Το PlayStation συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική gaming κοινότητα και με τη νέα γενιά παιχνιδιών, αποδίδοντας στα ελληνικά κορυφαίους αποκλειστικούς τίτλους, αλλά και προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού στο PlayStation®5,  για μια ακόμα πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήστη (UX).

Τόσο η ψηφιακή έκδοση του PS5 όσο και η έκδοση του PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray, που θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα από τις 19 Νοεμβρίου 2020, θα δίνουν στους Έλληνες χρήστες την επιλογή να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το νέο UX στη γλώσσα τους. Το νέο UX έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις gaming εμπειρίες των χρηστών πιο διασκεδαστικές, ενδιαφέρουσες και εξατομικευμένες, ενώ η επιλογή της ελληνικής γλώσσας αποτελεί ακόμα μία συναρπαστική προσθήκη στο σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, το PlayStation®5!

Βρισκόμαστε, επίσης, στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε τον εξελληνισμό ορισμένων από τους πιο αναμενόμενους τίτλους, όπως το Marvel’s Spider Man: Miles Morales, με τη δυνατότητα επιλογής μενού και υποτίτλων στα ελληνικά, το Sackboy: Η Μεγάλη Περιπέτεια, πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων, και τέλος το Astro’s Playroom, το οποίο θα είναι διαθέσιμο επίσης στα ελληνικά. Με αυτόν τον τρόπο, η ελληνική gaming κοινότητα πρόκειται να απολαύσει μια εκτεταμένη γκάμα τίτλων στην γλώσσα της επιλογής τους, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation®, τη σελίδα PlayStation Greece στο Facebook ή το προφίλ του playstationgr στο Instagram για να μην χάσετε όλα τα συναρπαστικά νέα που έρχονται!