Θέλετε να αποτελέσετε μέρος της 5G εποχής, χωρίς να αποκτήσετε ένα πανάκριβο flagship smartphone; H Samsung σάς προτείνει το πιο προσιτό 5G μοντέλο της, μια συσκευή που εντυπωσιάζει… ποικιλοτρόπως.

Η εποχή των 5G δικτύων δεν χάνεται πλέον κάπου στον… μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά έρχεται με γοργούς ρυθμούς για να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19 έχουν αναδείξει στο μέγιστο τον κομβικό ρόλο των τηλεπικοινωνιών στην εργασία, στην εκπαίδευση και στην ανθρώπινη επαφή, ειδικά όταν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μας κρατούν μακριά. Τα 5G δίκτυα έρχονται για να προσφέρουν μια εμπειρία στο διαδίκτυο ανώτερη και από αυτήν που παρέχει μια καλή σταθερή σύνδεση, επιτρέποντάς σας να επικοινωνήσετε με απαράμιλλή αμεσότητα, να αξιοποιήσετε cloud υπηρεσίες σαν να ήταν εγκατεστημένες στο κινητό σας ή ακόμα και να παίξετε streaming παιχνίδια, χάρη στο ελαχιστοποιημένο latency.

Σε αυτό το νέο τοπίο, η ιστορία που έχει να μας αφηγηθεί το ολοκαίνουριο A42 είναι απλή και συγχρόνως συναρπαστική: δεν χρειάζεται να είναι κανείς… βαθύπλουτος για να απολαύσει τους καρπούς των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς. Η παρατεταμένη περίοδος της οικονομικής κρίσης άλλωστε, επιβάλλει λύσεις που να είναι προσιτές από όλες τις ηλικίες και όλα τα πορτοφόλια. Το Samsung Galaxy A42 5G έρχεται με κόστος που δείχνει να σέβεται τη δύσκολη, σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα και με προδιαγραφές που σίγουρα σέβονται τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών που θέλουν να παράγουν, να επικοινωνούν και να διασκεδάζουν με άνεση στον ψηφιακό τους κόσμο…

Επένδυση στο μέλλον, απόλαυση στο παρόν!

Το Galaxy A42 5G smartphone διαθέτει χαρακτηριστικά που μπορείτε να απολαύσετε άμεσα με το που θα το βγάλετε από τη συσκευασία του, αλλά και δυνατότητες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες μόλις οι δικτυακές υποδομές 5G ολοκληρωθούν και στη χώρα μας. Ασύλληπτες ταχύτητες στα downloads, απροβλημάτιστα uploads και live streaming 4K εικόνας, cloud gaming και έλεγχος των IoT (Internet of Things) συσκευών σας από απόσταση είναι μόλις η αρχή της 5G εποχής που καταφθάνει συντομότερα από ό,τι περιμέναμε. Το να έχετε στα χέρια σας μια συσκευή που να είναι πανέτοιμη να υποστηρίξει κάθε νέα υπηρεσία που θα αξιοποιεί τις ξεχωριστές αρετές του 5G αποτελεί επένδυση για το άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, μια πλούσια λίστα από σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά καθιστούν το Samsung Galaxy A42 5G μια πληρέστατη λύση, που ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες που θέτει η λογική τιμή του.

Η Super AMOLED Infinity-U 6,6 ιντσών οθόνη (ανάλυσης 1600×720 pixels) διακρίνεται για το απόλυτα βαθύ μαύρο, τα ολοζώντανα χρώματα και τις ασυναγώνιστες αντιθέσεις που κάνουν το περιεχόμενο να δείχνει πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Μιλώντας για περιεχόμενο, δύο μήνες δωρεάν στην πλατφόρμα YouTube Premium περιμένουν κάθε τυχερό κάτοχο της συσκευής! Ταυτόχρονα, λόγω της ΑΜOLED τεχνολογίας η κατανάλωση ενέργειας είναι ελάχιστη, παρόλο που η μπαταρία 5.000 mAh ταχείας φόρτισης μπορεί να τροφοδοτεί απλόχερα τη συσκευή με ενέργεια, συγχωρώντας κάθε σπατάλη! Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στην οθόνη, ενώ και τα λοιπά χαρακτηριστικά συμβαδίζουν με τα προαναφερθέντα υψηλά στάνταρτ.

4GB RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας Micro SD (έως και 1TB!) συντροφεύουν έναν ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Snapdragon 750 5G (SM7225) της Qualcomm με δυο Kryo 570  πυρήνες χρονισμένους στα 2.2GHz και άλλους έξι στα 1.8GHz. Τις gaming ανησυχίες σας θα αναλάβει η Adreno 619 GPU.

Shoot & share

Το δίδυμο 5G συνδεσιμότητας με την ικανότατη τετραπλή κάμερα πολλαπλών λειτουργιών έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αμεσότητα του διαμοιρασμού όσων έχετε στο οπτικό σας πεδίο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάθε αξιομνημόνευτη στιγμή που ζείτε μπορεί όχι μόνο να καταγραφεί με κρυστάλλινη ποιότητα, αλλά και να μεταφερθεί αυτοστιγμεί σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, επιτρέποντάς μας να μοιραστούμε εμπειρίες και συγκινήσεις με όσους βρίσκονται μακριά μας. Η κύρια κάμερα με αισθητήρα 48MP μαζί με την υπερευρυγώνια (Ultra Wide – 123ο) κάμερα των 8MP και τον 5MP αισθητήρα βάθους διαπρέπουν σε πορτρέτα με επαγγελματικό bokeh και τοπία, ενώ η 5MP Macro κάμερα προσφέρει μοναδικές κοντινές λήψεις. Τα βίντεο μπορούν να αγγίξουν ανάλυση 4Κ, ενώ για τις selfies και τις βιντεοκλήσεις τα ηνία παίρνει η 20MP κάμερα της πρόσοψης.

Ουσία με… sexy περιτύλιγμα

Για μια συσκευή που συνήθως αποτελεί προέκταση του χεριού μας και μας ακολουθεί παντού δεν αρκούν τα πλουσιοπάροχα specs, απαιτείται και μια υψηλή αισθητική που να μας φτιάχνει τη διάθεση όποτε ξεκουράζουμε το βλέμμα μας πάνω στον αχώριστο ψηφιακό μας σύντροφο. Για το λόγο αυτό, στην πλάτη του νέου A42 δεσπόζει ένα μοτίβο πολλαπλών στρώσεων που δημιουργεί ένα μοντέρνο, premium φινίρισμα. Οι καμπύλες στο σχεδιασμό χαρίζουν εύκολο κράτημα και ηρεμία στο μάτι, με ομαλά στρογγυλεμένες άκρες και έναν αέρα πολυτέλειας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Το Samsung Galaxy A42 5G διατίθεται σε τρεις εναλλακτικές αποχρώσεις: Prism Dot Black, Prism Dot White και Prism Dot Grey.


Τεχνικές προδιαγραφές

Οθόνη 6.6” HD+ sAMOLED Infinity-U με ενσωματωμένο σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος
Κάμερες Πίσω όψη 48MP AF (F1.8) + 8MP FF (F2.2) + 5MP FF (F2.4) + 5MP FF (F2.4)
Μπροστά 20MP FF Selfie κάμερα (F2.2)
Επεξεργαστής Qualcomm SM7225 Snapdragon 750 5G / Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz  Kryo 570 / Adreno 619 GPU
Μνήμη RAM 4GB
Αποθήκευση 128GB
microSD Επεκτάσιμη μέχρι και 1TB
Μπαταρία 5.000mAh με 15W ταχεία φόρτιση
Διαστάσεις/Βάρος 164,3×75,8×8,6 χιλ./193 γρ.

 

Το YouTube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Sponsored by Samsung