Διαλέξαμε 10 από τις πιο hot προσφορές που αξίζουν να μπουν στη λίστα σας φέτος, μιας και το «σαφάρι» ευκαιριών στο kotsovolos.gr έχει ήδη ξεκινήσει!

Με καμπάνιες που γίνονται viral εδώ και 4 χρόνια, ο Κωτσόβολος «έχει και στο χωριό του Μπλακ Φράιντεϊ» φέρνοντας απίστευτες προσφορές στους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν άργησαν να ενσωματώσουν την «Black Friday» στη… λαϊκή μας παράδοση!

 

 

Μπλακ Φράιντεϊ:  Ποιο… χωριό έχει την πρωτιά;

Με τηλεοπτικά σποτ που έγραψαν ιστορία, ο Κωτσόβολος ενσωμάτωσε την ξεχωριστή αυτή ημέρα προσφορών στην ελληνική καταναλωτική κουλτούρα με τον πλέον απρόσμενο και διασκεδαστικό τρόπο. Αναζητώντας τις ρίζες της περιβόητης αυτής ημέρας στην ελληνική επαρχία, πέρασε από το παντοπωλείο του Παρασκευά του Κώτσου (ίσως το πρώτο παντοπωλείο στην Ελλάδα με τέτοιες προσφορές!), αναρωτήθηκε μήπως η Μπλακ Φράιντεϊ ξεκίνησε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και κατέληξε στον Βρασίδα, ο οποίος έφτιαχνε τη μαύρη λίστα με όλα τα προϊόντα που ήθελαν οι συγχωριανοί του και πήγαινε στον Κωτσόβολο να τα αγοράσει σε ασυναγώνιστες τιμές! Φέτος, όμως, δεν χρειάζεται να πάρετε τις στράτες ούτε να κυλιστείτε στα λιανοχορταρούδια για να αποκτήσετε τα προϊόντα που ονειρεύεστε σε τιμές που δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε: μια επίσκεψη στο site του Κωτσόβολου ή ένα τηλέφωνο στο 210 2899999 από τη ζεστασιά της… φλοκάτης σας και τα πάντα έρχονται σπίτι.

Μπλακ Φράιντεϊ Σίζον Φορ: Το πανηγύρι ξεκίνησε!

Ο Κωτσόβολος εξακολουθεί να γράφει ιστορία την Μπλακ Φράιντεϊ και φέτος έχει βαλθεί να μας εκπλήξει για ακόμη μια χρονιά. Δεν υπάρχει προϊοντική κατηγορία που να μην είναι γεμάτη με μοναδικές ευκαιρίες. Και επειδή «σπίτι χωρίς money, προκοπή δεν κάνει», οι φετινές προσφορές θα καλύψουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας δίχως να ξοδευθείτε, ενώ θα σας βάλουν στον πειρασμό να αποκτήσετε και το κάτι παραπάνω, εκείνη τη συσκευή που μήνες «ζαχαρώνετε» και που είναι ικανή να χαράξει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας μόλις ανοίξετε την πόρτα σας για να την παραλάβετε σπίτι. Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, για εσάς 10 από τις πιο συναρπαστικές προτάσεις του Κωτσόβολου, με την ελπίδα πως θα σας προλάβουμε στο ταμείο πριν εξαντληθούν τα αποθέματα!

 

  • 1) iRobot Roomba 976: Η καλή νοικοκυρά θέλει σκούπα… ρομποτικιά!

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και αφήστε στην τεχνητή νοημοσύνη τις δουλειές του σπιτιού! Χάρη στην πλοήγηση iAdapt 2.0 με οπτικό εντοπισμό η ρομποτική σκούπα Roomba 976 σαρώνει αυτόματα κάθε γωνιά του σπιτιού σας αποφεύγοντας ακόμα και τα κατοικίδια! Συλλαμβάνει κατά 99% τη μούχλα, τη γύρη, τα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα και επιστρέφει μόνη της στο σταθμό φόρτισης.

Από 549€ τώρα μόνο 399€ | Προλάβετέ την εδώ!

 

  • 2) TP-Link Tapo P100: Έξυπνη πρίζα για τα χριστουγεννιάτικα φώτα

Με την Mini Smart Wi-Fi Plug Tapo P100 μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή συνδέσετε στην πρίζα της από την άνεση του smartphone σας. Εμείς ήδη έχουμε συνδέσει ένα πολύπριζο με τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και έχουμε προγραμματίσει να είναι αναμμένα μόνο τις ώρες που θέλουμε (ναι, στολίσαμε από τώρα…).

Από 17,90€ τώρα μόνο 10€ | Προλάβετέ την εδώ!

 

  • 3) LG OLED 55CX6LA: Η nextgen παιχνιδομηχανή ψάχνει ταίρι

Αποκτήσατε παιχνιδομηχανή νέας γενιάς και ψάχνετε την ιδανική τηλεόραση για να εκμεταλλευθεί το σύνολο των δυνατοτήτων της; Ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που κυκλοφορούν εξοπλισμένα με HDMI 2.1 προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο την υψηλή ποιότητα 4Κ εικόνας με ρυθμούς ανανέωσης έως και 100Hz έρχεται με έκπτωση 900€!

Από 2.199€ τώρα μόνο 1.299€ | Προλάβετέ την εδώ!

 

  • 4) Huawei MateBook X Pro: Το φορητό σας γραφείο

Θέλετε ένα από τα κορυφαία laptop της αγοράς, τώρα που η τηλεργασία έχει γίνει μονόδρομος για πολλές επιχειρήσεις αλλά και για την επόμενη μέρα, όταν θα χρειάζεστε ένα φορητό… γραφείο και κέντρο ψυχαγωγίας όπου κι αν βρίσκεστε; Το εξαιρετικά λεπτό και πανάλαφρο μοντέλο της Huawei έρχεται με 3Κ οθόνη αφής, πανίσχυρο επεξεργαστή Intel i7 10ης  γενιάς και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX250.

Από 2.299€ τώρα μόνο 1.599€ | Προλάβετέ το εδώ!

 

  • 5) Alcatel 3X 2020: Ταπεινό μόνο στην τιμή!

Πολυτελές design, τετραπλή AI κάμερα 48MP, ανεξάντλητη 5.000 mAh μπαταρία, οκταπύρηνος επεξεργαστής στα 2.0GHz, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικός χώρος και τεράστια οθόνη 6,52 ιντσών με μικροσκοπικό V-notch, μοιάζουν με  τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κινητού 300€. Το Alcatel 3X ήταν ήδη μια «value for money» πρόταση που πλέον έγινε… πρόκληση!

Από 199€ τώρα μόνο 149€ | Προλάβετέ το εδώ!

 

  • 6) Lenovo IdeaPad 3-15IIL05: Πολυεργαλείο

Ο υπάλληλος του μήνα στην τηλεργασία και ο αριστούχος της τάξης στην τηλεκπαίδευση δεν θα μπορούσαν παρά να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο παραγωγικότητας σαν το IdeaPad 3 της Lenovo! Με Intel Core i5-1035G4 επεξεργαστή, 12GB RAM και 512GB ταχύτατου SSD δίσκου, Full HD IPS οθόνη 15.6 ιντσών και διπλά ηχεία με Dolby Audio, το Lenovo IdeaPad 3-15IIL05 θα δώσει λύσεις στα δύσκολα.

Από 899€ τώρα μόνο 799€ | Προλάβετέ το εδώ!

 

  • 7) DeLonghi Ecam 23460: Η καφετέρια έρχεται στην κουζίνα σας

Τι θα λέγατε για έναν μερακλήδικο και επαγγελματικό espresso, lungo, cappuccino, cafe latte ή latte machiatto, χωρίς να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας; Η μηχανή Espresso Cappuccino ECAM 23.460 Black χάρη στο πατενταρισμένο αυτόματο σύστημα καπουτσίνο της De’Longhi θα σας έχει τα πάντα έτοιμα και προσαρμοσμένα στα γούστα σας με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς αναδευτήρες, ατμούς και λοιπές «επίπονες» για την ψυχική μας υγεία διαδικασίες.

Από 699€ τώρα μόνο 449€ | Προλάβετέ την εδώ!

 

  • 8) Electrolux EOE7P31X: Νοστιμιά δίχως κόπο

Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει πως πρέπει να σπαταλούμε όλο τον ελεύθερο χρόνο μας σε… αγγαρείες. Η καθαριότητα του φούρνου αποτελεί μια από τις πιο κοπιαστικές και βαρετές εργασίες, την οποία και σας προτείνουμε να αναθέσετε στη διαδικασία πυρόλυσης του εντοιχιζόμενου φούρνου SenseCook 700 της Electrolux. Με ενσωματωμένο αισθητήρα φαγητού, σας δίνει επιπρόσθετα τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία πυρήνα του φαγητού, ενώ πυροδοτείτε η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μόλις επιτευχθεί η ιδανική θερμοκρασία.

Από 739€ τώρα μόνο 429€ | Προλάβετέ τον εδώ!

 

  • 9) Morris MDP24400IW WiFi: Έξυπνα και στεγνά!

Αφυγραντήρας με WiFi; Και όμως τον βρήκαμε στον Κωτσόβολο και μάλιστα σε τιμή έκπληξη, δεδομένων των smart χαρακτηριστικών του και της λειτουργίας απολύμανσης του αέρα με υπεριώδες φως (UV Sterilization). Το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε πόσο σημαντικός είναι ο αέρας που αναπνέουμε, οπότε η πρόταση της Morris αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να… ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα με τη βοήθεια του ενσωματωμένου ιονιστή, του προφίλτρου με επικάλυψη Nano silver, του φίλτρου ενεργού άνθρακα, και του UV light.

Από 399€ τώρα μόνο 239€ | Προλάβετέ τον εδώ!

 

  • 10) AEG L9FEC49S: Με ατμό για αποστείρωση

Το πλυντήριο ρούχων χωρητικότητας 9 κιλών της AEG χάρη στην τεχνολογία ProSteam με PlusSteam, εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ατμού για αποστείρωση και φρεσκάρισμα των ρούχων όλης της οικογένειας. Ταυτόχρονα, φροντίζει να κρατά χαμηλό το λογαριασμό του ρεύματος, μιας και η εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση το κατατάσσει στην ενεργειακή κλάση A+++.

Από 1.100€ τώρα μόνο 699€ | Προλάβετέ το εδώ!

 

Η παράδοση συνεχίζεται και φέτος… στο www.kotsovolos.gr και τηλεφωνικά στο 210 2899999!