Ο… Άγιος Βασίλης μάλλον έρχεται λίγο νωρίτερα φέτος, μιας και η Huawei έχει βαλθεί να πρωταγωνιστήσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με προσφορές που αγγίζουν έως και το 60% έκπτωσης!

Τεχνολογία εφ’ όλης της ύλης!

Οι τεχνολογικές ανάγκες όλων «απογειώθηκαν» φέτος λόγω των συνθηκών και η Huawei δείχνει να κατανοεί τις απαιτήσεις των καταναλωτών για premium προϊόντα σε τιμές… πρόκληση. Με μια πλούσια γκάμα που καλύπτει πλήθος κατηγοριών, από smartphones και wearables μέχρι laptops και tablets, το λαοφιλές brand έρχεται για να πρωταγωνιστήσει και φέτος στις προσφορές της Black Friday.

Μοναδικές εκπτώσεις σε premium bestsellers, όχι στα αζήτητα!

Αρκετές από τις προσφορές αυτών των ημερών έχουν στόχο να ξεπουλήσουν στοκ, να «σκοτώσουν» τις τιμές σε παλαιότερα μοντέλα, προκειμένου να φύγουν το ταχύτερο δυνατό από το ράφι. Η Huawei ωστόσο επέλεξε έναν άλλον δρόμο, που σαφώς μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Στην «αρένα» της Black Friday ρίχνει 20 από τις κορυφαίες συσκευές της, σε τιμές τόσο χαμηλές που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με υψηλών προδιαγραφών smartphones, laptops, tablets, smartwatches, fitness bands και ακουστικά, ο κινεζικός κολοσσός σαρώνει και αυτή τη «Μαύρη Παρασκευή», φέρνοντας μια… άσπρη μέρα σε όσους θέλουν high-end συσκευές, δίχως να δαπανήσουν μια μικρή περιουσία για να ανανεώσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

20 ευκαιρίες αναζητούν «διαβασμένους» καταναλωτές

Huawei Smartphones

  • P40 Pro – 699€
  • P40 Lite – 229€
  • P Smart S – 159€
  • P 40 Lite E – 129€
  • P30 Lite – 179€
  • P Smart 2019 – 139€
  • Y5 2019 – 99€

 

 

Huawei Smartwatches/Fitness bands

  • Watch GT 2 W White (42mm) – 129€
  • Watch GT 2 M (46mm) – 129€
  • Watch FIT – 89€
  • Watch GT – 79€
  • Band 3e – 14,90€

 

Huawei TWS

  • FreeBuds 3 – 119€

 

Huawei Laptops & Tablets

  • MateBook X Pro – 1.599€
  • MatePad Pro – 599€
  • MatePad (4GB/64GB) LTE – 299€
  • MatePad (4GB/64GB) WiFi – 249€
  • MediaPad T5 (3GB/32GB) WiFi – 149€
  • MediaPad T3 (2GB/16GB) LTE – 109€
  • MatePad T8 (2GB/16GB) WiFi – 89€

Ξεχωρίσαμε

Huawei MateBook X Pro: Αν θέλετε ένα πανίσχυρο laptop που θα σας συντροφεύσει για αρκετά χρόνια, το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας έρχεται με 1.599€. Κατασκευασμένο για απαιτητικούς επαγγελματίες, έρχεται με οθόνη αφής 13.9”, πάχος 14,6 χιλιοστών και βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,33 κιλά.

 Huawei FreeBuds 3: Με μόλις 119€ ανοίγετε τα… αυτιά σας σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ήχου, αποκτώντας τα noise-cancelling ασύρματα ακουστικά της Huawei, που απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους, βελτιστοποιούν την ποιότητα των κλήσεών σας και σας επιτρέπουν να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τον τρόπο που σας αξίζει.

Huawei Band 3e: Το τέλειο δωράκι για μικρούς και μεγάλους δεν θα σας κοστίσει παρά μόνο 14,90€. Με αντοχή στο νερό μέχρι και 50m, μεγάλη αυτονομία, καταγραφή ύπνου, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις από το κινητό και ξυπνητήρι, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για activity tracking.

Huawei P30 Lite: Μια πληρέστατη πρόταση smartphone συναντά την τιμή που δύσκολα θα σας κάνει να αρνηθείτε, 179€! Οκταπύρηνος Kirin 710 επεξεργαστής, 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, τριπλή κάμερα και FullView οθόνη 6,15″ αποτελούν προδιαγραφές ενός γεννημένου best-seller!

Huawei MediaPad T5: Αν ψάχνετε μια λύση για την τηλεκπαίδευση των παιδιών που δεν θα περάσει στην αχρηστία μετά την πανδημία, με 149€ αποκτάτε ένα αξιόμαχο tablet που μπορεί, χάρη στη Full HD 10,1 ιντσών οθόνη του και τα στερεοφωνικά του ηχεία, να μετατραπεί σε κινηματογράφο, παιχνιδομηχανή, εφημερίδα, βιβλίο, ηχοσύστημα ή ό,τι άλλο φανταστείτε!

Huawei P Smart S: Η κατηγορία των smartphones με τιμή κάτω των 200€ είναι ίσως η δημοφιλέστερη της αγοράς και το P Smart S χάρη στην προσφορά που ρίχνει το κόστος του στα 159€, αναμφίβολα κλέβει την παράσταση! Η 6,3 ιντσών OLED Dewdrop οθόνη υψηλής ανάλυσης (2400×1080 pixels), η τριπλή ΑΙ κάμερα 48MP και ο αποθηκευτικός χώρος των 128GB καθιστούν τη συγκεκριμένη πρόταση κορυφαία ευκαιρία στην κλάση της!

Και το AppGallery σε ρυθμούς Black Friday

Και το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το AppGallery, κινείται στον ρυθμό της Black Friday! Τα Black Friday super deals προσφέρουν εκπτώσεις για μετακινήσεις με ταξί, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, ακόμα και δωρεάν καφέ! Έως και τις 2 Δεκεμβρίου, ένα δελεαστικότατο πακέτο προνομίων μέσω AppGallery έρχεται σε συνεργασία με παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα. Αναλυτικότερα, τα προνόμια που μπορείτε να διεκδικήσετε είναι τα εξής:

  1. Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
  2. Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  3. Απολαύστε 1+1 δωρεάν πίτσα μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  4. Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

Πού παραγγέλνω;

Αναζητήστε τις καταπληκτικές προσφορές της Huawei μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.