Ένα υψηλών προδιαγραφών tablet με προσιτή τιμή μας προτείνει η Huawei, σε μια εποχή που οι ανάγκες για ψηφιακή ψυχαγωγία, τηλεργασία και τηλεκπαίδευση είναι διευρυμένες.

Και μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 10,1 ιντσών IPS οθόνης του MatePad T10s καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα tablet που δεν διστάζει να επωμιστεί τη διασκέδασή μας εντός σπιτιού (προς το παρόν) και οπουδήποτε μας βρει το -ευελπιστούμε- καλύτερο μέλλον. Η Full HD ανάλυση (1.920 x 1.200 pixels) συνοδεύεται από την τεχνολογία Huawei ClariVu, για βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων. Η λειτουργία Eye Comfort με πιστοποίηση TÜV Rheinland και η ειδική επιλογή ανάγνωσης eBook, προσαρμόζουν τα χρώματα της οθόνης, προκειμένου να αποφευχθεί η κόπωση των ματιών και να προσομοιωθεί καλύτερα η εμπειρία ανάγνωσης ενός βιβλίου αντίστοιχα.

Τον ήχο αναλαμβάνει ένα σύστημα dual stereo ηχείων με την υπογραφή της Harman Kardon, το οποίο θα σας αποζημιώσει κάθε φορά που παρακολουθείτε μια ταινία, ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή παίζετε games.

Το Kirin 710A chipset, άλλωστε, εξασφαλίζει αξιοθαύμαστες για την κατηγορία επιδόσεις και στο gaming, χάρη στην ενσωματωμένη Mali-G51 MP4 GPU.  Αν η έκδοση των 2GB RAM/32GB αποθηκευτικού χώρου που πήραμε στα χέρια μας ήταν και λίγο… τσιμπημένη προς τα πάνω (πχ 3GB/64GB) δεν θα είχαμε να του καταλογίσουμε τίποτα! Επιστρέφοντας στις ηχητικές επιδόσεις του MatePad T10s, να προσθέσουμε και την ύπαρξη του συστήματος Histen 6.1 που επιτρέπει 3D surround sound 9.1 καναλιών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παραμετροποιήσετε βάσει των γούστων σας τον ήχο και το bass booster.

Όσον αφορά στο design, τόσο το ξεχωριστό Deepsea Blue χρώμα, όσο και τα περιορισμένα bezels γύρω από την οθόνη, συντελούν στη δημιουργία μιας ταμπλέτας που ικανοποιεί και αισθητικά τον κάτοχό της. Πανάλαφρη (450 γρ.) και κομψότατη (240,2x159x7,9 χιλιοστά), η πρόταση της Huawei μπορεί να σας ακολουθήσει παντού, όταν με το καλό αρχίσετε να παίρνετε και πάλι ελεύθεροι τους δρόμους!

Το περιβάλλον χρήσης EMUI 10.1 της εταιρείας εφοδιάζει το Android 10 με ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα, όπως το Huawei App Multiplier, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την οριζόντια διάταξη, με smart split screen εφαρμογών. Το Huawei MeeTime αναλαμβάνει τις video κλήσεις σας (με δυνατότητα κοινοποίησης οθόνης) ενώ το Huawei Share φροντίζει για την εύκολη για ανταλλαγή φωτογραφιών και παντός τύπου αρχείων.

Από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οφείλουμε να αναφερθούμε στην μπαταρία των 5.100 mAh, στην ασύρματη συνδεσιμότητα WiFI ac και Bluetooth 5.0 καθώς και στις δυο κάμερες, 5MP στην πλάτη και 2MP στην πρόσοψη.

Kids Corner

Το Huawei MatePad T 10s διαθέτει ένα ψηφιακό περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια ακόμα και χωρίς την επίβλεψη των γονιών τους. Με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου, οι ενήλικες μπορούν να ρυθμίσουν τη συσκευή έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές που εκείνοι θεωρούν κατάλληλες. Επιπρόσθετα, το Kids Corner διαθέτει ρυθμίσεις έξι επιπέδων για μέγιστη προστασία ματιών: φίλτρο blue light, ειδοποιήσεις για τη στάση σώματος, την απόσταση από την οθόνη, τη φωτεινότητα και τις αναταράξεις λόγω ανώμαλου εδάφους, καθώς και eBook mode.

Με όπλο το αναβαθμισμένο AppGallery

Το AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα διανομής εφαρμογών στην οποία έχει επενδύσει η Huawei. Με τη βοήθεια του AppGallery μπορείτε να εγκαταστήσετε πλήθος εφαρμογών, ελληνικού αλλά και παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Η πλατφόρμα ενσωματώνει ένα μηχανισμό ανίχνευσης και ασφάλειας τεσσάρων επιπέδων για να διασφαλιστεί ότι όλες οι εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, να υπενθυμίσουμε πως και οι λοιπές Google Mobile Services (GMS) έχουν αντικατασταθεί από τις συνεχώς εξελισσόμενες Huawei Mobile Services (HMS). Περισσότερα για το AppGallery μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας θέμα: https://www.techpress.gr/index.php/archives/153198

Μοναδική προσφορά!

Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά Huawei MatePad T 10s ή T10, οι καταναλωτές παίρνουν ως δώρο και το fitness-tracking Huawei Band 4, ένα φανταστικό gadget που παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και τον βοηθά να διατηρεί την καλή του φυσική κατάσταση και να προστατεύει την υγεία του.