκαιρα και η επιλογή του θα είναι εγγυημένα επιτυχημένη, καθώς θα γίνει από τον πλέον αρμόδιο, τον ίδιο τον παραλήπτη του!

Επιλέγοντας το δώρο που θα φέρει χαμόγελα

Εκτός από τα δώρα που μπορούμε να κάνουμε με εύκολο τρόπο μέσω μιας ηλεκτρονικής δωροκάρτας σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μας, υπάρχουν και τα δώρα που θέλουμε να χαρίσουμε στα μέλη της οικογένειάς μας και σε αγαπημένους φίλους που θα φέρουν τη σφραγίδα της προσωπικής μας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση, λύση στη σπαζοκεφαλιά «τι να πάρω για τον/την…» δίνουν και πάλι τα καταστήματα Public. Σε… full Christmas mood, οι ψηφιακές βιτρίνες του public.gr είναι γεμάτες πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν χαρά ακόμα και όσους έχουν… ιδιόρρυθμες απαιτήσεις. Έπειτα από μια απολαυστική ομολογουμένως έρευνα αγοράς, επιλέξαμε για εσάς μερικές από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις που εντοπίσαμε, κατηγοριοποιημένες βάσει του κοινού που απευθύνονται. Τα ολοστόλιστα χριστουγεννιάτικα δέντρα πρέπει να περιτριγυριστούν με περισσότερα δώρα από ποτέ φέτος, γιατί τα έχουμε ανάγκη!

Τι να πάρω για τον gadgetάκια της παρέας;

Δεν υπάρχει λάτρης της τεχνολογίας που δεν θα εκτιμήσει τις μοναδικές δυνατότητες του Huawei Watch Gt 2 Sport . Με ένα τέτοιο δώρο, κάθε φορά που καταφθάνει μια ειδοποίηση από το smartphone στο έξυπνο αυτό ρολόι, κάθε φορά που παρακολουθεί τους καρδιακούς  παλμούς τους κατά τη διάρκεια της άθλησης, θα σας ευγνωμονεί! Το trend των true wireless ακουστικών έχει γιγαντωθεί τους τελευταίους μήνες και μια εξαιρετική πρόταση δώρου αποτελούν τα πολυτελέστατα Samsung Galaxy Buds Live εξοπλισμένα με τεχνολογία ANC για να απομονώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων και της ακρόασης μουσικής.

Βέβαια, ο gadgetάκιας της παρέας μπορεί να είστε εσείς, οπότε σκεφτείτε μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σας, ένα πανίσχυρο laptop που παντρεύει παραγωγικότητα και gaming, εργασία και διασκέδαση. Οι εναλλακτικές στο public.gr είναι αμέτρητες, αλλά εμείς στο γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη βάλαμε το «θηριώδες» Asus TUF Gaming 15.6″ με Ryzen 9 4900H επεξεργαστή, 16GB RAM, 512GB SSD και ασύλληπτα γραφικά με την υπογραφή της GeForce RTX 2060 6GB.

Για τους εκκολαπτόμενους σεφ

Τα lockdown αναθέρμαναν τη σχέση των περισσοτέρων με τη μαγειρική, η οποία αποτέλεσε μια δημιουργική διέξοδο. Κάθε… guru της κουζίνας πλέον απαιτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, μιας και η εποχή που πετούσαμε μια στεγνή μπριζόλα στον φούρνο έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Στο public.gr εντοπίσαμε ένα πολυτάλαντο ραβδομπλέντερ χειρός, το Quickchef Moulinex DD655D το οποίο θα αποδειχθεί πολύ πιο χρήσιμο από ό,τι φαντάζεστε, χάρη στο ισχυρό μοτέρ των 1000W, στον αναδευτήρα μαρέγκας και στο κοπτήριο των 500ml για εύκολο τεμαχισμό υλικών. Έμπνευση για νέες συνταγές μπορεί να αναζητηθεί είτε στον διαχρονικό οδηγό μαγειρικής του Νικόλαου Τσελεμεντέ, είτε στις πιο… alternative ιδέες της λαοφιλούς madame Ginger, όπως αυτές αποτυπώνονται στο «Δε Κούκμπουκ». Συνταγή δεν θα χρειαστείτε, ωστόσο, για το συντριβάνι σοκολάτας Sogo Chocolate Fondue, ένα άκρως πρωτότυπο δώρο που θα προσθέσει… αίγλη στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Φέτος τα μικρά και… μεγάλα παιδιά δικαιούνται κάτι παραπάνω

Με το PlayStation 5 να είναι ακόμα… ανάρπαστο, μάλλον είναι μια εξαιρετική εποχή για να αποκτήσει κανείς το Sony PlayStation 4 Pro, μιας και όλοι οι νέοι τίτλοι εξακολουθούν να βγαίνουν και για τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή. Το Fortnite Neo Versa bundle που προτιμήσαμε περιέχει πλούσιο ψηφιακό περιεχόμενο για το παιχνίδι που σαρώνει σε Δημοτικά και Γυμνάσια! Και επειδή είναι προς το παρόν δύσκολο να βγούμε να παίξουμε μπάλα, το FIFA 21 θα αναπληρώσει επάξια το κενό.

Εκτός από τις αναρίθμητες ιδέες για δώρα που υπάρχουν στα καταστήματα Public, το site της αλυσίδας φιλοξενεί πάνω από 2.000 καταστήματα που μέσω του Public Marketplace προσθέτουν τις επιλογές τους στον απόλυτο προορισμό και για αυτά τα Χριστούγεννα, στο public.gr! Ενδεικτικά, βρήκαμε 145 φιγούρες παιχνιδιών που δεν ξέραμε πια να πρωτοδιαλέξουμε για δωράκι (ε και για το γραφείο μας!).