Η LG Electronics (LG) φέρνει τον καλύτερο ήχο για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία με το νέο Sound Bar SN9Y. Με τεχνολογία MERIDIAN και DTS:X, οι καταναλωτές θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες με ήχο υψηλής ανάλυσης με ρυθμό δειγματοληψίας 192 kHz και βάθος 24 bit.

Η Meridian ως πρωτοπόρος στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του σήματος ήχου, δίνοντας τη δυνατότητα σχεδίασης προηγμένων τεχνολογιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Το SN9Y χάρη στην συμβατότητά του με το πρότυπο Dolby Atmos αποδίδει 3D ήχο surround προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 5.1.2 ch. Επιπλέον,  διαθέτει το Master Quality Authenticate, μια επαναστατική τεχνολογία για την αποτελεσματική ροή (streaming) μουσικής.

Το νέο LG Sound Bar λειτουργεί και ως οικιακό σύστημα διαχείρισης, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των συνδεδεμένων οικιακών LG ThinQ συσκευών από την άνεση του σαλονιού τους. Επίσης, το AI Room Calibration ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα στον χώρο μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα και το AI Sound Pro αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. 

Τέλος, επιτρέπει συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth®, οπτικού καλωδίου ή καλωδίου HDMI, ενώ με το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) καθίσταται δυνατή η μετάδοση ασυμπίεστου ήχου.