Η Epson, o κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων οπτικής απεικόνισης[1] παγκοσμίως, επεκτείνει τη σειρά των laser βιντεοπροβολέων με έξι νέα προϊόντα, για να επιτύχει πιο επιβλητική σήμανση και βιωματικές, καθηλωτικές εμπειρίες προβολής για ποικιλία εμπορικών χρήσεων, όπως στη λιανική, τη φιλοξενία, τα μουσεία και τα αξιοθέατα.

Οι τελευταίες laser λύσεις προβολής της Epson συνδυάζουν την ισχυρή προβολή 3LCD με νέο φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για να βοηθήσουν τις εταιρείες να είναι πιο δημιουργικές με τις οπτικές απεικονίσεις τους, επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα δέσμευσης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες.

Οι νέες σειρές προϊόντων οπτικής απεικόνισης EB-L250F, EB-750F και EB-800 λειτουργούν με μια laser πηγή φωτός, ικανή για απόδοση έως και 20.000 ωρών χωρίς συντήρηση, ενώ είναι εξοπλισμένες με νέο διαισθητικό λογισμικό, εκτεταμένη συνδεσιμότητα και ευέλικτη εγκατάσταση για προβολή περιεχομένου σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Με δυνατότητα προβολής περιεχομένου χωρίς περιθώρια σε τοίχους, δάπεδα, οροφές, ακόμη και σε τρισδιάστατα αντικείμενα, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν περισσότερη δημιουργικότητα στις απεικονίσεις τους για να ξαφνιάσουν και να ενθουσιάσουν τους πελάτες.

«Η αφοσίωση οδηγεί στην ανάπτυξη και οι εμπειρίες οδηγούν στην αφοσίωση», σχολιάζει ο Joey Watkins, Product Manager, Epson Europe B.V. «Η νέα σειρά βιντεοπροβολέων της Epson παρέχει καινοτόμες, βιωματικές λύσεις σήμανσης που είναι προσιτές, αξιόπιστες και εύχρηστες.»

«Από την προβολή επίκαιρων μηνυμάτων, όπως οι οδηγίες για το social distancing, έως την ανάδειξη των τελευταίων προωθητικών ενεργειών πωλήσεων ή τη δημιουργία συναρπαστικών και μυστηριωδών εμπειριών για πελάτες εστιατορίων, αγοραστές, τουρίστες και επισκέπτες, οι νέοι βιντεοπροβολείς της Epson θα ενισχύσουν περισσότερο τον τρόπο αλληλεπίδρασης των πελατών με τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.»

Διαθέτοντας μια σειρά προϊόντων οπτικής απεικόνισης εξαιρετικά κοντινής απόστασης και κοντινής απόστασης, οι νέες λύσεις προβολής καθιστούν εύκολο και προσιτό για τους χρήστες να αναπτύξουν δυναμικό περιεχόμενο και να ικανοποιήσουν τις σημερινές ανάγκες σήμανσης. Από 2.000 έως 5.000 lumens λευκού και έγχρωμου φωτισμού[2], η σειρά βιντεοπροβολέων χρησιμοποιεί τη laser τεχνολογία 3LCD της Epson και έως και 1080p ανάλυση Full HD.

Οι νέες σειρές EB-L250F, EB-750F και EB-800F προσφέρουν ευέλικτη εγκατάσταση 360 μοιρών και πλήρες φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως HDMI, HDBaseT, ενσωματωμένο ασύρματο και Miracast[3], κάνοντας την εγκατάσταση απλή και επιτρέποντας την εύκολη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή CMS. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν εικόνες από πολλούς προβολείς, αξιοποιώντας την ενσωματωμένη ανάμειξη ακμών, για να δημιουργήσουν συναρπαστικούς χώρους ή να φωτίσουν έναν ολόκληρο τοίχο με μία μεγάλη εικόνα. Επιπλέον, η δυνατότητα split screen επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν πολλές πηγές εισόδου για ταυτόχρονη προβολή διαφορετικού περιεχομένου.

Οι σειρές EB-L250F, EB-750F και EB-800F είναι συμβατές με το λογισμικό Epson Projector Content Manager και την εφαρμογή Epson Creative Projection που συνδυάζονται για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση και τη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου.

Το λογισμικό Epson Projector Content Manager επιτρέπει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο, φίλτρα μορφοποίησης και εφέ που μπορούν να προγραμματιστούν και να αποθηκευτούν σε μια εξωτερική συσκευή, για αναπαραγωγή περιεχομένου χωρίς καλώδια, απευθείας στον βιντεοπροβολέα.

Το Epson Creative Projection προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μια ποικιλία δημιουργικών στοιχείων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό βίντεο, φωτογραφιών, κειμένου και υπαρχόντων προκαθορισμένων φίλτρων ή να ανεβάζουν νέο περιεχόμενο για να προσφέρουν μοναδικά εφέ. Η εφαρμογή Epson Creative Projection είναι συμβατή με συσκευές iOS και προσφέρει προηγμένες δυνατότητες, όπως ρύθμιση εικόνας, διόρθωση σημείων και δυνατότητα προβολής απευθείας από τη συσκευή.

Οι νέοι βιντεοπροβολείς βασίζονται στην επιτυχία των λύσεων οπτικής απεικόνισης σήμανσης mini laser EB-W70 και EB-W75 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Αυτοί οι ελαφριοί, συμπαγείς, φορητοί βιντεοπροβολείς 2,7 κιλών έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μπουτίκ λιανικών πωλήσεων και βιωματικά περιβάλλοντα. Προσφέροντας αναλογία κοντινής απόστασης 1,04:1, προβολή 360 μοιρών και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό σε μαύρο και άσπρο χρώμα, οι EB-W70 και EB-W75 συνδυάζονται άψογα σε ποικίλα στυλ διακόσμησης και περιλαμβάνουν ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth® και HDMI σύνδεση για εύκολη ροή και κοινή χρήση ελκυστικού, δημιουργικού περιεχομένου.

[1] Η Epson είναι ο # 1 κατασκευαστής βιντεοπροβολέων παγκοσμίως τόσο ως προς το μερίδιο αξίας όσο και ως προς όγκο. Futuresource 2019.

[2] Φωτεινότητα χρώματος (Έγχρωμος φωτισμός) σε πιο φωτεινή λειτουργία, μετρημένη από εξωτερικό εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων θα ποικίλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

[3] Οι προδιαγραφές και η συνδεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Επισκεφτείτε το www.epson.gr για λεπτομερείς προδιαγραφές.