Η CD Media ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Ubisoft Entertainment, αναλαμβάνοντας από την 1η Σεπτεμβρίου 2009 την επίσημη διανομή των προϊόντων της σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.


cd_media_logoΑναλυτικά, στην συμφωνία διανομής περιλαμβάνονται οι Μάλτα, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο, και ΠΓΔΜ.


Η Ubisoft Entertainment είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής, έκδοσης και διανομής προϊόντων διαδραστικής ψυχαγωγίας στον κόσμο. Κατέχει την 3η θέση στην Ευρώπη και την 4η στις Η.Π.Α. ανάμεσα στους ανεξάρτητους εκδότες βιντεοπαιχνιδιών. Η παρουσία της επεκτείνεται σε 28 χώρες μέσω θυγατρικών, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε πάνω από 55 χώρες. Από την ίδρυσή της το 1986, έχει δημιουργήσει εκατοντάδες αξέχαστα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των μπεστ σέλερ σειρών Rayman® (25 εκατομμύρια αντίτυπα πωλήσεις παγκοσμίως), Tom Clancy’s Rainbow Six® (21 εκατ.), Tom Clancy’s Splinter Cell® (19 εκατ.), Petz®, Driver®, Prince of Persia®, Imagine™, Assassin’s Creed®, κ.α.


Η περίοδος φθινόπωρου-χειμώνα 2009-2010 προμηνύεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή όσον αφορά τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Ubisoft, αφού μεταξύ άλλων αναμένονται κορυφαίες παραγωγές όπως το Assassins Creed II, το James Cameron’s Avatar: The Game, το Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction, Soul Calibur: Broken Destiny, Rabbids Go Home, Silent Hunter 5, κ.α… που αναμένονται να σημειώσουν μεγάλη εμπορική επιτυχία.