Ο Νοέμβριος στο Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, έρχεται με μοναδικές διαδικτυακές παρουσιάσεις βιβλίων από Έλληνες και ξένους συγγραφείς που θα σας κρατήσουν συντροφιά!

Ο αγαπημένος θεσμός του βιβλιοφιλικού κοινού, το #PublicEventsGoSocial, φέρνει και αυτό τον μήνα σημαντικούς συγγραφείς στην οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone σας, όπως τη Lisa Taddeo η οποία θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Τρεις γυναίκες» και την Anna Todd, σε μία διαδικτυακή παρουσίαση της σειράς βιβλίων «After – Μετά». Όλες οι παρουσιάσεις προβάλλονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Publicστο Facebook.

Φυσικά, οι λάτρεις της ανάγνωσης μπορούν να μοιραστούν τα σχόλιά τους για βιβλία που διάβασαν, αλλά και να αναζητήσουν νέους τίτλους που θα τους συντροφεύσουν τον χειμώνα στο bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 40.000 κριτικές.

Ακολουθούν αναλυτικά οι διαδικτυακές εκδηλώσεις του Public για τον Νοέμβριο:

«Ζήσε σαν καλλιτέχνης»

Austin Kleon (Εκδόσεις Key books)

Δευτέρα 02/11 και ώρα 20:00 | @Public FB

Τη  Δευτέρα 2/11 στις 20.00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου, πολυαναμενόμενου βιβλίου «Ζήσε σαν καλλιτέχνης», του Austin Kleon, συγγραφέα των best sellers «Κλέψε σαν καλλιτέχνης» και «Πούλα σαν καλλιτέχνης». Ο Austin Kleon θα συζητήσει με με τον Απόστολο Κουμαρίνο, founder the SPEAKERSPublicSpeaker Champion για το πώς να είμαστε δημιουργικοί σε εύκολες και δύσκολες εποχές!

Ο συγγραφέας των bestsellers των New York Times «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης», «Πούλα Σαν Καλλιτέχνης» και «Κλέψε σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος» επιστρέφει με το 4ο βιβλίο του. Ο σύγχρονος γκουρού και αγαπημένος συγγραφέας κάθε δημιουργικού ανθρώπου συνεχίζει να μας μυεί στον υπέροχο κόσμο του. Μέσα από 10 κανόνες αναζωπυρώνει τη δημιουργική μας διάθεση και μας μαθαίνει πώς να την αξιοποιούμε σε καλές και δύσκολες εποχές.

Οι 10 κανόνες του Austin Kleon είναι:

1. Κάθε μέρα είναι η μέρα της μαρμότας

2. Φτιάξε ένα σταθμό χαράς

3. Ξέχνα το ουσιαστικό, κάνε το βήμα

4. Κάνε δώρα

5. Συνηθισμένο + ιδιαίτερη φροντίδα = εξαιρετικό

6. Σφάξε τα κέρατα της τέχνης

7. Επιτρέπεται να αλλάξεις γνώμη

8. Όταν αμφιβάλεις, συγύρισε

9. Οι δαίμονες μισούν τον καθαρό αέρα

10. Φύτεψε έναν κήπο