Η κρίση της πανδημίας έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και η τεχνολογία είναι εδώ, για να δώσει συναρπαστικές και προσιτές λύσεις. Μια από αυτές είναι και το Galaxy Tab 7, ένα πολυδιάστατο tablet που μπορεί να ικανοποιήσει από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους και από τις ανάγκες της τηλε-εκπαίδευσης μέχρι της τηλεργασίας…

Samsung Galaxy Tab A7Πρακτικό, επαρκές και οικονομικό, είναι οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό, όταν μιλάμε για το Galaxy Tab A7, ένα tablet που έρχεται για να υπηρετήσει τις διευρυμένες ψηφιακές μας ανάγκες λόγω COVID-19 και όχι μόνο!  Με μια μεγάλη 10,4 ιντσών οθόνη (ανάλυσης 2000×1200 pixels), η προσιτή ταμπλέτα της Samsung μπορεί να επωμιστεί διαφορετικούς ρόλους, ανάλογα με το μέλος της οικογένειας που τη χρησιμοποιεί. Από κέντρο ψυχαγωγίας και ευέλικτη λύση τηλεργασίας ή τηλεκπαίδευσης μέχρι τον ασφαλέστερο τρόπο για να δουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα εγγόνια τους με βιντεοκλήση, το Galaxy Tab A7 επιφυλάσσει πλεονεκτήματα για κάθε του ιδιοκτήτη.

Στόχος της «value for money» ταμπλέτας είναι να μην προβεί σε συμβιβασμούς που θα θέσουν σε κίνδυνο την απολαυστική εμπειρία χρήσης της. Για τον λόγο αυτό, φέρει έναν παραπάνω από αξιοπρεπή οκταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος στεγάζεται στο Snapdragon 662 chipset της Qualcomm. Η Adreno 610 GPU μπορεί να τρέξει άνετα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, αξιοποιώντας και τα 3GB RAM, ενώ η επανασχεδιασμένη Samsung Kids εφαρμογή προσφέρει αξιόλογο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για τους μικρούς μας φίλους. Επιπρόσθετα, αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο προκειμένου τα πρώτα βήματα των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο να γίνονται με ασφάλεια και δίχως καταχρήσεις, μιας και επιτρέπει τον ορισμό ωρών, εφαρμογών και επαφών που θα είναι προσβάσιμες. Με τη βοήθεια του Samsung Kids app, οι γονείς μπορούν να έχουν αναλυτική εικόνα της χρήσης της συσκευής που κάνουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

Το Galaxy Tab A7 έχει 32GB αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα έως και 1TB! Δύο είναι οι εκδόσεις όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, 4G ή WiFi (το οποίο μάλιστα είναι dual band, γενιάς ac).

Samsung Galaxy Tab A7Ο υψηλών προδιαγραφών ήχος που εξέρχεται από τα 4 ηχεία θα ανταμείψει τους μουσικόφιλους αλλά και όσους θέλουν να απολαμβάνουν ταινίες και σειρές στο tablet (υποστηρίζεται Dolby Atmos), όταν η κεντρική τηλεόραση του σπιτιού είναι… κατειλημμένη ή όταν απλά βρίσκονται εκτός. Σε αυτήν την περίπτωση, θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως και το κομψότατο στιλ του Galaxy Tab A7, μιας και το πάχος των μόλις 7 χιλιοστών θα το ζήλευαν συσκευές με πολλαπλάσιο κόστος. Αν οι απαιτήσεις της εργασίας σας το επιβάλλουν, τίποτα δεν σας εμποδίζει να το βάλετε στην τσάντα σας με την αυτοπεποίθηση που σας δίνει η αυτονομία της μπαταρίας των 7.040mAh και να το μετατρέψετε σε εργαλείο δουλειάς ή να το αξιοποιήσετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας για τις ανάγκες της τηλεργασίας (όπως π.χ. ανάγνωση και συγγραφή mail, τηλεδιασκέψεις κ.ά.).

Κατασκευασμένο για τηλεργασία και τηλε-εκπαίδευση

Μιλώντας για τηλεδιασκέψεις, στην πρόσοψη συναντάμε μια κάμερα 5MP, η οποία ωστόσο έχει μια πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα: είναι τοποθετημένη στο μέσο της μεγάλης διάστασης της οθόνης, γεγονός που την καθιστά ιδανική για video conferences σε landscape view. Προφανώς, ούτε με ένα πανάκριβο smartphone δεν σας δίνεται αυτή η δυνατότητα, η οποία παραπέμπει σε laptop, μιας και μόνο σε φορητό υπολογιστή έχουμε συνηθίσει τέτοια διάταξη. Το γεγονός πως μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη όχι κάθετα αλλά οριζόντια και η κάμερα της πρόσοψης να βρίσκεται στο κέντρο της πάνω πλευράς, προσφέρει μια μοναδική άνεση στο να βλέπετε τους συνομιλητές σας σε landscape view, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην οθόνη ενός υπολογιστή με μια webcam τοποθετημένη στην πάνω πλευρά της. Είτε παρακολουθείτε σεμινάρια online, είτε κάνετε βιντεοκλήσεις με πελάτες και συναδέλφους, το Galaxy Tab A7 σας επιτρέπει να στήσετε μια virtual τάξη ή ένα διαδικτυακό meeting room όπου κι αν βρίσκεστε!

Βέβαια, καλό είναι να υπογραμμίσουμε πως εκτός από την 5MP κάμερα της πρόσοψης, υπάρχει και η πίσω, διόλου αμελητέα κύρια κάμερα των 8MP!

Φορητό, εύχρηστο και οικονομικό

Samsung Galaxy Tab A7Σε μια ευμετάβλητη εποχή που άλλοτε μας βρίσκει έξω και άλλοτε περιορισμένους εντός σπιτιού, απαιτούνται εξίσου ευέλικτες συσκευές. Η οικονομικότατη ταμπλέτα της Samsung έρχεται εφοδιασμένη με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει την εταιρεία, με μπαταρία που χαρίζει μεγάλη αυτονομία και με τεχνικά χαρακτηριστικά που την ανάγουν σε φορητό εργαλείο παραγωγικότητας και διασκέδασης.

Κλείνοντας, το Samsung Galaxy Tab A7 είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή που μπορεί να καλύψει πολλές διαφορετικές ανάγκες και να αναγκάσει κάθε νοικοκυριό να σκεφτεί σοβαρά και την αγορά ενός δεύτερου, ώστε να αποφευχθούν οι αντιδικίες για το ποιανού είναι η σειρά να το απολαύσει!

Sponsored by Samsung