Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει ότι όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι και κινηματογραφιστές που χρησιμοποιούν εξοπλισμό Canon, μπορούν πλέον να ενταχθούν στο επίπεδο Silver της υπηρεσίας Canon Professional Services.

Η Canon Professional Services (CPS) είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία για επαγγελματίες και ημι-επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές που χρησιμοποιούν προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης της Canon. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μερικά από τα οφέλη της περιλαμβάνουν: Γραμμή βοήθειας με προτεραιότητα για τα μέλη της CPS, υπηρεσία γρήγορης παρακολούθησης, δάνεια αντικατάστασης, διεθνής υποστήριξη εκδηλώσεων και αποκλειστικές ειδικές προσφορές.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι φωτογραφικού εξοπλισμού Canon, μπορούν να κάνουν τη δωρεάν τους εγγραφή στην υπηρεσία CPS, αφού πρώτα δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό Canon, μέσα από τη διεύθυνση  https://myid.canon/canonid/#/login. Εν συνεχεία, μπορούν να δηλώσουν τον εξοπλισμό που έχουν προμηθευτεί – φωτογραφικές μηχανές, φακούς, φλας, battery grips, εκτυπωτές κλπ., αποκτώντας κάθε φορά και ένα ορισμένο ποσό πόντων, που προσμετρώνται στο συνολικό τους βαθμό επιπέδου. Μόλις φτάσουν τους 500 πόντους, αθροιστικά, οι χρήστες φτάνουν στο επίπεδο Silver της υπηρεσίας CPS, η οποία τους επιφυλάσσει τα εξής προνόμια:

  • Τεχνική υποστήριξη με προτεραιότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω των επίσημων εξουσιοδοτημένων κέντρων τεχνικής υποστήριξης της Canon.
  • Fast Track1 τεχνική εξυπηρέτηση και επιδιόρθωση βλάβης εξοπλισμού εντός 5 ημερών2.
  • Έκπτωση 10% στις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού3.
  • Παγκόσμια υποστήριξη για εκδηλώσεις σε διαπιστευμένους φωτογράφους.

Με το «ξεκλείδωμα» του επιπέδου Silver, ανοίγει και ο δρόμος για τα άλλα δύο ανώτερα επίπεδα, Gold και Platinum, που προσφέρουν ακόμη μικρότερους χρόνους εξυπηρέτησης και μεγαλύτερα προνόμια. Για αυτό το λόγο, είναι σκόπιμο για τους φωτογράφους και κινηματογραφιστές να δηλώνουν τα προϊόντα τους, και ειδικά τον ακριβότερο εξοπλισμό τους, που τους δίνει περισσότερους πόντους, για γρήγορη πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα εξυπηρέτησης του προγράμματος CPS.