Με νεανικά ολοζώντανα χρώματα και εξίσου… youthfriendly κόστος, η Fan Edition του Samsung Galaxy S20 διατηρεί τον premium χαρακτήρα της οικογένειας, δίχως να χρειάζεται να είστε… επιχειρηματίας για να την κάνετε δική σας!

Οι καιροί που διανύουμε και οι περιορισμοί που επέβαλε ο COVID-19 μάς έκαναν να εκτιμήσουμε περισσότερο την τεχνολογία. Οι φωτογραφίες των αγαπημένων μας στιγμών, η επικοινωνία με πρόσωπα που δεν μπορούν να έρθουν κοντά μας όπως παλιά και η εργασία από την ασφάλεια… της παλάμης μας αναδεικνύουν την ανάγκη για ένα premium κινητό, που να απαντά σε όλες μας τις ανάγκες, τηλεπικοινωνιακές, ψυχαγωγικές και επαγγελματικές. Μια ολοένα αυξανόμενη μερίδα καταναλωτών, λοιπόν, αξιώνει περισσότερα από το smartphone της, δίχως ωστόσο να προτίθεται να δαπανήσει τα τετραψήφια ποσά που απαιτεί ένα κορυφαίο flagship, όπως το Samsung Galaxy S20 Ultra. Σε περίπτωση που ανήκετε σε αυτή την ομάδα και ένα κινητό της μεσαίας κατηγορίας αποτελεί για εσάς συμβιβασμό, η Fan Edition (FE) του flagship μοντέλου της Samsung έρχεται για να δώσει την ιδανική λύση: να φέρει την καινοτομία της σειράς S20 σε ένα σαφώς ευρύτερο κοινό. Ο κορεατικός κολοσσός άκουσε τους πολυάριθμους οπαδούς του που ζητούσαν να σταχυολογήσει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και να τα «πακετάρει» σε μια στιλάτη έκδοση. Έτσι, διατηρώντας κορυφαίες λειτουργίες, όπως ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz της εντυπωσιακής οθόνης, η εξελιγμένη τριπλή κάμερα, ο πανίσχυρος επεξεργαστής και η 5G ready συνδεσιμότητα (εφόσον επιλέξετε τη 5G έκδοση φυσικά), η Samsung φέρνει όλα τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά των S20 σε μια σαφώς πιο προσιτή τιμή, στοχεύοντας στην κατηγορία 600€ έως 800€.

Fan-ταστικό στιλ!

Η έκδοση FE του S20 έχει δημιουργηθεί για να ζωντανέψει τη μέρα σας, όχι μόνο με το πλήθος των δυνατοτήτων της αλλά και με την ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων. Έξι ζωηρά χρώματα (Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy και Cloud White) περιμένουν την επιλογή σας. Ο στόχος της διατήρησης της τιμής σε λιγότερο… δυσθεώρητα ύψη επιτυγχάνεται και με την έξυπνη χρήση ενός αρκετά ποιοτικού πλαστικού στην πλάτη, το οποίο ταιριάζει γάντι στον νεανικό χαρακτήρα της συσκευής. Το σασί είναι από αλουμίνιο και η Corning Gorilla Glass προστασία της οθόνης μάς διαβεβαιώνουν πως δεν έχουν