Ανακαλύψτε τις Προσφορές του Xbox για τις Black Friday & Cyber Monday!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft και εκμεταλλευτείτε από σήμερα όλες τις προσφορές που ισχύουν για το Xbox για τις Black Friday & Cyber Monday.Θα βρείτε απίθανες εκπτώσεις για το Xbox Game Pass Ultimate – το απόλυτο δώρο των gamers – καθώς και ειδικές προσφορές σε παιχνίδια και Xbox controllers. Ανακαλύψτε επιλογές για κάθε είδους επιθυμία σας!

Έκπτωση έως και 40% στο Xbox Game Pass Ultimate

  • Εξοικονομήσετε έως και 40% έκπτωση στους 3 μήνες του Xbox Game Pass Ultimate: Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου σε συμμετέχοντες retailers.
    • Το Xbox Game Pass Ultimate αποτελεί τη μηνιαία συνδρομή που δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, για να παίξετε σε κονσόλα, PC και σε Android συσκευές, καθώς και να έχετε τα πλεονεκτήματα του Xbox Live Gold, ώστε να παίζετε online με φίλους ή την οικογένεια σας. Επίσης, περιλαμβάνει πρόσβαση στο EA Play – που σημαίνει ότι τα μέλη του μπορούν να παίξουν πάνω από 60 από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια της EA σε κονσόλα όπως τα Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2 και Need for Speed Heat χωρίς επιπλέον κόστος.
    • Το Xbox Game Pass δίνει την καλύτερη αξία στο gaming – Γιατί να κάνετε δώρο ένα μόνο παιχνίδι ενώ μπορείτε να δώσετε πάνω από 100; – Η συγκεκριμένη συνδρομή μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία στα αγαπημένα σας πρόσωπα όλον το νέο χρόνο. (Η κανονική τιμολόγηση για το Xbox Game Pass Ultimate είναι στα 12.99 ευρώ το μήνα)

 

Έκπτωση έως και 55% σε επιλεγμένα παιχνίδια σε Κονσόλα και PC & έως 60% σε επιλεγμένους PC τίτλους!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προσφορές που ισχύουν σε παιχνίδια!

Έκπτωση έως και $20 σε επιλεγμένα Xbox controllers!

  • Λάβετε έως και $20 έκπτωση σε επιλεγμένα Xbox controllers – συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων κυκλοφοριών του 2020: Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο Microsoft Store και σε συμμετέχοντες retailers. Λάβετε έως και $20 έκπτωση σε επιλεγμένα Xbox controllers συμπεριλαμβανομένων των νέων Xbox Wireless Controllers Carbon Black, Robot White, και Shock Blue, που ξεκινούν από $39.99.