Με πολλούς ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι, η Epson κυκλοφόρησε δύο νέους πολύ-λειτουργικούς εκτυπωτές που έχουν σχεδιαστεί για μικρά και οικιακά περιβάλλοντα, τον WorkForce Pro WF-4745 και τον EcoTank L6580.

Και τα δύο μοντέλα αξιοποιούν την ενεργειακά αποδοτική Heat-free inkjet τεχνολογία της Epson, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα παραδοσιακό εκτυπωτή με φύσιγγες και του συστήματος εκτύπωσης με υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιού, για το οποίο η Epson είναι πρωτοπόρος.

«Έχοντας κάνει έρευνα σε πάνω από 4.000 εργαζόμενους στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, γνωρίζουμε ότι για το 70% από αυτούς, παράγοντες όπως η ανθεκτικότητα, η ενεργειακή απόδοση και τα μειωμένα απόβλητα αναλωσίμων θεωρούνται «απαραίτητοι» σε προϊόντα που προορίζονται για εργασία στο σπίτι[1].», σχολιάζει η Νατάσσα Γεωργίου Corporate Channel Μanager, Epson Greece. «Τόσο ο WorkForce Pro WF-4745 όσο και ο EcoTank L6580 πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις.»

Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι εάν όλοι οι εκτυπωτές τεχνολογίας laser οικιακών και μικρών γραφείων που χρησιμοποιήθηκαν στην Ευρώπη είχαν αντικατασταθεί με εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet της Epson, θα μπορούσαμε να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας έως και 311 εκατομμύρια kWh2 ή να εξοικονομήσουμε περισσότερα από 38,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως3 και να μειώσουμε την παραγωγή CO2 κατά 117 χιλιάδες τόνους κάθε χρόνο.

WorkForce Pro WF-4745

Ο WorkForce Pro WF-4745 αναδεικνύεται ως το πιο προσιτό έγχρωμο πολυμηχάνημα της Epson στο χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών προϊόντων της, παρέχοντας εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με ταχύτητα εκτύπωσης έως 24 σελίδες το λεπτό και χρησιμοποιώντας υψηλής δυναμικότητας φύσιγγες μελανιού. Έχοντας χωρικότητα για περισσότερα από 500 φύλλα χαρτιού, βοηθά στην αποτελεσματικότητα και μειώνει τη συχνότητα που απαιτείται για την αναπλήρωση χαρτιού. Ο WF-4745 περιλαμβάνει επίσης διεπαφή οθόνης αφής LCD για εύκολη πλοήγηση του χρήστη και έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 σελίδων για γρήγορη και εύκολη σάρωση ή φαξ ενός ή δύο όψεων εγγράφων. Το προϊόν προσφέρει εξαιρετική αξία σε χρήστες οικιακών και μικρών γραφείων που απαιτούν λειτουργικότητα επαγγελματικού επιπέδου.

EcoTank L6580

Ο EcoTank L6580 προσφέρει μια λύση εκτύπωσης εξαιρετικά χαμηλού κόστους με το αρχικό μελάνι να περιλαμβάνεται στη συσλευασία, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν για αρκετούς μήνες πριν χρειαστεί αντικατάσταση μελανιού. Το σύστημα δοχείου μελανιού εξαλείφει επίσης την ανάγκη για φύσιγγες και συνεπώς τη διαχείριση και τη απόρριψή τους. Ο εκτυπωτής προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων, όπως σύνδεση Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν από σχεδόν οπουδήποτε, μια οθόνη LCD 4,3 ιντσών για εύκολη πλοήγηση, πολλαπλούς δίσκους χαρτιού, ταχύτητες εκτύπωσης έως 25 σελίδες το λεπτό και χρόνο εκτύπωσης πρώτης σελίδας μόλις 5,5 δευτερόλεπτα.

«Και τα δύο αυτά μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς εκτυπωτές για υπαλλήλους που εργάζονται από το σπίτι», καταλήγει η Νατάσσα Γεωργίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ:

WorkForce Pro WF-4745: https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/wf-4745?productfinder=WF-4745

EcoTank L6580: https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/l6580?productfinder=L6580

1 Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Epson από την B2B International, Ιούνιος 2020

2 Με βάση τους υπολογισμούς της Epson. Η μεθοδολογία επαληθεύτηκε από την TÜV Rheinland, με βάση την «Τυπική Κατανάλωση Ενέργειας», που ορίστηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας δοκιμής Energy Star και παρουσιάζεται σε kWh ετησίως. Μοντέλα που αναγνωρίστηκαν χρησιμοποιώντας ιχνηλάτηση IDC HCP 2019Q2 (2015Q1 σε 2018Q4 δεδομένα), και εγκατεστημένη βάση του 2018 σε επιχειρήσεις της EU22 που αναφέρθηκαν από την IDC (“Installed Base by Vertical, 2019Q2”).

3 Μπορείτε να βρείτε συγκριτικούς υπολογισμούς εδώ: https://www.epson.eu/neop-footnotes