Τα νέα ασύρματα ακουστικά TONE Free FN4 της LG Electronics (LG) κυκλοφόρησαν για να προσφέρουν μια μοναδικά ρεαλιστική εμπειρία ήχου, χάρη στην τεχνολογία της MERIDIAN. Διαθέσιμα σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ξεχωρίζουν για τον minimal σχεδιασμό τους και την άνετη εφαρμογή τους. 

Ενσωματώνοντας το MERIDIAN HSP (Ηeadphone Spatial Processing), μια τεχνολογία Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (Digital Signal Proccessing -DSP), αναπαράγουν ρεαλιστικό ήχο που προσομοιώνουν την εμπειρία ακρόασης με αυτή των ηχείων, αποδίδοντας τις φωνητικές ερμηνείες με εκπληκτική καθαρότητα. Επιπλέον, διαθέτουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις ήχου ΕQ από την MERIDIAN, προσφέροντας τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες, την Natural, την Immersive,  την Bass Boost και την  Treble Boost. 

Παράλληλα, περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ αυτιών ιατρικού τύπου, το οποίο κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη και εφαρμόζουν στο σχήμα των αυτιών. Η εκπληκτική εφαρμογή τους συμβάλλει στον αποκλεισμό του περιβάλλοντος θορύβου, ενώ πατώντας μια φορά τα ακουστικά, υπάρχει απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου. 

Τα νέα FN4 διαθέτουν, επίσης, ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, για τη μέγιστη δυνατή σαφήνεια στις κλήσεις. Με την Ακύρωση αντήχησης και τη Μείωση θορύβου, σχεδιασμένες με τον κορυφαίο αλγόριθμο διαμόρφωσης σε δέσμη που διαθέτει η σειρά ακουστικών LG TONE τύπου “neckband”, ανιχνεύεται και ελαχιστοποιείται ο ανεπιθύμητος θόρυβος. Το μικρόφωνο που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, λαμβάνει και ενισχύει τη φωνή, ακόμα και σε χώρο με οχλαγωγία. Ακόμη, είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4 και η συνολική διάρκεια μπαταρίας φτάνει τις 18 ώρες.

Μέσω της εφαρμογής TONE Free, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν ή να μειώσουν συγκεκριμένες συχνότητες και να εξατομικεύσουν την αγαπημένη τους μουσική. Στην περίπτωση που χάσουν τα ακουστικά τους, μπορούν να τα εντοπίσουν εύκολα μέσα από τη σελίδα “Βρες τα ακουστικά μου”. Τέλος, συνδέονται αμέσως με το τηλέφωνό τους, ενώ διακόπτουν αυτόματα τη μουσική όταν τα αφαιρούν από τα αυτιά.