Σε διαδικτυακή εκδήλωση η εταιρεία παρουσίασε μια καινοτόμο υπηρεσία για την άμεση επιδιόρθωση προβλημάτων και βλαβών σε Samsung συσκευές.

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας των «Smartec Services», ενός ολοκληρωμένου και καινοτόμου πακέτου υπηρεσιών για την επισκευή κινητών τηλεφώνων Samsung, ανακοινώνει η Smartec, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στην Ελλάδα στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Η καινοτομία των Smartec Services έγκειται στο ότι διευρύνει τις επιλογές των κατόχων φορητών συσκευών Samsung (smartphones, tablets και wearables) για την επιδιόρθωσή τους, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία «Same Day Delivery-Pick up and return» δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επισκευάσουν τη συσκευή τους μέσα στην ίδια ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το χώρο τους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και καινοτόμα υπηρεσία όχι μόνο σε εγχώριο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

O Δημήτρης Χρηστάκος, ιδρυτής και πρόεδρος της Smartec.

O Δημήτρης Χρηστάκος, ιδρυτής και πρόεδρος  της Smartec.

«Η νέα υπηρεσία Same Day Delivery, όπως και τα Smartec Services, αποτελούν μία ακόμη ένδειξη της διαρκούς προσπάθειάς μας να καινοτομούμε. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να  πάμε τις υπηρεσίες μας στο σπίτι και το γραφείο και να προσφέρουμε υπηρεσίες με προστιθέμενη αξίας στους πελάτες μας, εξυπηρετώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρει ο Δημήτρης Χρηστάκος, ιδρυτής και πρόεδρος  της Smartec.

Μέσω των Smartec Services, οι κάτοχοι φορητών συσκευών Samsung, που αντιμετωπίζουν βλάβη ή ζημιά στο smartphone ή το tablet τους, έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών υπηρεσιών:

  • Επισκευή σε 60 λεπτά: οι καταναλωτές μπορούν να φέρουν τη συσκευή τους, χωρίς ραντεβού, στο κατάστημα της Smartec και να το επισκευάσουν μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η βλάβη είναι περιοδική και η συσκευή χρειάζεται παρακολούθηση ή το απαιτούμενο ανταλλακτικό βρίσκεται σε έλλειψη.
  • Courier Online: οι καταναλωτές παραδίδουν τη συσκευή σε κάποιο από τα 300 σημεία εξυπηρέτησης της ACS σε ολόκληρη την Ελλάδα και την παραλαμβάνουν από το ίδιο σημείο όταν επισκευαστεί, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Same Day Delivery: η συσκευή παραλαμβάνεται από το σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης και του επιστρέφεται επισκευασμένη μέσα στην ίδια ημέρα, με μικρή επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία καλύπτει περιοχές εντός της ζώνης της Αττικής και για την αυθημερόν παράδοση απαιτείται η παραλαβή της συσκευής μέχρι τις 10 π.μ. Ο πελάτης μπορεί να κλείσει το ραντεβού για την παράδοση μέσω της ιστοσελίδα των Smartec Services (https://smartecservice.gr/).

Στόχος του Same Day Delivery είναι ο πελάτης να μη χρειαστεί να αποχωριστεί τη συσκευή του για διάστημα μεγαλύτερο των 10-12 ωρών.

Οι κάτοχοι συσκευών Samsung μπορούν επίσης μέσω της ιστοσελίδας των Smartec Services να ελέγξουν ποιο είναι το ενδεικτικό κόστος για την επισκευή της συσκευής τους που αντιμετωπίζει βλάβη ή έχει υποστεί ζημιά. Το περιβάλλον της ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και τον καθοδηγεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει.

Επιπλέον, η Smartec παρέχει στους πελάτες της, χωρίς χρέωση, ένα πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης της Samsung, το οποίο περιλαμβάνει: επίδειξη προϊόντος, ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, διαγνωστικό έλεγχο συσκευής, μεταφορά δεδομένων (smart switch), δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, έξυπνες συμβουλές καθώς και εγκατάσταση και επίδειξη για τα Samsung Members.