Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, το μόνο θετικό που κρατάμε από το πολύπαθο 2020 είναι οι εξαιρετικές συσκευές που μας έφερε, μια σειρά καινοτόμων προϊόντων, όπως τα Samsung Galaxy Z Fold2, Z Flip, Note20, S20 FE, Buds Live, Watch3 και Tab S7…

To 2020 ομολογουμένως για κανέναν μας δεν αποτελεί μια από τις χρονιές που θα νοσταλγήσουμε στο μέλλον! Στις δύσκολες στιγμές που μας δοκίμασαν, είτε μέσα από τις αλλεπάλληλες καραντίνες είτε μέσω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, το αντίδοτο βρέθηκε στην τεχνολογία. Smartphones και tablets μετατράπηκαν σε παράθυρα προς τον έξω κόσμο που παρέμειναν πάντα ανοιχτά, έγιναν εργαλεία ανθρώπινης επικοινωνίας και παραγωγικότητας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ομοίως, πρωτοποριακά αξεσουάρ φρόντισαν να μας ανεβάσουν τη διάθεση, πλημμυρίζοντας τα αυτιά μας με αισιόδοξες μουσικές ή εποπτεύοντας την άθλησή μας. Η τεχνολογία έγινε δίαυλος για να «αγγίξουμε», έστω και ψηφιακά, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να πάρουμε κουράγιο και για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας.

Κάνοντας τoν προϊοντικό απολογισμό του 2020, οι φετινές προτάσεις της Samsung πρωταγωνιστούν, μιας και έθεσαν στο επίκεντρο τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής. Η υποχρεωτική απομόνωση σε κάθε lockdown μπορούσε να γίνει λιγότερο… μοναχική, χάρη σε μια πλειάδα λύσεων με στόχο την επικοινωνία.

Αυτά τα Χριστούγεννα, αξίζουμε ένα δώρο παραπάνω!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως τα προϊόντα τεχνολογίας της Samsung καλύπτουν ανάγκες και λύνουν προβλήματα. Κάνουν όμως ταυτόχρονα και κάτι πολύ παραπάνω, σκορπούν χαμόγελα σε όσους απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία χρήσης τους και ξεκλειδώνουν νέους ορίζοντες στην καθημερινότητά τους με τη βοήθεια του Galaxy οικοσυστήματος. Φέτος, όλοι αξίζουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μια συσκευή που εκτός από τον χρηστικό της χαρακτήρα, θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας δώσει ακόμα έναν λόγο να νιώθουμε χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι για το 2021. Εμείς σταχυολογήσαμε μερικά από τα… Galaxy Highlights της χρονιάς και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Samsung Galaxy Z Fold2