Δώρα για όλους

Παρόλο που οι φετινές γιορτές θα είναι λίγο διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, πιστεύουμε ότι ο σωστός ήχος – η αγαπημένη σας μουσική, μία χριστουγεννιάτικη ταινία, ακόμα και ο ήχος από το μεγάλο κούτσουρο που καίγεται στο τζάκι – μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή. Για κάθε περίσταση και για καθέναν από εσάς και τους αγαπημένους σας, υπάρχει το ιδανικό ηχείο Sonos. Για να σας δώσουμε έμπνευση για τα φετινά δώρα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρων, στον οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες και για ολόκληρο τον χρόνο. 

Καλωσήρθατε στον Sonos Gift Guide.

Ένα Sonos για κάθε τύπο


Ο λάτρης της γυμναστικής – ηχείο Move

“Keep it pushing.” | Φτιαγμένο για να κινείται | grab and go

Έχετε φίλους που λατρεύουν τη σωματική άσκηση και συνεχώς ποστάρουν selfies που γυμνάζονται; Με το Move, μπορούν να συνοδεύσουν μουσικά τη «σπιτική» γυμναστική τους και να νιώσουν σαν να βρίσκονται στο γυμναστήριο. Ανθεκτικό στον ιδρώτα και τα σταγονίδια, το ηχείο Move λειτουργεί απρόσκοπτα είτε κάνετε γιόγκα στην πίσω αυλή σας είτε ποδήλατο γυμναστικής στο υπνοδωμάτιό σας.  

Στατιστικά στοιχεία: το 68% των ανθρώπων πιστεύει ότι η μουσική τους παρακινεί να γυμναστούν όταν μπαίνουν στον πειρασμό να το αποφύγουν. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το ηχείο Move;

Βάλτε το σε λειτουργία Bluetooth και συνδυάστε το με το ποδήλατo γυμναστικής σας. Βελτιώστε την απόδοσή σας με τη μουσική.  Φορητό ηχείο με μπαταρία. 
Ανεβάστε στροφές: 

Η άσκησή σας ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο αν συνδυάσετε το Move σε λειτουργία Bluetooth με το ποδήλατο γυμναστικής σας. 

Η μουσική σάς δίνει το κίνητρο: 

Θα παρατηρήσετε 2% βελτίωση της απόδοσής σας στη γυμναστική όταν ακούτε μουσική από ηχείο υψηλής ποιότητας σε σχέση με ηχείο χαμηλής ποιότητας. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Move it: 

Το Move λειτουργεί με μπαταρία και είναι απόλυτα φορητό ώστε να μπορείτε να ασκηθείτε όπου και αν βρίσκεστε. 

Εάν είστε λάτρεις της γυμναστικής, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Η μπάρα ήχου Beam, για να κάνετε stream τη μουσική υπόκρουση της γυμναστικής σας μέσω της τηλεόρασής σας.

Ο φανατικός των σπορ – μπάρα ήχου Beam 

“Go team!” | Εύκολη εγκατάσταση, πλούσιος ήχος. 

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που ενθουσιάζεται όταν ξεκινάει η νέα αθλητική σεζόν. Οι αθλητικοί αγώνες μπορεί να είναι λίγο διαφορετικοί φέτος, αλλά σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε τον αγώνα από την άνεση του σπιτιού σας και με την μπάρα ήχου Sonos Beam, να νιώσετε σαν να είστε στο γήπεδο. Παρόλο που η Beam έχει μικρές διαστάσεις που την κάνουν ιδανική ακόμα και για πιο μικρά δωμάτια, ο ήχος που προσφέρει θα σας ξεσηκώσει.  

Στατιστικά στοιχεία: 16,67 εκατομμύρια οπαδοί παρακολούθησαν τους αγώνες NFL το 2019, ακόμα περισσότεροι θα φέρουν το γήπεδο στο σπίτι τους φέτος*.
*Πηγή: Statista

Γιατί θα λατρέψετε την μπάρα ήχου Beam 

Μάθετε το σκορ ρωτώντας τους φωνητικούς βοηθούς.  Συνδυάστε με άλλο ένα ηχείο  Sonos. Compact σχεδιασμός.
Φωνητικός έλεγχος:
Ποιο κανάλι θα δείξει τον αγώνα; Ποιο είναι το σκορ;  Με την ενσωματωμένη στην Beam Φωνητική Βοήθεια (στις χώρες όπου διατίθεται), απλά ρωτήστε.  
Γηπεδικός ήχος:
Συνδέστε την Beam με άλλο ένα ηχείο Sonos (όπως το Move) για να μη χάσετε ούτε λεπτό από τον αγώνα. 
Απλή σχεδίαση:

Με compact σχεδιασμό και  πανεύκολη εγκατάσταση, είναι πολύ απλό να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο στο σαλόνι σας.