H HP Inc. παρουσίασε το HP Spectre x360 14, προσφέροντας τον συνδυασμό μιας συσκευής 15 ιντσών με την κινητικότητα ενός 13,5 ιντσών form factor για την απόλυτη εμπειρία περιήγησης, ανάγνωσης, επεξεργασίας και προβολής. Ανακοινώθηκε επίσης σήμερα η διευρυμένη σειρά επεξεργαστών Intel® Core™ 11th Gen της HP και η σειρά ENVY, με εξαιρετική απόδοση και αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την  τέλεια εμπειρία εργασίας από το σπίτι.

Η χρήση υπολογιστών έχει γίνει πιο απαραίτητη από ποτέ, με πολύ κόσμο να κάνει περισσότερα πράγματα από το σπίτι όπως να δουλεύει, να κάνει μαθήματα, ακόμα και διαδικτυακές ιατρικές επισκέψεις για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, το σπίτι είναι χώρος που  συχνά μοιράζεται από συγγενείς και συγκάτοικους που εργάζονται ή μαθαίνουν, και χρειάζονται συσκευές που να είναι τόσο ευέλικτες όσο το περιβάλλον του χρήστη. Λιγότερο από το ένα τρίτο των χρηστών έχουν ένα γραφείο όπου  η πόρτα μπορεί να κλείσει, καθιστώντας  έτσι τα σαλόνια, τα υπνοδωμάτια και τις κουζίνες,  τα ανοιχτά γραφεία του 2020. Γι’αυτό, η HP δημιουργεί συσκευές όπως το νέο προσαρμόσιμο και έξυπνο HP Spectre x360 14, με τη χρήση έξυπνων λειτουργιών – όπως την  διαχείριση απόδοσης και τις νέες δυνατότητες ήχου που βασίζονται σε ΑΙ – για την πρόβλεψη αναγκών πριν το κάνει ο χρήστης.

«Η φορητότητα των υπολογιστών αποκτά νέο νόημα, καθώς οι σημερινοί χρήστες απαιτούν συσκευές που μπορούν να φιλοξενήσουν μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης και περιβάλλοντος εντός των σπιτιών τους», δήλωσε ο Kevin Frost, Global Lead και General Manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. «Η HP ακούει τους χρήστες της σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας το πιο έξυπνο Spectre – σχεδιασμένο για απρόσκοπτη προσαρμογή και πρόβλεψη των αναγκών και των απαιτήσεων των χρηστών, από έξυπνες δυνατότητες ήχου, όπως το AI Noise Removal για πιο καθηλωτικές και ελκυστικές κλήσεις Zoom, σε λύσεις όπως Smart Sense που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις στη συσκευή για βελτιωμένη απόδοση

HP Spectre x360 14: Η Ομορφιά συναντά την προσαρμόσιμη ευφυΐα και την απόδοση

Το Spectre portfolio εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από ένα design περιστρεφόμενης κεφαλής και διπλής λοξοτόμησης που επιτυγχάνεται με από αλουμίνιο με την κατεργασία CNC τεχνολογία ακριβείας και αποτελείται από τις χρωματικές εκδοχές του Nightfall Black με τόνους Copper Luxe και του  Poseidon Blue με τόνους Pale Brass και τέλος σε Natural Silver. Άλλα design χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι:

  • Το πρώτο Spectre x360 με οθόνη αναλογίας διαστάσεων 3:2, το Spectre x360 14 προσφέρει περίπου 20% περισσότερο κατακόρυφο χώρο προβολής από την αναλογία 16:9 – ιδανικό για περιήγηση, ανάγνωση και επεξεργασία περιεχομένου με για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα. Είναι σαν να δουλεύετε με χαρτί μεγέθους Α4 για να γράφετε εύκολα, να υπογράφετε έγγραφα ή να σχεδιάζετε ιδέες ψηφιακά.
  • Μια screen-to-body αναλογία 90,33% (STBR) και βαθμονόμηση χρώματος 100% με Delta E για ακριβή, ζωντανά χρώματα.
  • Προαιρετική οθόνη OLED για απίστευτη αναλογία αντίθεσης 1.000.000:1 και γκάμα χρωμάτων 100% πλάτους DCI-P3 για φωτεινότερα, πιο πλούσια χρώματα στην οθόνη. Για την καταπολέμηση της έκθεσης σε επιβλαβή μπλε φώτα, ο πίνακας OLED μετατοπίζει το φάσμα της οθόνης για να μειώσει το μπλε φως και εξακολουθεί να αποδίδει έντονο χρώμα ζωντανά στο Spectre x360 14, το οποίο συνοδεύεται από πιστοποιήσεις TUV και Eyesafe®.
  • Το πρώτο Spectre με all-in-one πληκτρολόγιο, με power button, νέο κουμπί κλείστρου κάμερας, HP Command Center, μικρόφωνο σίγασης, καθώς και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  • Πιστοποιημένο με Energy Star και EPEAT Gold, το Spectre x360 14 είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο πιο βιώσιμο PC portfolio της HP, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 100 προϊόντα εγγεγραμμένα σε EPEAT Gold σε περισσότερες από 19 χώρες – περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής.
  • Η καινοτόμος χρήση της HP από φυσικά, ανανεώσιμα υλικά στο ψαλιδωτό μηχανισμό πληκτρολογίου της συσκευής μείωσε, το ισοδύναμο περίπου 600 κιλών, άνθρακα που θα καιγόταν σε εκπομπές CO2 κατά τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Επιπλέον, η συσκευασία χρησιμοποιεί βιοδιασπώμενο molded fiber αντί για πλαστικό αφρό.

Συνδυασμένο με την Intel, το Spectre x360 14 έχει δοκιμαστεί, συντονιστεί και επικυρωθεί ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις απαιτήσεις της πλατφόρμας Intel® Evo™, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις προδιαγραφές hardware της Intel και τους βασικούς στόχους εμπειρίας για  την απόκριση και άμεση αφύπνιση του υπολογιστή,καθώς και την γρήγορη φόρτιση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Spectre x360 14 έρχεται με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς που προσφέρει βελτίωση απόδοσης 34% και κέρδη απόδοσης 79% με ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xe σε σχέση με το Spectre x360 13 του περασμένου έτους.

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 17 ώρες, αυτή η συσκευή μπορεί να σας ακολουθήσει σε όλο το σπίτι ή οπουδήποτε επιθυμείτε να πάτε. Η εργασία από το σπίτι απαιτεί μια συνεπή, γρήγορη σύνδεση και το Spectre x360 14 παρέχει 3x ταχύτερες ταχύτητες σύνδεσης με υποστήριξη Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0.

Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το Thunderbolt™ 4 για γρήγορη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο, φωτογραφίες και ταινίες. Μεταφέρετε εύκολα αρχεία μεταξύ συσκευών και λειτουργικών συστημάτων με το HP Quick Drop. Με την υποστήριξη HP MPP 2.0 Tilt Pen και τη λειτουργία μαγνητικής σύνδεσης, το Spectre x360 14 είναι ιδανικό για δημιουργία και κατάλληλο για το Adobe Fresco, με εφαρμογές στα Adobe Creative Cloud, Premiere Rush, Premiere Pro, Creative Cloud Photography Plan και Acrobat Standard δωρεάν κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.

Το Spectre x360 14 προσφέρει μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες και λειτουργίες λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμοστούν στις ανάγκες ενός χρήστη με βάση τις δραστηριότητες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε μια δεδομένη στιγμή.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Έξυπνο power management για την βελτιστοποίηση της παραγωγικότητα σας, με εξυπνότερες δυνατότητες ανίχνευσης τσάντας, χρησιμοποιώντας το Intel® Dynamic Tuning για αποφυγή υπερθέρμανσης ή εξάντλησης της μπαταρίας όταν η συσκευή βρισκεται σε μια τσάντα και γρήγορη πρόσβαση στο all-in-one πληκτρολόγιο για το HP Command Center για να επιλέξετε εύκολα χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης προστασία της υγείας της μπαταρίας με το Adaptive Battery Optimizer.
  • Το Focus Mode για multitasking και παραγωγικότητα, μειώνοντας τις background εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, διατηρώντας παράλληλα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται την συγκεκριμένη στιγμή φωτεινή. Αυτό βοηθά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας άλλα τμήματα της οθόνης που δεν χρησιμοποιούνται, κάτι που είναι επίσης ιδανικό για privacy.
  • Το AI Noise Removal με Intel® GNA 2.0 με τεχνητη προσαρμοστική νοημοσύνη τεχνολογίας για έξυπνη ακύρωση θορύβου, για σίγαση οποιουδήποτε θορύβου στο παρασκήνιο σε εφαρμογές όπως Microsoft Teams και Zoom και audio inputs και outputs όπως ηχεία, ακουστικά και το μικρόφωνο.
  • Το Smart Sense στο HP Command Center, το οποίο βελτιστοποιεί και προσαρμόζει αυτόματα το σύστημα για καλύτερη απόδοση με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείται και την τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή.
  • Το Auto Color, η νεότερη ρύθμιση στο HP Display Control, αλλάζει αυτόματα στο βέλτιστο χρωματικό χώρο για την καλύτερη εμπειρία προβολής με βάση το περιεχόμενο που προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα αλλάξει από τον χρωματικό χώρο DCI-P3 όταν παρακολουθείτε μια ταινία, σε sRGB για Internet browsing, σε Adobe RGB κατά την εκτύπωση και την απεικόνιση.

Next-Gen Premium PCs: Ευελιξία για ατελείωτες δυνατότητες με ισχύ και συνδεσιμότητα

Επίσης διαθέσιμοι το φθινόπωρο είναι επιλεγμένοι φορητοί υπολογιστές HP Spectre και ENVY με επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς, γραφικά Intel® Iris® Xe και επαλήθευση πλατφόρμας Intel® Evo™, σχεδιασμένα για χρήστες που αναζητούν το καλύτερο σε απόδοση, ευελιξία και κινητικότητα. Αυτές οι συσκευές είναι:

  • HP Spectre x360 13: Ακόμη πιο ισχυρό με επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς και γραφικά Intel® Iris® Xe, με βελτίωση απόδοσης CPU 35% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για την αντιμετώπιση απαιτητικών εργασιών όπως επεξεργασία φωτογραφιών ή δημιουργία 3D με διάρκεια ζωής μπαταρίας 16,5 ώρες.
  • HP ENVY x360 13: Με επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς και γραφικά Intel® Iris® Xe, το προσαρμοστικό, φορητό design αυτού του convertible υπολογιστή είναι ιδανικό για creators που εργάζονται από το σπίτι, με υποστήριξη HP MPP 2.0 Tilt Pen, έως και 12,75 ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και privacy features, όπως κλείστρο κάμερας, ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σίγαση μικροφώνου και κουμπί HP Sure View ενσωματωμένο στο all-in-one πληκτρολόγιο.
  • HP ENVY 13: Ενημερωμένο με επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς και γραφικά Intel® Iris® Xe , αυτή η κομψή και ισχυρή συσκευή διαθέτει αναλογία οθόνης προς σώμα 88%, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 13 ώρες, οθόνη UHD έως 4K, γρήγορη σηματοδότησης δεδομένων και έξοδο οθόνης 5K με σύνδεση Thunderbolt 4 και Wi-Fi 6.

Επίσης νέο στη σειρά Spectre είναι το HP Spectre x360 13 με 5G, με έως και 4 φορές υψηλότερες ταχύτητες download και έως και 2,8 φορές καλύτερη κάλυψη με το HP Dynamic Range.