Ένα οικονομικό μα όχι φτωχό tablet 9,7 ιντσών έρχεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ηλικίας, με έμφαση στην ασφαλή χρήση από παιδιά .

Με στιβαρή κατασκευή που δεν του στερεί τίποτα από τον φορητό του χαρακτήρα (ζυγίζει μόλις 450 γρ), το MatePad T 10 μπορεί να γίνει ο… μπαλαντέρ για κάθε χρήση. Στη μεγάλη HD οθόνη του (9,7 ιντσών, αναλογίας 16:10 και ανάλυσης 1280×800 pixels) το οικονομικότατο tablet της Huawei μπορεί να φιλοξενήσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει την απαιτούμενη επιφάνεια για να πλοηγηθείτε με άνεση στο διαδίκτυο και στα social media.

Αξιόλογες επιδόσεις καταγράφονται και στον τομέα του ήχου, όπου δύο μεγάλα ηχεία στα πλαϊνά της συσκευής θα ανταμείψουν τα αυτιά σας. Το σύστημα Histen 6.1 της Huawei χαρίζει 3D surround ήχο, ενώ τα μπάσα για τους… «μερακλήδες» απογειώνει η λειτουργία Bass Booster.

Την απροβλημάτιστη χρήση της συσκευής εγγυάται ο «άγρυπνος» οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710A με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, τον οποίο σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε αξιοποιώντας μια κάρτα microSD (έως και 512GB).Το Dual-Band WiFi γενιάς ac θα σας επιτρέψει την ταχύτατη σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα αξεσουάρ σας μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth 5.0, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένο GPS. Ταυτόχρονα, η μπαταρία 5100mAh του MatePad T 10 δεν θα σας κρατήσει προσκολλημένους στην πρίζα.

Τις βιντεοκλήσεις για τηλεκπαίδευση ή για συναντήσεις με τους παππούδες και τις γιαγιάδες φροντίζει η κάμερα 2MP που βρίσκεται στην πρόσοψη. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η κύρια κάμερα με αισθητήρα 5MP, η οποία και υποστηρίζει αυτόματη εστίαση, λειτουργία Pro, πανόραμα, HDR κ.ά.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στις έξτρα λειτουργίες του EMUI 10.1 με τις οποίες έχει εφοδιάσει η Huawei το MatePad T10, όπως το Huawei App Multiplier που επιτρέπει smart split screen εφαρμογών σε οριζόντια διάταξη, το Huawei MeeTime για video κλήσεις, και το Dark mode.

Ιδανικό για παιδιά χάρη στο Kids Corner

Το Huawei MatePad T 10 διαθέτει ένα ψηφιακό περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια ακόμα και χωρίς την επίβλεψη των γονιών τους. Με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου, οι ενήλικες μπορούν να ρυθμίσουν τη συσκευή έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές που εκείνοι θεωρούν κατάλληλες, ορίζοντας ταυτόχρονα τον μέγιστο επιτρεπτό χρόνο χρήσης. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του Kids Corner συμπεριλαμβάνουν Ηχογράφηση, Κάμερα, Ζωγραφική και Multimedia, επιτρέποντας στους γονείς να ανταλλάσσουν με ευκολία φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά τους. Επιπρόσθετα, το Kids Corner διαθέτει ρυθμίσεις έξι επιπέδων για μέγιστη προστασία ματιών: φίλτρο blue light, ειδοποιήσεις για τη στάση σώματος, την απόσταση από την οθόνη, τη φωτεινότητα και τις αναταράξεις λόγω ανώμαλου εδάφους, καθώς και eBook mode που προσομοιάζει την ανάγνωση βιβλίου.

AppGallery: Ένα πληρέστατο κατάστημα εφαρμογών

Το AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα διανομής εφαρμογών στην οποία έχει επενδύσει η Huawei. Με τη βοήθεια του AppGallery μπορείτε να εγκαταστήσετε πλήθος εφαρμογών, ελληνικού αλλά και παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Η πλατφόρμα ενσωματώνει ένα μηχανισμό ανίχνευσης και ασφάλειας τεσσάρων επιπέδων για να διασφαλιστεί ότι όλες οι εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, να υπενθυμίσουμε πως και οι λοιπές Google Mobile Services (GMS) έχουν αντικατασταθεί από τις συνεχώς εξελισσόμενες Huawei Mobile Services (HMS). Περισσότερα για το AppGallery μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας θέμα: https://www.techpress.gr/index.php/archives/153198

Μοναδική προσφορά!

Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά Huawei MatePad T 10 ή T10s, οι καταναλωτές παίρνουν ως δώρο και το fitness-tracking Huawei Band 4, ένα φανταστικό gadget που παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και τον βοηθά να διατηρεί την καλή του φυσική κατάσταση και να προστατεύει την υγεία του.