Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα ασύρματα ακουστικά LG TONE Free FN6 που ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους και την τεχνολογία MERIDIAN, χάρη στην οποία αποδίδουν καθαρό ήχο υψηλής ανάλυσης. Διαθέσιμα σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό με μια βάση στις απαιτούμενες διαστάσεις ώστε να χωράει στην παλάμη, αλλά και με μια ποικιλία χρωμάτων της θήκης τους, είναι σίγουρο ότι θα εκπληρώσουν τις ανάγκες των καταναλωτών για μια άνετη εμπειρία χρήσης. 

Ενσωματώνοντας το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), τα LG Tone Free FN6 συνθέτουν ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αποδίδοντας φωνητικά με εξαιρετική καθαρότητα. Επιπλέον, οι χρήστες εκτός από την τυπική Immersive λειτουργία, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε άλλες τρεις βελτιωμένες προεπιλογές, τη Natural, Bass Boost και Treble Boost, ενώ μια προσαρμοσμένη μονάδα οδηγού 6 mm βελτιστοποιεί την εμπειρία ήχου της Meridian, ενισχύοντας τα πλούσια μπάσα.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη εφαρμογή στα αυτιά, διαθέτοντας κατανομή βάρους, σωστή και ασφαλή εφαρμογή. Περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ αυτιών ιατρικού τύπου, το οποίο κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη και εφαρμόζουν στο σχήμα των αυτιών, απολαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μουσική για ώρες. Η εκπληκτική εφαρμογή στο αυτί συμβάλλει στον αποκλεισμό του περιβάλλοντος θορύβου, ακόμα και όταν οι χρήστες βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, πατώντας μια φορά τα ακουστικά, έχουν απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου. 

Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, για τη μέγιστη δυνατή σαφήνεια στις κλήσεις. Με την Ακύρωση αντήχησης και τη Μείωση θορύβου, σχεδιασμένες με τον κορυφαίο αλγόριθμο διαμόρφωσης τύπου “neckband”, ανιχνεύεται και ελαχιστοποιείται ο ανεπιθύμητος θόρυβος. Το μικρόφωνο που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, στο άκρο του στελέχους, λαμβάνει και ενισχύει τη φωνή των χρηστών, ακόμα και σε χώρο με οχλαγωγία. Διαθέτουν, μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση και είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4.

Με την ασύρματη φόρτιση, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ψάχνουν τον φορτιστή των ακουστικών τους, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα αφήσουν επάνω στην επιφάνεια φόρτισης. Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής TONE Free και τη βοήθεια τεσσάρων προεπιλογών EQ της Meridian και δύο προσαρμόσιμων λειτουργιών EQ, έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν ή να μειώσουν συγκεκριμένες συχνότητες και να εξατομικεύσουν την αγαπημένη τους μουσική. Στην περίπτωση που οι χρήστες χάσουν τα ακουστικά τους, μπορούν να τα εντοπίσουν εύκολα μέσα από τη σελίδα “Βρες τα ακουστικά μου”. Τέλος, τα ακουστικά LG TONE Free FN6 συνδέονται αμέσως με το τηλέφωνό τους, ενώ διακόπτουν αυτόματα τη μουσική όταν τα αφαιρούν από τα αυτιά.