Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, το μόνο θετικό που κρατάμε από το πολύπαθο 2020 είναι οι εξαιρετικές συσκευές που μας έφερε, μια σειρά καινοτόμων προϊόντων, όπως τα Samsung Galaxy Z Fold2, Z Flip, Note20, S20 FE, Buds Live, Watch3 και Tab S7…

To 2020 ομολογουμένως για κανέναν μας δεν αποτελεί μια από τις χρονιές που θα νοσταλγήσουμε στο μέλλον! Στις δύσκολες στιγμές που μας δοκίμασαν, είτε μέσα από τις αλλεπάλληλες καραντίνες είτε μέσω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, το αντίδοτο βρέθηκε στην τεχνολογία. Smartphones και tablets μετατράπηκαν σε παράθυρα προς τον έξω κόσμο που παρέμειναν πάντα ανοιχτά, έγιναν εργαλεία ανθρώπινης επικοινωνίας και παραγωγικότητας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ομοίως, πρωτοποριακά αξεσουάρ φρόντισαν να μας ανεβάσουν τη διάθεση, πλημμυρίζοντας τα αυτιά μας με αισιόδοξες μουσικές ή εποπτεύοντας την άθλησή μας. Η τεχνολογία έγινε δίαυλος για να «αγγίξουμε», έστω και ψηφιακά, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να πάρουμε κουράγιο και για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας.

Κάνοντας τoν προϊοντικό απολογισμό του 2020, οι φετινές προτάσεις της Samsung πρωταγωνιστούν, μιας και έθεσαν στο επίκεντρο τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής. Η υποχρεωτική απομόνωση σε κάθε lockdown μπορούσε να γίνει λιγότερο… μοναχική, χάρη σε μια πλειάδα λύσεων με στόχο την επικοινωνία.

Αυτά τα Χριστούγεννα, αξίζουμε ένα δώρο παραπάνω!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως τα προϊόντα τεχνολογίας της Samsung καλύπτουν ανάγκες και λύνουν προβλήματα. Κάνουν όμως ταυτόχρονα και κάτι πολύ παραπάνω, σκορπούν χαμόγελα σε όσους απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία χρήσης τους και ξεκλειδώνουν νέους ορίζοντες στην καθημερινότητά τους με τη βοήθεια του Galaxy οικοσυστήματος. Φέτος, όλοι αξίζουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μια συσκευή που εκτός από τον χρηστικό της χαρακτήρα, θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας δώσει ακόμα έναν λόγο να νιώθουμε χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι για το 2021. Εμείς σταχυολογήσαμε μερικά από τα… Galaxy Highlights της χρονιάς και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Samsung Galaxy Z Fold2

Ιδανικό δώρο για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο χρόνο μακριά από το 2020 και να μεταβούν απευθείας στο μέλλον, όπως το βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας! Η επιστροφή του επαναστατικού foldable κινητού της Samsung έρχεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ, χαρίζοντάς μας απίστευτες δυνατότητες.

Samsung Galaxy Z Flip

Το έτερο foldable της εταιρείας αποτελεί ήδη αντικείμενο διακαούς πόθου στις τάξεις όσων λατρεύουν το στιλ! Με μοναδικό design, το Z Flip αναβιώνει τα clamshell κινητά του παρελθόντος με ένα σχεδιασμό βγαλμένο από το αύριο της τεχνολογίας…

 Samsung Galaxy Note20

Ένα «κτήνος» παραγωγικότητας που μπορεί να συρρικνώσει τον χώρο εργασίας σας στην επιφάνεια της παλάμης σας, έρχεται για να σας κρατά μονίμως συνδεδεμένους με συνεργάτες, πελάτες και φυσικά συγγενείς και φίλους. Με «ξίφος» την πολυτάλαντη γραφίδα του, εξουδετερώνει κάθε τεχνολογικό περιορισμό και φέρνει στα χέρια σας δυνατότητες που θα ζήλευε και ένα laptop.

Samsung Galaxy S20 FE

Νεανικό, πολύχρωμο, έτοιμο να καταγράψει κάθε όμορφη στιγμή και να τη μοιραστεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το Samsung Galaxy S20 FE αποτελεί μια πανίσχυρη συσκευή που θα εφοδιάσει με μοναδικές εμπειρίες κάθε πτυχή της ημέρας σας. Πρόκειται για ένα δώρο που θα φέρει… δάκρυα χαράς σε όσους το πάρουν στα χέρια τους!

Samsung Galaxy Buds Live

Ένα ζευγάρι True Wireless ακουστικών της Samsung κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να είναι αρκετό για να ακουστούν κραυγές ενθουσιασμού σε απόσταση πολλών οικοδομικών τετραγώνων! Αν σας λείπουν οι συναυλίες, τα clubs και οι μουσικές σκηνές, αφεθείτε στο μαγικό ταξίδι των Galaxy Buds Live, χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας. Ιδανικά και για την άθλησή σας, τα ακουστικά της Samsung ενσωματώνουν πλήθος πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Samsung Galaxy Watch3

Το 2020 η υγεία όλων μας ήρθε σε πρώτο πλάνο, ακόμα και σε κάποιους που τη θεωρούσαν δεδομένη. Η άθληση έγινε ατομική και ο προπονητής ήρθε στον καρπό μας, με τη μορφή του Samsung Galaxy Watch3. Ένα πολύτιμο δώρο για όσους θέλουν να έχουν καταγραφή και tips για κάθε τους αθλητική δραστηριότητα, αλλά και συνεχή εποπτεία της υγείας τους, δίχως να χάνουν ειδοποιήσεις από τα apps και τηλεφωνικές κλήσεις.

Samsung Galaxy Tab S7

Ένα tablet με τάσεις… laptop μας σύστησε φέτος η Samsung, με πανίσχυρο επεξεργαστή και τεχνικά χαρακτηριστικά ικανά να στείλουν τον φορητό υπολογιστή σας να σκονίζεται στο ράφι. Τέσσερα ηχεία, οθόνη… κινηματογραφικών προδιαγραφών, WiFi 6 και ανεξάντλητη μπαταρία μπορούν να μετατρέψουν ανά πάσα στιγμή το Tab S7 από φορητό γραφείο σε κέντρο ψυχαγωγίας, καθιστώντας το ιδανικό δώρο για ολόκληρη την οικογένεια.

Sponsored by Samsung