Το νέο LG UltraGear monitor 27GL650F της  LG Electronics (LG), αποτελεί μια πανίσχυρη οθόνη για παιχνίδια που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες με τις προηγμένες υψηλής απόδοσης λειτουργίες που διαθέτει. 

Το LG 27GL650F έχει δοκιμαστεί από την NVIDIA και είναι επίσημα συμβατό με την τεχνολογία G-SYNC®, εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρέμουλο, για ομαλότερη και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Η τεχνολογία Adaptive-Sync (FreeSync™) που διαθέτει, εξαφανίζει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.

Επιπλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν εντυπωσιακά φωτεινές εικόνες με βαθύτερες σκιάσεις και περιγράμματα χάρη στη συμβατότητα της οθόνης με το πρότυπο ΗDR10. Με αυτό τον τρόπο, οι λεπτομέρειες σε φωτεινά και σκοτεινά σημεία του περιεχομένου, απεικονίζονται με υψηλό δυναμικό εύρος. Ταυτόχρονα, το monitor 27GL650F παρέχει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια με sRGB 99%, προσφέροντας ευρύτερη γωνία θέασης και αναπαράγοντας με ακόμα πιο ζωηρά χρώματα τις σκηνές των πεδίων μάχης, όπως τις φλόγες των εκρήξεων.

Ιδιαίτερα σημαντική για τους χρήστες είναι και η ομαλή κίνηση παιχνιδιού. Με τον ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz και το 1 ms MBR, τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με οπτικό αποτέλεσμα σχεδόν εξωπραγματικό. Τα πιο δυναμικά και πιο γρήγορα κινούμενα αντικείμενα στο πεδίο όπου εκτυλίσσεται η δράση, δίνουν στους παίκτες το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ακόμη, με τη λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε ο παίκτης να μπορεί να «συλλάβει» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα, το Black Stabilizer, δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αποφεύγουν επικίνδυνα σημεία στο παιχνίδι ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε σκοτεινά μέρη ενώ με το στόχαστρο να βρίσκεται στο κέντρο, μπορούν να πυροβολήσουν με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τέλος, η εργονομική σχεδίαση της οθόνης αλλά και της ρυθμιζόμενης βάσης, προσφέρει ευελιξία στους χρήστες οι οποίοι μπορούν να την προσαρμόσουν αλλάζοντας την κλίση, το ύψος και την περιστροφή για να απολαμβάνουν με μεγαλύτερη άνεση το παιχνίδι.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.