Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει σήμερα προϊόντα για την υποστήριξη των gaming consoles.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του PS5, το οποίο παρουσιάζει έλλειψη ανάλυσης 1440p στην υποστήριξη εξόδου, προέκυψε μία επείγουσα ανάγκη ανάμεσα στους gamers. Σύμφωνα με τη Sony, οι χρήστες δεν θα μπορούν να εξάγουν σήμα native 1440p, εστιάζοντας αρχικά σε 4K TV gamers. Για υβριδικούς (PC/κονσόλα) gamers με οθόνες QHD, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανάλυσης σε 1080p, χωρίς εφικτή λύση για εμπειρία high-resolution gameplay που να είναι συμβατό με το υπάρχον hardware τους.

Προκειμένου να προσφέρει στους gamers την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τόσο σε όσους διαθέτουν παλαιότερα, όσο και νεότερα μοντέλα οθονών, η ViewSonic έχει βελτιστοποιήσει πολλές QHD gaming οθόνες, για να υποστηρίζει σήματα 4K εύκολα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται αυτόματη μείωση της ανάλυσης QHD. Έτσι,  παρέχει στους gamers την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν ιδιαίτερες λειτουργίες ή περίπλοκο λογισμικό.

ViewSonic Gaming Monitor Support List

Elite XG270QC

VX2768-2KPC-mhd

VX3268-2KPC-mhd

VX2705-2KP-mhd/VX2768-2KP-mhd

XG2705-2K

Η ViewSonic έχει δεσμευτεί να παρέχει συνεχή υποστήριξη στους gamers σε όλο τον κόσμο, καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταχύτατα εξελισσόμενης gaming τεχνολογίας.