Η εξέλιξη ενός είδους

Βασισμένο στο άκρως επιτυχημένο 8100, το Blackberry 8110 καταφέρνει να γίνει το δεξί χέρι κάθε businessman που σέβεται τον εαυτό του.

blackberry8110Τα τελευταία χρόνια, τα μοντέλα Blackberry έχουν αρχίσει να γίνονται αρκετά δημοφιλή και στη χώρα μας. Ενσωματώνοντας ενδιαφέροντα στοιχεία, ικανά να μεταφέρουν το «γραφείο» του businessman στο χέρι του, τα Blackberry παρουσίαζαν ως μόνο αγκάθι την εμφάνισή τους.

Ακόμα κι αυτό όμως αλλάζει με το 8110 να αποτελεί τρανή απόδειξη όντας ένα
businessphone με στυλ και φινέτσα που θα προσδώσει το απαραίτητο «κύρος» στον κάτοχό του χωρίς παράλληλα να του προσθέτει έξτρα βάρος καθώς ζυγίζει μόλις 88 γραμμάρια! Εκτός αυτού όμως, ο GPS δέκτης που ενσωματώνει μπορεί να αξιοποιηθεί απολύτως δωρεάν σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πλοήγησης Vodafone Navigator (εννοείται μόνο από τους συνδρομητές Vodafone), μετατρέποντας έτσι το 8110 σε έναν πανίσχυρο οδηγό που θα φροντίσει να μη χάσετε ποτέ το δρόμο σας!

Η LCD οθόνη των 240x260 pixels με υποστήριξη 65.000 χρωμάτων και αισθητήρα για την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητάς της ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις ανάγκες της συσκευής ενώ η ύπαρξη trackball θα σας διευκολύνει όσον αφορά το χειρισμό της συσκευής. Η flash μνήμη των 64 MB θα αναλάβει την αποθήκευση των αγαπημένων σας αρχείων ενώ σε περίπτωση που αποδειχτεί ανεπαρκής, υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσθήκης κάρτα μνήμης τύπου microSD. Το quadband 8110 τα καταφέρνει εξίσου καλά για τα δεδομένα της κατηγορίας του και στον multimedia τομέα αφού είναι εφοδιασμένο και με κάμερα ανάλυσης 2 MP με ψηφιακό zoom και flash.

Για την αναπαραγωγή των αρχείων πολυμέσων έχει επιστρατευτεί ένας εύχρηστος multimedia player που εκτός των άλλων υποστηρίζει πληθώρα τύπων αρχείων (μεταξύ άλλων και τα mp3, midi, wav, wma, acc κλπ). Η υποστήριξη κάθε τύπου και είδους email δε θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει ενώ στα της συνδεσιμότητας, USB, Bluetooth και θύρα 3,5 χιλιοστών αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

ΘΕΤΙΚΑ

Στυλάτο design

Ύπαρξη GPS με δωρεάν χρήση μέσω Vodafone

Υποστήριξη πλήθους τύπων emails

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Δεν υποστηρίζει Wi-Fi

Θα θέλαμε μεγαλύτερη οθόνη

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το γνωστό, εργαλείο Blackberry αλλά με τέτοια εμφάνιση που δε θα θέλετε να το αφήνετε στην τσέπη σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 107 x 50 x 14,5 χιλ.

Βάρος: 88 γρ.

Δίκτυο: GSM 850/900/1800/1900 MHzEDGE

Μνήμη: 64 MB flash memory & microSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: LCD, 240×260 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, digital zoom, flash, video

Μπαταρία: LiIon

Χρόνος αναμονής: έως 360 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 4 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, GPS, Vodafone Satellite Navigator, υποστήριξη πληθώρας email servers, media player, αισθητήρας φωτεινότητας, 3,5 mm headphones jack, trackball