Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις της σε LED projectors αυξήθηκαν κατά 30% το πρώτο εξάμηνο του 20201, κάτι που αποτελεί ένα νέο ορόσημο για την ViewSonic, σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Η ViewSonic παρουσίασε τους πρώτους της LED προβολείς το 2017 και έγινε μία από τις τρεις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο, στην κατηγορία, μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Ένα επίσης αξιόλογο στοιχείο είναι ότι κατέγραψε την ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των πέντε κορυφαίων brands στην αγορά προβολέων το 2019 και συνέχισε τις δυνατές επιδόσεις της με 30% αύξηση πωλήσεων το Α’ εξάμηνο του 2020! 

“Η τεχνολογία LED έχει πλέον εξελιχθεί σε σημείο που να αποτελεί την ιδανική οπτικοακουστική λύση για όλες τις δραστηριότητες των χρηστών στο σπίτι. Η ViewSonic θέλει να προσφέρει μια πανδαισία αισθήσεων ακόμα και μέσα στο σπίτι”, δήλωσε ο Dean Tsai, Head of Projector BU at ViewSonic. “Ως καινοτόμος και κορυφαίος κατασκευαστής προβολέων LED, η ViewSonic συνδυάζει την κατάλληλη τεχνογνωσία με τις ανάγκες των καταναλωτών και φέρνει στην αγορά νέους smart προβολείς LED. Προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε όλες τις λύσεις μας με επίκεντρο το σύγχρονο τρόπο ζωής των χρηστών, είτε αυτός εκτυλίσσεται εν κινήσει, είτε σε εξωτερικό χώρο ή ακόμα και μέσα στο σπίτι. Θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν μια νέα, ευέλικτη, οπτικοακουστική εμπειρία μεγάλης οθόνης, στην καθημερινότητα τους.”

Τα επιτεύγματα της ViewSonic στον τομέα των LED projectors, οφείλονται στην καινοτομία με την οποία δημιουργεί τα προϊόντα της. Η ViewSonic άρχισε να εστιάζει στην ανάπτυξη προβολέων LED πριν από τρία χρόνια, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ευέλικτες επιλογές. Συνδυάζοντας υπέροχα γραφικά και ήχο σε έναν και μόνο φορητό προβολέα, γεννήθηκε ο M1. Σήμερα, η ViewSonic παρέχει μια πλήρη γκάμα smart LED προβολέων για μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η σειρά X (η ναυαρχίδα της), για premium οικιακή ψυχαγωγία και η φορητή σειρά M, για έναν συναρπαστικό τρόπο ζωής εν κινήσει, με τον πολύ ελαφρύ, smart προβολέα 300 γραμμαρίων, M1 mini Plus.

Μέσω τεσσάρων βασικών χαρακτηριστικών, που περιλαμβάνουν οπτικοακουστική τελειότητα, smart δυνατότητες, σχεδίαση με επίκεντρο τον χρήστη και φιλικότητα προς το περιβάλλον, οι smart LED προβολείς της ViewSonic διαφοροποιούνται, για να προσφέρουν βελτιωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στο σπίτι.

Οπτικοακουστική τελειότητα

Οι smart LED προβολείς της ViewSonic προσφέρουν ολοζώντανα χρώματα, μέσω της  αποκλειστικής τεχνολογίας Cinema SuperColor+™ με 125% Rec.709 και νέα επίπεδα φωτεινότητας, χάρη στα LED 2ης γενιάς. Πέρα από τα εντυπωσιακά τους οπτικά χαρακτηριστικά, όλοι διαθέτουν επαγγελματικό ήχο Harman/Kardon – JBL. Από το hardware design μέχρι τους κύκλους ηχητικού συντονισμού, κάθε προβολέας διαθέτει τις δικές του ρυθμίσεις, για να ταιριάζει καλύτερα σε κάθε απαίτηση.

Smart δυνατότητες 

Οι smart λειτουργίες περιλαμβάνουν ασύρματη μετάδοση περιεχομένου από τις smart συσκευές των χρηστών, μέσω Wi-Fi 5GHz. Οι συσκευές των χρηστών λειτουργούν και ως εναλλακτικό τηλεχειριστήριο. Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει μετάδοση ήχου από τις κινητές συσκευές στα ηχεία Harman / Kardon των προβολέων ή σύνδεση με ακουστικά Bluetooth, για καθηλωτική ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη. Ο εύκολος φωνητικός έλεγχος μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant και η συνδεσιμότητα USB Type-C προσφέρουν δυνατότητα streaming για άμεση προβολή από τηλέφωνα, tablets ή κονσόλες gaming. 

Σχεδίαση με επίκεντρο τον καταναλωτή

Η ViewSonic δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σχεδίαση με επίκεντρο τον χρήστη, δημιουργώντας προϊόντα προσανατολισμένα στον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, τα οποία έχουν κερδίσει iF Design Awards για τρία συνεχόμενα έτη, από το 2018 έως το 2020.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον
Οι smart LED προβολείς της ViewSonic, χωρίς υδράργυρο στους λαμπτήρες, αποτελούν λύση πολύ φιλική προς το περιβάλλον, ενώ καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια. Τα LED είναι πιο ανθεκτική πηγή φωτός από τους λαμπτήρες, προσφέροντας διάρκεια ζωής έως και 30.000 ώρες, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος συντήρησης.

Για να μάθετε περισσότερα για τους smart LED προβολείς της ViewSonic, επισκεφθείτε το: HYPERLINK “https://www.viewsonicglobal.com/q/pj-new-led.php”https://www.viewsonicglobal.com/q/pj-new-led.php