H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων παρακολούθησης iNSIGHT, κατάλληλα σχεδιασμένη για πολλαπλές ανάγκες ασφαλείας διαφορετικών εφαρμογών.

Η νέα σειρά προϊόντων iNSIGHT διαθέτει προδιαγραφές σύμφωνες με το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό στον τομέα της βιντεοεπιτήρησης, OSSA (Open Security & Safety Alliance), ο οποίος μέσα από τη συνεργασία κορυφαίων κατασκευαστών του κλάδου έχει δημιουργήσει μια κοινή τυποποιημένη πλατφόρμα αποσκοπώντας στην παροχή λύσεων ασφαλείας που είναι προσιτές σε όλους. 

Tα προϊόντα της σειράς iNSIGHT δείχνουν το μέλλον στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, καθώς οι πάροχοι ολοκληρωμένων λύσεων, οι προγραμματιστές εφαρμογών λογισμικού και οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν προηγμένες, ασφαλείς και σύγχρονες εφαρμογές για τα συστήματα IP παρακολούθησης μέσα από την ανοιχτή πλατφόρμα του OSSA. 

Στην γκάμα των προϊόντων της σειράς iNSIGHT περιλαμβάνονται η Fixed Dome κάμερα FD9392-EHTV-O και το AI-box IE9111-O της VIVOTEK που υιοθετούν το SoC της Qualicomm με τεχνολογία deep learning και edge computing για την παροχή υπολογιστικής ισχύος μέσω συσκευών. Εκτός της προηγμένης ευελιξίας, η νέα σειρά iNSIGHT σχεδιάστηκε με βάση το Security & Safety Things, μιας ανοιχτού κώδικα πλατφόρμας IoT για κάμερες ασφαλείας. Μέσω του S&ST App Store, οι εγκαταστάτες και οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν στην κάμερα FD9392-EHTV-O, εφαρμογές με δυνατότητες ΑΙ και Smart Video analytics, απολαμβάνοντας έξυπνες εφαρμογές ανάλυσης περιεχομένου βίντεο, όπως αναγνώριση προσώπου, αναγνώριση πινακίδας κυκλοφορίας, ανίχνευση συμπεριφοράς.  Για τα υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας, η VIVOTEK διαθέτει το μικρού μεγέθους AI-box IE9111-O, μέσα από το οποίο οι πάροχοι ολοκληρωμένων λύσεων μπορούν να συνδέσουν τις IP κάμερες που διαθέτουν και να εκμεταλλευτούν τις διαθέσιμες εφαρμογές, μετατρέποντας ολόκληρο το σύστημα παρακολούθησης σε ένα έξυπνο σύστημα AIoT.