Η Canon ανακοινώνει τον εκτυπωτή της σειράς PIXMA TS3450, την τελευταία λέξη της σειράς PIXMA TS της Canon για εισαγωγικούς (entry-level) εκτυπωτές inkjet. Ικανός να διαχειρίζεται τις καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης, αυτός ο εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών 3-σε-1 προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες, όπως τετράχρωμες κασέτες FINE για απλή αντικατάσταση και απλή ρύθμιση, με ασύρματη συνδεσιμότητα με ένα άγγιγμα, για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Για πολλούς, η εργασία και η μάθηση από το σπίτι έχει γίνει ένας οικείος τρόπος ζωής. Οι μαθητές και όσοι χρησιμοποιούν το σπίτι τους ως χώρο εργασίας, θα καλωσορίσουν αυτή την ευκολία χρήσης και τη γρήγορη ρύθμιση των εκτυπωτών. Ο βελτιωμένος Οδηγός Εγκατάστασης Web (Web Setup Guide) προσφέρει εύκολα και κατανοητά βίντεο και εικόνες, για οδηγίες βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε, ενώ το κουμπί Ασύρματης Σύνδεσης (Wireless Connect) με ένα άγγιγμα, συνδέει άμεσα τον εκτυπωτή με μια έξυπνη συσκευή, υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, όταν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο Wi-Fi.

Μετά την εγκατάσταση, η καθημερινή χρήση συνεχίζει να είναι απλή με σαφέστατη πλοήγηση μέσω της μονοχρωματικής οθόνης LCD 1,5 ιντσών. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες και τη συντήρηση του εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της κατάστασης εκτύπωσης και του μεγέθους εγγράφου. Εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία Αυτόματης Ενεργοποίησης (Auto Power), η οποία ξεκινά αυτόματα την εκτύπωση από κατάσταση απενεργοποίησης και είναι προσβάσιμη από το σπίτι ή εξ αποστάσεως.

Υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος

Ο νέος εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA TS3450 είναι ιδανικός για σπουδαστές που αναζητούν μια οικονομικά αποδοτική λύση, ή για εκείνους που εργάζονται από το σπίτι και χρειάζονται υψηλής ποιότητας παραγωγή εγγράφων. Συμβατός με τις κασέτες FINE και FINE XL για υψηλότερη παραγωγή εκτυπώσεων, η σειρά PIXMA TS3450 απαιτεί λιγότερες αλλαγές μελανιού, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και τις πρόσθετες δαπάνες. Το υβριδικό σύστημα μελανιού, το οποίο χρησιμοποιεί ταυτόχρονα μελάνια βαφής (dye) και στερεάς χρωστικής ουσίας (pigment), επιτρέπει ζωηρό χρώμα και ευκρινές κείμενο, ιδανικό για εκτύπωση λεπτομερούς διδακτικού υλικού. Ο εκτυπωτής παρέχει επίσης ευκρινείς εικόνες με εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια έως 13×18 cm, με φωτογραφίες 10×15 cm να εκτυπώνονται σε μόλις 65 sec σε γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ζωντανεύουν τις αναμνήσεις τους.

Για να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες δε θα ξεμείνουν στη μέση της εκτύπωσης με άδεια δοχεία μελάνης, η σειρά PIXMA TS3450 υποστηρίζει σύστημα ειδοποιήσεων για τη στάθμη του μελανιού (Easy Ink Delivery Reminders), μέσω του οποίου στέλνονται ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εξαντλείται το μελάνι και προτρέπει για αντικατάσταση με γνήσια κασέτα μελανιού Canon, διαθέσιμη μέσω παραγγελίας κατ’ ευθείαν στην πόρτα σας.

Προηγμένη συνδεσιμότητα

Όταν εργάζεστε εν κινήσει και από πολλές συσκευές, όπως ένα smartphone ή φορητό υπολογιστή, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά σας έγγραφα. Είτε πρόκειται για την υποβολή μιας ολοκληρωμένης εργασίας, είτε