Η TeamViewer, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ασφαλών λύσεων απομακρυσμένης σύνδεσης,  κυκλοφορεί σήμερα  το TeamViewer 15.12 για MacOS που υποστηρίζει ήδη τη νέα προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική γνωστή ως Apple Silicon.

Η εφαρμογή TeamViewer έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιεί τη νέα αρχιτεκτονική στο έπακρο χωρίς να βασίζεται στην εξομοίωση Rosetta 2. Η τελευταία εκδοχή της TeamViewer υποστηρίζει τη δομή Apple Silicon, καθώς και το νέο macOS Big Sur, το οποίο θα είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα στο Apple Silicon. Τα βασικά οφέλη από τη χρήση της τελευταίας έκδοσης που υποστηρίζει εγγενώς το Apple Silicon είναι η βελτιωμένη απόδοση και η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Και αυτό είναι το κλειδί για εφαρμογές που πρέπει να λειτουργούν τόσο αξιόπιστα όσο η TeamViewer.

Ο Christoph Schneider, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων της TeamViewer τονίζει: «Δημιουργούμε συνδέσεις μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού διαφορετικών συσκευών που βασίζονται σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Η διασφάλιση της οριζόντιας σύνδεσης είναι μέρος του DNA μας. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τρέχουμε native στην αρχιτεκτονική Apple Silicon από την αρχή. ”

Η Apple παρέχει το λογισμικό Rosetta 2 μαζί με το Apple Silicon, το οποίο επιτρέπει σε άλλα προγράμματα να τρέχουν στη νέα αρχιτεκτονική, ακόμη και αν έχουν σχεδιαστεί για επεξεργαστές πληροφοριών. Οι παλαιότερες εκδόσεις της TeamViewer για Mac θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν, αλλά βασίζονται και στην εξομοίωση Rosetta 2. Για την καλύτερη εμπειρία, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση  TeamViewer 15.12.