Η εποχή του COVID-19 έχει καθηλώσει άπαντες στην ασφάλεια του σπιτιού. Oι πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες απαιτούν καινοτόμα εργαλεία, όπως αυτά που προτείνει η Wacom, γιατί η εκπαίδευση και η παραγωγικότητα δεν μπορούν να μείνουν πίσω!

H Wacom έχει ταυτίσει το όνομά της με καινοτόμες λύσεις που αφορούν από την ψηφιοποίηση/διαμοιρασμό χειρόγραφων σημειώσεων και την καταγραφή χειρόγραφης ψηφιακής υπογραφής σε τράπεζες μέχρι το σχέδιο και τις γραφικές τέχνες. Απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε home office, ατελιέ ή ψηφιακής τάξης είναι μια Wacom πρόταση που μπορεί να «ξεκλειδώσει» τη δημιουργικότητά σας και να επιταχύνει κάθε σας εργασία.

Ιδανική για home office

Μια ψηφιακή γραφίδα Wacom ανοίγει νέους ορίζοντες συνεργασίας σε κάθε επαγγελματία, δίνοντας νέα διάσταση σε σουίτες εφαρμογών, όπως το Microsoft Office. Από χειρόγραφα σχόλια και ταχύτατες αναθεωρήσεις σε έγγραφα, όταν απαιτείται ομαδική δουλειά, μέχρι αποκόμματα και επισημάνσεις σε ιστοσελίδες, όπως ακριβώς θα κάνατε με χαρτί και μολύβι, οι ψηφιακές ευκολίες που μπορεί να σας χαρίσει μια γραφίδα είναι αμέτρητες. Η καταγραφή, άλλωστε, χειρόγραφων σημειώσεων κατά τη διάρκεια ενός webinar με άμεση ψηφιοποίησή τους είναι από μόνη της μια δυνατότητα ικανή να μας ωθήσει στην αγορά μιας Wacom λύσης! Επιπρόσθετα, η χρήση της ψηφιακής υπογραφής μπορεί να απλοποιήσει κάθε γραφειοκρατική διαδικασία, γλιτώνοντας όλα τα συμμετέχοντα μέρη από πολύτιμο χρόνο, ειδικά αυτή την περίοδο που τα πάντα επιβραδύνονται λόγω μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Αν είστε δημιουργοί περιεχομένου, ήδη έχετε συνειδητοποιήσει την αξία μιας γραφίδας στην επεξεργασία φωτογραφίας. Σουίτες, όπως η Adobe Cloud, υποστηρίζουν πλήρως τα… ταλαντούχα μέλη του προϊοντικού portfolio της Wacom. Με τη μοναδική ακρίβεια της πένας και τις ευκολίες που επιτρέπει η ψηφιακή διαχείριση κάθε πνευματικής σας δημιουργίας, μοναδικός περιορισμός θα είναι η φαντασία σας. Είτε είστε ιδιώτης και θέλετε να «φιλοτεχνήσετε» graphic overlays για να δώσετε μια επαγγελματική χροιά στα video σας στα social media, είτε είστε γραφίστας και απαιτείτε μέγιστη ακρίβεια στη δουλειά σας, η Wacom έχει μια πρόταση για τον καθένα!

Εκπαίδευση: Ο μαυροπίνακας γίνεται… ψηφιακός!

Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να μεταφέρουν με εξαιρετικά φυσικό τρόπο την σκέψη τους στην ταμπλέτα, όπως ακριβώς θα έκαναν με το παραδοσιακό χαρτί και μολύβι. Κάθε σας σκέψη, κάθε σας σημείωση μπορεί να μεταφερθεί αυτοστιγμεί με τη βοήθεια μιας Wacom γραφίδας στο PC, στο Mac ή ακόμα και στο Android κινητό σας! Ξεκινώντας από ιδιαιτέρως προσιτές τιμές, συσκευές, όπως η οικονομικότατη ταμπλέτα One by Wacom Small, μπορούν να μετατραπούν σε σύγχρονο μαυροπίνακα στα χέρια ενός εκπαιδευτικού, προκειμένου αυτός να μοιραστεί με την τάξη του από απόσταση όλα όσα θα έγραφε και στον πίνακα μιας φυσικής αίθουσας διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Διάθεση: AMY Α.Ε., τηλ.: 210-6133000, www.amyshop.gr