Δώρα για όλους

Παρόλο που οι φετινές γιορτές θα είναι λίγο διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, πιστεύουμε ότι ο σωστός ήχος – η αγαπημένη σας μουσική, μία χριστουγεννιάτικη ταινία, ακόμα και ο ήχος από το μεγάλο κούτσουρο που καίγεται στο τζάκι – μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή. Για κάθε περίσταση και για καθέναν από εσάς και τους αγαπημένους σας, υπάρχει το ιδανικό ηχείο Sonos. Για να σας δώσουμε έμπνευση για τα φετινά δώρα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρων, στον οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες και για ολόκληρο τον χρόνο. 

Καλωσήρθατε στον Sonos Gift Guide.

Ένα Sonos για κάθε τύπο

Για τον σινεφίλ: μπάρα ήχου Arc

“Lights, camera, action.” | Κινηματογραφικός ήχος

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που αναφέρει συνέχεια ατάκες ταινιών. Με την Sonos Arc, οι φαν των ταινιών μπορούν να μεταμορφώσουν το καθιστικό του σπιτιού τους στην αγαπημένη τους κινηματογραφική αίθουσα με τον τρισδιάστατο ήχο του Dolby Atmos. Συνδυάστε αυτήν την έξυπνη μπάρα ήχου με το Sonos Sub για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Μην ξεχάσετε το ποπκορν. 

Στατιστικά στοιχεία: το 70% θεωρεί πιο πιθανό να παρακολουθήσει ταινία από τον καναπέ, ενώ μόνο το 13% θεωρεί μεγάλη την πιθανότητα να παρακολουθήσει ταινία στον τοπικό κινηματογράφο.*
*Πηγή: Performance Research

Γιατί θα λατρέψετε την μπάρα ήχου Arc;

Κινηματογραφικός ήχος  Dolby Atmos Βελτιστοποιημένος ήχος από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ήχου. Διακριτική σχεδίαση που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή επάνω σε έπιπλο. 
Εξαιρετικός ήχος: 

Απολαύστε την τέλεια μουσική και ηχητική εμπειρία στο σπίτι σας με τον κινηματογραφικής ποιότητας ήχο Dolby Atmos, βελτιστοποιημένο με την τεχνολογία Trueplay για να προσαρμόζεται ιδανικά στον χώρο σας.

Κρυστάλλινα καθαροί διάλογοι: 

Η Arc έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με τη βοήθεια βραβευμένων με Όσκαρ μηχανικών ήχου για να αποδίδει πεντακάθαρα τους διαλόγους.  

Κομψός σχεδιασμός: 

Με τον κομψό σχεδιασμό της, η Arc μπορεί να στερεωθεί διακριτικά στον τοίχο ή να τοποθετηθεί στο έπιπλο χωρίς να εμποδίζει τη θέαση. 

Εάν είστε σινεφίλ, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το υποwoofer Sub και τα ηχεία One ή One SL, για να δημιουργήσετε το δικό σας 5,1 ηχοσύστημα στο σπίτι σας. 

Για τον δραστήριο τύπο: ηχείο One

“Let’s get to work.” | Έξυπνος ήχος που γεμίζει τον χώρο σας

Για τον πολύ δραστήριο φίλο σας που συνεχώς καταπιάνεται με κάτι, είτε είναι ένα εργασιακό project είτε η οργάνωση ενός reunion παλιών συμμαθητών, υπάρχει κάτι που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση: το τέλειο soundtrack. Με το ηχείο Sonos One, ο φίλος σας μπορεί να είναι όλη την ημέρα συγκεντρωμένος στη δουλειά του ακούγοντας playlists που βοηθούν την εργασιακή αποδοτικότητα και να αποβάλλει την ένταση το βράδυ ακούγωντας χαλαρωτική μουσική.  

Στατιστικά στοιχεία: 76% πιστεύει ότι η ακρόαση μουσικής τους βοηθάει να κάνουν πιο αποδοτικά τη δουλειά τους. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το ηχείο One

Προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μέσω των φωνητικών βοηθών.  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας. Συγχρονιστείτε με την εφαρμογή διαλογισμού σας για να χαλαρώσετε.
Επιπλέον βοήθεια:
Με τους ενσωματωμένους φωνητικούς βοηθούς, το ηχείο σας μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός ίσως από το να σας φτιάξει καφέ. (στις περιοχές που είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες φωνητικών βοηθών). 
Κάντε περισσότερα:
Για το 67% των εργαζομένων, η μουσική είναι πιο αποτελεσματική στην αύξηση της εργασιακής αποδοτικότητας από τον καφέ. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Βρείτε το zen σας:
Προσθέστε την Ηρεμία ως υπηρεσία στην εφαρμογή Sonos για να χαλαρώνετε μετά από μία κοπιαστική ημέρα. 

Εάν είστε δραστήριος τύπος, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το ηχείο One SL, το οποίο διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά για εξαιρετικό ήχο με το One, χωρίς το μικρόφωνο (κρατήστε υπόψη βέβαια ότι μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο στο ηχείο Sonos One). 

Για τον λάτρη της Sonos: Sub 

“Bump it up!” | Όχι θόρυβος, μόνο μπάσο

Όλοι έχουμε έναν (ή περισσότερους!) φίλους που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη Sonos. Μπορεί να έχουν ήδη ένα ηχείο One ή μία μπάρα ήχου, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσθέσουν λίγο μπάσο ακόμα. Με το Sonos Sub, θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τα σπιτικά πάρτυ ή τις επικές κινηματογραφικές βραδιές με βαθιά μπάσα που ακούν και αισθάνονται.    

Στατιστικά στοιχεία: 45% των ανθρώπων υποστηρίζει ότι η μουσική έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο πώς αισθάνονται σε έναν χώρο. Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα ποσοστά αυτών που υποστηρίζουν ότι επηρεάζονται πιο πολύ από τον φωτισμό (24%), το άρωμα (18%) ή τη διακόσμηση (14%).

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το Sonos Sub; 

Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια.  Δυνατό μπάσο χωρίς παραμόρφωση. Πιο πλούσιος, λεπτομερής ήχος με ένα ζεύγος ηχείων Sonos.
Πάνω ή κάτω:
Το Sub λειτουργεί όπως και αν τοποθετηθεί, άρα μπορείτε να το έχετε όρθιο να φαίνεται ή ξαπλωτό κάτω από τον καναπέ σας.  
Φιλικό προς τους γείτονες:
Οι δύο force-cancelling drivers στο κέντρο του Sub εξαλείφουν τις δονήσεις και τα τριξίματα, ώστε να ακούτε δυνατά μπάσα χωρίς καθόλου παραμόρφωση.
Το Sub αναλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες. Αν το συνδυάσετε με ένα ζεύγος ηχείων Sonos, μπορείτε να έχετε πιο πλούσιο, λεπτομερή ήχο.