Η κρίση της πανδημίας έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και η τεχνολογία είναι εδώ, για να δώσει συναρπαστικές και προσιτές λύσεις. Μια από αυτές είναι και το Galaxy Tab 7, ένα πολυδιάστατο tablet που μπορεί να ικανοποιήσει από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους και από τις ανάγκες της τηλε-εκπαίδευσης μέχρι της τηλεργασίας…

Samsung Galaxy Tab A7Πρακτικό, επαρκές και οικονομικό, είναι οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό, όταν μιλάμε για το Galaxy Tab A7, ένα tablet που έρχεται για να υπηρετήσει τις διευρυμένες ψηφιακές μας ανάγκες λόγω COVID-19 και όχι μόνο!  Με μια μεγάλη 10,4 ιντσών οθόνη (ανάλυσης 2000×1200 pixels), η προσιτή ταμπλέτα της Samsung μπορεί να επωμιστεί διαφορετικούς ρόλους, ανάλογα με το μέλος της οικογένειας που τη χρησιμοποιεί. Από κέντρο ψυχαγωγίας και ευέλικτη λύση τηλεργασίας ή τηλεκπαίδευσης μέχρι τον ασφαλέστερο τρόπο για να δουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα εγγόνια τους με βιντεοκλήση, το Galaxy Tab A7 επιφυλάσσει πλεονεκτήματα για κάθε του ιδιοκτήτη.

Στόχος της «value for money» ταμπλέτας είναι να μην προβεί σε συμβιβασμούς που θα θέσουν σε κίνδυνο την απολαυστική εμπειρία χρήσης της. Για τον λόγο αυτό, φέρει έναν παραπάνω από αξιοπρεπή οκταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος στεγάζεται στο Snapdragon 662 chipset της Qualcomm. Η Adreno 610 GPU μπορεί να τρέξει άνετα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, αξιοποιώντας και τα 3GB RAM, ενώ η επανασχεδιασμένη Samsung Kids εφαρμογή προσφέρει αξιόλογο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για τους μικρούς μας φίλους. Επιπρόσθετα, αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο προκειμένου τα πρώτα βήματα των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο να γίνονται με ασφάλεια και δίχως καταχρήσεις, μιας και επιτρέπει τον ορισμό ωρών, εφαρμογών και επαφών που θα είναι προσβάσιμες. Με τη βοήθεια του Samsung Kids app, οι γονείς μπορούν να έχουν αναλυτική εικόνα της χρήσης της συσκευής που κάνουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

Το Galaxy Tab A7 έχει 32GB αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα έως και 1TB! Δύο είναι οι εκδόσεις όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, 4G ή WiFi (το οποίο μάλιστα είναι dual band, γενιάς ac).

Samsung Galaxy Tab A7Ο υψηλών προδιαγραφών ήχο