Όντας ήδη γνωστή για τα smartphone της, η POCO Global ανακοίνωσε σήμερα την ανεξάρτητη πορεία της, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο smartphone, το POCO M3. Με τριπλή κάμερα 48MP, μπαταρία 6.000 mAh, μια όμορφη οθόνη smartphone FHD+ και επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 662, το POCO M3 είναι «must» για τους νεαρούς λάτρεις της mobile ψυχαγωγίας. 

Το POCO M3 σηματοδοτεί την έναρξη της σειράς M της POCO Global: το ντεμπούτο της εταιρείας σε μια εντελώς νέα κατηγορία. Η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται στην επιτυχία της POCO Global και των κορυφαίων προϊόντων της στη σειρά F, καθώς και τον αντίκτυπο της σειράς X μεσαίας κατηγορίας, διευρύνοντας το μερίδιο της εταιρείας σε νέους λάτρεις της τεχνολογίας παγκοσμίως. 

Η ανεξάρτητη εταιρεία POCO

Με αυτή την τελευταία κυκλοφορία, μία νέα εποχή ξεκινά για την POCO Global ως ανεξάρτητη εταιρεία. Σε αυτό το σημαντικό ορόσημο της εταιρείας συνέβαλαν οι θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τη βοήθησαν να πετύχει αρκετά αξιοσημείωτα επιτεύγματα από την εποχή που κυκλοφόρησε την πρώτη συσκευή POCO F1 το 2018: 

  • Η εταιρεία εισήλθε σε περισσότερες από 35 αγορές ανά τον κόσμο μέσα σε τρία χρόνια 
  • Το POCO F1 ξεπέρασε τις 2,2 εκατομμύρια αποστολές* 
  • Συνολικά, η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια* συσκευές POCO παγκοσμίως.

«Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα φανερώνουν την τεράστια υποστήριξη της φιλοσοφίας της POCO από τους καταναλωτές– “όλα όσα χρειάζεστε, τίποτα που δεν χρειάζεστε”. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή καινοτόμων τεχνολογιών στους καταναλωτές, χωρίς περιττά στοιχεία.», δήλωσε ο Kevin Qiu, Επικεφαλής της POCO Global. «Η φιλοσοφία της POCO ενσωματώνει μια στάση που όλοι προσπαθούμε να έχουμε – να είμαστε διαφορετικοί και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ως νέα ανεξάρτητη εταιρεία, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε σημαντικά τεχνολογικά προϊόντα σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο».

POCO M3 – Περισσότερα από όσα περιμένετε

Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας χωρίς συμβιβασμούς 

Εξοπλισμένο με μπαταρία που έχει τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα στην κατηγορία του, το POCO M3 εγγυάται ότι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί gamers θα έχουν πλέον εξαιρετικές δυνατότητες για περιήγηση, σύνδεση και stream καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην πανίσχυρη μπαταρία κύκλων φόρτισης 6.000mAh. Η συσκευή αναμένεται να έχει διάρκεια μπαταρίας πάνω από 5 ημέρες με ελαφριά χρήση και κάτι λιγότερο από 3 ημέρες με μέτρια χρήση. Χρειάζεται περίπου 1,5 ημέρα** με εντατική  χρήση για να αδειάσει πλήρως η μπαταρία. Επιπλέον, το POCO M3 έχει αξιοθαύμαστες αντοχές, με την ειδικά σχεδιασμένη μπαταρία του που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 2,5 χρόνια** χρήσης χωρίς αξιοσημείωτη υποβάθμιση, εξασφαλίζοντας έτσι στους καταναλωτές μακροχρόνια εμπειρία.  

Πέρα από την ανθεκτικότητά του, το POCO M3, χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας MIUI ultra, παρέχει γρηγορότερη και πιο σταθερή ταχύτητα φόρτισης για τους εν κινήσει χρήστες, καθώς και γρήγορη φόρτιση 18W. Η συσκευή παρέχεται με φορτιστή 22,5W και υποστηρίζει αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση, για πιο βολική εμπειρία φόρτισης. 

«Το POCO M3 προσφέρει μια πραγματικά βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας και μία από τις καλύτερες μπαταρίες στον κλάδο για μακρόχρονη διαθεσιμότητα», δήλωσε ο Angus Ng, Επικεφαλής μάρκετινγκ για τα προϊόντα της POCO Global. «Η συγκεκριμένη μπαταρία σας επιτρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο κάνοντας τα πράγματα που σας αρέσουν, όπως το streaming, η μουσική και η εγγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας την τριπλή κάμερα. Με το POCO M3 φέρνουμε την απόλυτη καινοτομία στον κλάδο, προσφέροντας πολλά περισσότερα από όσα περιμένετε σε κάθε επίπεδο».

Εκπληκτική οθόνη για ατελείωτη ψυχαγωγία

Το POCO M3 διαθέτει οθόνη FHD + Dot Drop 6,53 ιντσών με υψηλή ανάλυση 2340×1080, μαζί με εντυπωσιακή αντίθεση χρώματος 1.500:1 και αναλογία απεικόνισης 19,5:9 για εντυπωσιακή εμπειρία θέασης και ψυχαγωγία χωρίς όρια. Η μπροστινή του οθόνη Corning® Gorilla® Glass 3 προστατεύει σε περίπτωση που πέσει ή γρατζουνιστεί η συσκευή, ενώ το πίσω κάλυμμα προστασίας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων προσφέρει ασφαλές κράτημα και ελαφριά αίσθηση. Το POCO M3 διαθέτει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει τη μινιμαλιστική σχεδίαση της μπροστινής οθόνης χωρίς να διακυβεύεται η προσβασιμότητα του χρήστη. 

Το POCO M3 διαθέτει πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός TÜV Rheinland, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ώρες περιεχομένου με ελάχιστη καταπόνηση για τα μάτια. Με σύστημα διπλών ηχείων και προστατευτικό κατά της σκόνης, το POCO M3 προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο με δυνατά μπάσα για εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας σε εσωτερικούς χώρους. 

Τριπλή κάμερα 48MP με έξτρα δυνατότητες λήψης φωτογραφιών 

Το POCO M3 διαθέτει τριπλή κάμερα 48MP σε ελκυστική τιμή για τα δεδομένα της αγοράς smartphone, υποστηριζόμενη από macro φακό 2MP και αισθητήρα βάθους 2MP, δυνατότητες που επιτρέπουν τις φωτογραφικές δεξιότητες να μεταβούν σε άλλο επίπεδο. Ταυτόχρονα, οι selfie αναβαθμίζονται χάρη στην κάμερα selfie 8MP που διαθέτει η συσκευή. 

Η διασκέδαση συνεχίζεται με τις δημιουργικές νέες προσφορές λογισμικού του POCO M3. Το πλαίσιο ταινίας δίνει στις φωτογραφίες μια κινηματογραφική νότα, ενώ η τεχνική Time-lapse αξιοποιεί διάφορες ταχύτητες για τη λήψη διαφορετικών σκηνών. Η νυχτερινή λειτουργία βελτιώνει τη λήψη φωτογραφιών σε σκοτεινά περιβάλλοντα, ενισχύοντας την αντίθεση χρώματος, ενώ η εστίαση χρώματος μπορεί να ενισχύσει συγκεκριμένους χρωματικούς τόνους, ώστε να μπορείτε να ξεχωρίζετε στο περιβάλλον της λήψης. Τώρα η λήψη απίστευτων στιγμιότυπων και η αναβάθμιση της social δραστηριότητάς σας είναι πιο εύκολη από ποτέ! 

Με εξαιρετικές αποδόσεις χωρίς να ‘ξεφεύγει’ στο κόστος 

Χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 662, το POCO M3 προσφέρει μία απίθανη εμπειρία, κάτι που δεν έχει υπάρξει ξανά σε αυτό το εύρος τιμών. Η κάρτα γραφικών Qualcomm® Adreno™ 610 GPU, προσφέρει μία ευχάριστη και ομαλή εμπειρία σε παιχνίδια και βίντεο και δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύονται φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης καταλαμβάνοντας τον μισό χώρο από ό,τι θα καταλάμβαναν συνήθως στη μνήμη. Ο επεξεργαστής POCO M3’s 11nm προσφέρει υψηλότερη απόδοση με μικρότερη παραγωγή θερμότητας και ενεργειακή κατανάλωση, χαρακτηριστικό που κάνει τη συσκευή μοναδική στην κατηγορία της. Χάρη στην τεχνολογία εσωτερικής (μόνιμης) μνήμης η οποία εξασφαλίζει υψηλότερη απόδοση, ταχύτητα και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών, ο χρήστης αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό του στο παιχνίδι κάθε φορά που ανοίγετε εφαρμογές και παιχνίδια. 

Χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους του χρήστη, το POCO M3 προσφέρει αβίαστη εμπειρία διασκέδασης μέσα από την παλάμη του χεριού χάρη στο ομαλό λειτουργικό του σύστημα. Το MIUI Game Booster δίνει τη δυνατότητα να κάνει ο χρήστης χρήση της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) και της μονάδας επεξεργασίας γραφικών (GPU) σε πραγματικό χρόνο, ενώ ο μετατροπέας φωνής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία του παιχνιδιού. Επιπλέον, μπορεί ο χρήστης να προβάλλει την οθόνη του κινητού σε εξωτερική οθόνη και να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους του.

Μοναδικό design συσκευής , που κάνει τη διαφορά

Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 200g, το POCO M3 είναι μία μοντέρνα και ελαφριά συσκευή η οποία διατίθεται στις εξής αποχρώσεις:  Cool Blue, POCO Yellow και Power Black. Έτσι, προσφέρει εξαιρετική αυτοπεποίθηση. Ο πλευρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει να ξεκλειδώνει ο χρήστης εύκολα και πολύ γρήγορα το κινητό του, ενώ η συσκευή διαθέτει μικρότερες εγκοπές και στρογγυλεμένες γωνίες αποφεύγοντας έτσι τις αιχμηρές άκρες.  Επίσης, το POCO M3 εξασφαλίζει 20% περισσότερη διάρκεια στη μπαταρία, ενώ η μπαταρία 6,000 mAh που διαθέτει είναι πιο ελαφριά σε σύγκριση με άλλα κινητά τηλέφωνα της κατηγορίας του. 

Το POCO M3 διατίθεται σε δύο παραλλαγές (με διαφορετικές μνήμες και διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο), 4GB+64GB και  4GB+128GB αντίστοιχα. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα και για τη διάθεσή του στην Ελληνική αγορά.

Επίσημος διανομέας των προϊόντων POCO στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι η Info Quest Technologies.

Σύντομα χαρακτηριστικά του POCO M3:

POCO M3
Μπαταρία & Φόρτιση Μπαταρία χωρητικότητας 6,000mAh 

Γρήγορη φόρτιση 18W 

Παρεχόμενος φορτιστής 22.5W 

USB-C

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 

(Δεν διατίθεται καλώδιο για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση)

Οθόνη 6.53″ FHD+ οθόνη Dot Drop 

Λόγος αντίθεσης οθόνης: 1500:1

Φωτεινότητα: 400 nits 

Προσαρμογή της θερμοκρασίας των χρωμάτων 

Φωτεινή λειτουργία, Τυπική λειτουργία, Λειτουργία ανάγνωσης 2.0

Πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός TÜV Rheinland

Πιστοποίηση L1 Widevine 

Αποχρώσεις Cool Blue, POCO Yellow, Power Black
Διαστάσεις & Βάρος 162.3mm x 77.3mm x 9.6mm, 198g
Επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 662

Ενεργειακά αποδοτική επεξεργαστική ισχύς 11nm 

Qualcomm® Kryo™ 260, Octa-core CPU, up to 2.0GHz

Qualcomm® Adreno™ 610 GPU

3rd gen Qualcomm® AI Engine

Αποθηκευτικός χώρος Δυνατότητα αποθήκευσης LPDDR4X RAM + UFS 2.1/2.2 

4GB+64GB, 4GB+128GB

(Η έκδοση UFS 2.2 διατίθεται μόνο για τη συσκευή 4GB+128GB )

Πίσω κάμερα Τριπλή πίσω κάμερα 48MP+2MP+2MP 

Κύρια κάμερα 48MP 

     Μέγεθος αισθητήρα 1/2″ 

Μέγεθος 1.6μm 4-in-1 Super Pixel, pixel 0.8μm 

f/1.79, Φακός 6P, AF

Macro κάμερα 2MP 

Μέγεθος 1.75μm pixel, f/2.4, FF

Αισθητήρας βάθους 2MP 

Μέγεθος pixel 1.75μm, f/2.4

Νυχτερινή λειτουργία, Πλαίσιο ταινίας, τεχνική Time-lapse, Δυνατότητα παραγωγής βίντεο αργής κίνησης 120fps 

Μπροστινή κάμερα Μπροστινή κάμερα Μ8MP 

Μέγεθος pixel 1.12μm, f/2.05

Σύνδεση Dual SIM slots + 1 microSD

Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης έως 512GB

2.4GHz/5GHz WIFI

Bluetooth 5.0

IR Blaster

Ραδιόφωνο FM (με ακουστικά)

Ασφάλεια Πλευρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων 

Ξεκλείδωμα προσώπου με χρήση AI 

Ήχος Διπλά ηχεία

Πιστοποιημένο Hi-Res Audio 

Βύσμα ακουστικών 3.5mm 

Λειτουργικό Σύστημα MIUI 12 για το POCO με βάση το Android 10    

*Τα στοιχεία διατίθενται από την Canalys και το εσωτερικό τμήμα πωλήσεων 

**Όλα τα στοιχεία που αφορούν στη φόρτιση και τη μπαταρία διατίθενται από το αντίστοιχο εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιούνται με βάση τις εκάστοτε προσωπικές συνθήκες.