Με την περίοδο που διανύουμε να επιτάσσει την παραμονή μας στο σπίτι, η επένδυση σε ένα καλό monitor είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Ως βασικό εργαλείο τόσο για την τηλε-εργασία, την τηλε-εκπαίδευση, την  ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία, η LG Electronics διαθέτει τεράστιο εύρος επιλογών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες. 

UltraWide™ monitors 

Τα UltraWide™ monitors της LG αποτελούν την ιδανική λύση για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας χάρη στα εργονομικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν, την κυρτή βάση Edge-Arc Design για ευέλικτο ύψος οθόνης, κλίση, και υψηλή σταθερότητα. Επιπλέον, η επιλογή της σωστής οθόνης μπορεί να μειώσει την κόπωση των ματιών καθώς τα UltraWide™ μοντέλα διαθέτουν λειτουργία ανάγνωσης (Reader Mode) και προσφέρουν ευκρινή εικόνα για τα μάτια και λειτουργία Flicker-Safe, η οποία μειώνει το τρεμόπαιγμα σχεδόν στο μηδέν δημιουργώντας μια σταθερή εικόνα.

Gaming monitors

Η σειρά UltraGear είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των gamers, ενσωματώνοντας  μοναδικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες για μια καθηλωτική gaming εμπειρία. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz (με δυνατότητα overclock στα 165 Hz), προσφέροει μεγαλύτερη ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια, κάνοντας το παιχνίδι πιο ομαλό, ενώ με την τεχνολογία G-Sync, ελαχιστοποιείται το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Επιπλέον, διαθέτοει Nano IPS, το οποίο αποτελεί το όνειρο κάθε gamer, χάρη στον ελάχιστο χρόνο απόκρισης 1ms και την υποστήριξη του 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3. Ακόμη, κατέχοντας πιστοποίηση από την NVIDIA και τεχνολογία Adaptive-Sync (FreeSync™), οι χρήστες απολαμβάνουν αδιάκοπη και σταθερή κίνηση σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, χωρίς αλλοιώσεις. 

Ultrafine Monitors 

Οι UltraFine οθόνες της LG, 27 ιντσών UltraFine™ 5K οθόνη (μοντέλο 27MD5KL) και 23,7 ιντσών UltraFine 4K (μοντέλο 24MD4KL), προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης σε Mac ή iPad Pro. Το μοντέλο 27MD5KL είναι σχεδιασμένο ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των σχεδιαστών, των φωτογράφων και των βιντεογράφων και αποτελεί μια εξαιρετική λύση ευρείας οθόνης που παρέχει ακριβείς λεπτομέρειες και χρώματα. Διαθέτει ευρεία χρωματική κλίμακα P3 και 500-nit φωτεινότητα για βελτιστοποιημένες εικόνες, χωρίς να απαιτείται βαθμονόμηση, ενώ η ενσωματωμένη κάμερα, το μικρόφωνο και τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Επιπλέον, με την 23,7 ιντσών UltraFine 4K οθόνη, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστικά χρώματα και πλήρη κάλυψη της χρωματικής κλίμακας. 

Η ποιότητα, ο σχεδιασμός, καθώς και η εύκολη συνδεσιμότητα των Ultrafine monitors παρέχουν τη μέγιστη δυνατότητα για να εξερευνήσουν  οι χρήστες τη δημιουργικότητά τους, ενώ με ένα Mac, οι θύρες Thunderbolt 3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αλυσιδωτή σύνδεση δύο 4K οθονών.

Η LG έχει επεκτείνει τη συνολική εγγύηση προϊόντος και τη μοναδική στην αγορά εγγύηση των 0 Pixel, από δύο σε τρία έτη για όλα τα μοντέλα LG PC Monitors, προσφέροντας ένα προηγμένο πρόγραμμα after-sales support με On-site εξυπηρέτηση.