Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ολοκλήρωσε κύκλο εκπαιδεύσεων για τη χρήση της cloud υπηρεσίας SingularLogic e-books, που αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας και διάδρασης των επιχειρηματικών εφαρμογών με την πλατφόρμα myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ, στο δίκτυο Συνεργατών της και στα Λογιστικά Γραφεία που λειτουργούν τις εφαρμογές της. 

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έξι διαφορετικά εκπαιδευτικά Webinars με εισηγητές εξειδικευμένα στελέχη της SingularLogic.   Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων οι συμμετέχοντες εξοικειώθηκαν με τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας e-books, τους εύχρηστους τρόπους διαχείρισης που διαθέτει, τις δυνατότητες κεντρικού ελέγχου των συναλλαγών της επιχείρησης με την ΑΑΔΕ, τη λήψη αλλά και την αποστολή των συναλλαγών από τις επιχειρηματικές εφαρμογές της SingularLogic στην υπηρεσία e-books και τη διάδρασή της με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.  

Η υπηρεσία e-books, είναι η πρώτη διαθέσιμη υπηρεσία της πλατφόρμας SingularLogic myCloud και ήδη χρησιμοποιείται από το δίκτυο Συνεργατών της SingularLogic, ώστε το οικοσύστημα της εταιρείας να υποστηρίξει άρτια και απρόσκοπτα τους πελάτες της κατά την οριστική εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ.